Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 297
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Разбира се-всеки уважаващ себе си хирург,не рискува с летни планови операции.А няма нищо спешно в слагането на едни гърди Simple Smile)

# 646
Разбира се-всеки уважаващ себе си хирург,не рискува с летни планови операции.А няма нищо спешно в слагането на едни гърди Simple Smile)
Абсолютно! Смятам,че е несериозно, да слагаш "бюджетни" гърди, с риск за здравето и които не ти пасват. По-добре с естествените. Дори малки, пак могат да изглеждат секси,в подходящи дрехи. Но толкова им е акъла...

# 647
  • София
Абсолютно! Смятам,че е несериозно, да слагаш "бюджетни" гърди, с риск за здравето и които не ти пасват. По-добре с естествените. Дори малки, пак могат да изглеждат секси,в подходящи дрехи. Но толкова им е акъла...
А кой ви гарантира, че няма риск в по- студените месеци? Лично на мен бюджетният Н. Георгиев ми е предлагал операция юни, юли... Оперирана съм август, и за мен беше по- удобно- първо, че можех да си седя с мед. сутиен и потник и не ми се е налагало да се мъча с пуловери, якета и т.н.  и второ с дискомфорта при стягането на гръдния мускул при треперене в студа е отвратителен и все пак инфекция не съм получила. Ако резултата зависеше от сезона щеше да е чудесно.
Грозно е да обсъждате бюджетни, небюджетни. Не всички могат да бъдат бизнес дами Simple Smile, а и за това повечето тичкат в Турция, че било по- евтинко:grinning:  Всеки според чергата, нали така?

# 648
RelaxedЕми на мен Турция ми излезе със спането около 7500лв., тук има и по-бюджетни.
Моника какво става с теб, не си писала отдавна. Слегнаха ли, вече искрено ли им се радваш като разцъфтяла роза

# 649
А кой ви гарантира, че няма риск в по- студените месеци? Лично на мен бюджетният Н. Георгиев ми е предлагал операция юни, юли... Оперирана съм август, и за мен беше по- удобно- първо, че можех да си седя с мед. сутиен и потник и не ми се е налагало да се мъча с пуловери, якета и т.н.  и второ с дискомфорта при стягането на гръдния мускул при треперене в студа е отвратителен и все пак инфекция не съм получила. Ако резултата зависеше от сезона щеше да е чудесно.
Грозно е да обсъждате бюджетни, небюджетни. Не всички могат да бъдат бизнес дами Simple Smile, а и за това повечето тичкат в Турция, че било по- евтинко:grinning:  Всеки според чергата, нали така?
Аз не го казвам попринцип. Съвсем конкретно съм го написала. Промоции на еднакви малки импланти, за лятото! Говоря за цени 2500лв!!! Всеки според чергата, ама ако е разпробита, недей да слагаш нищо и да си рискуваш здравето.  Явно погрешно разбра. И естествено, че не може всички да са бизнес дами. Който за каквото е учил... 😉А и бай дъ уей, в Турция не е толкова евтино и Турция не е една клиника или само Истанбул.Да ти подчертая...Аз съм при Ильо Стоянов. И във форума не говоря по слухове,а по реално инфо.😉

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 13:54 от Xetera

# 650
Брейй, къде са тези цици за по 2500лв.

# 651
Брейй, къде са тези цици за по 2500лв.
В Плевен доколкото знам. Слагат масово и импланти втора ръка. Бизнес на черно и е незаконно, за това е скрито като практика. За сметка на това вървежно при тези с чергите 😂 За това Джулката искаше да си дари старите импланти и всички я взеха за психо. А тя момичето просто знае, че слагат и втора ръка.

# 652
Ехеее, ето къде отиват подменените импланти хаха. Ужас. Имам приятелка, която само импланти е платила и за болницата консумативите и пак и е излязло 3000лв., лекаря й е приятелка в случая. Тези за какви ли пари работят, че и пациентите си поставят на риск.

# 653
Ехеее, ето къде отиват подменените импланти хаха. Ужас. Имам приятелка, която само импланти е платила и за болницата консумативите и пак и е излязло 3000лв., лекаря й е приятелка в случая. Тези за какви ли пари работят, че и пациентите си поставят на риск.
Ето за това говоря. И като са малки, е защото наистина са имали друга собственичка, която ги е заменила с по-големи в последствие  . Няма ли паспорт и за тази цена, сещайте се сами. И въпреки,че не съм оперирана в Турция...не я превръщайте в нарицателно. От Медикъл Караджа ми казаха 3800€ с престой в хотел.Една позната се оперира там за 2500$! Но незнае какви са и имплантите даже. А в сайта на турските клиники, има цени за гърди и до 14000€. Така,че четете и тогава пишете. Турция не е за подценяване,като разнообразие на услуги,цени и качество.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 14:17 от Xetera

# 654
Xetera, нищо не ти разбрах какво имаш предвид като отговор на моята публикация, дори ме обърква. Все пак аз самата съм оперирана в Турция, макар в поста да не съм споменавала въобще за Турция.

# 655
Xetera, нищо не ти разбрах какво имаш предвид като отговор на моята публикация, дори ме обърква. Все пак аз самата съм оперирана в Турция, макар в поста да не съм споменавала въобще за Турция.
Едно момиче горе писа малко ехидно за Турция и към нея се обръщам.🙂 Както и към други, които си мислят,че там е меката на евтините гърди.

# 656
По евтино е, зависи в сравнение с кого.
Не съм чувала за гърди там 8,9,10хил.  Докато тук при добрите хирурзи с добри импланти е толкова...
До колкото знам, там масово работят с Ментор и то кръгли ( които май са най евтини) та затова...

# 657
Мила, не е така. Има доста скъпи и там. Една съфорумка беше ходила на консултация във Варна при моя доктор от Турция и беше й казал към 11 000 за повдигане и импланти. Работят основно с с ментор, но и не само. Аз съм с Политех. Има доста добри хирурзи там и не са 3ма като тук. Няма как да сме запознати от друга държава кой са топ там или ако проучва е дори ще е по-трудно. Аз бях с посредник, девойката ме предупреди, че имат и доста високи цени, както и тя самата е избрала по-скъп.

# 658
  • София
По едно време имаше срив в турската лира, та може би затова цената да е била ниска.

# 659

Моника Петкова,има ли доказателства за инфекции през зимата?
Чела съм много статии,както и оперирани момичета са ми го казвали ,че техните хирурзи не правят операции лятото умишлено.
Не само високобюджетния Н.Георгиев прави операции лятото,грях им е да изпускат парички с месеци.
Тичкат в Турция не заради евтинкото,а защото са се доверили на изборът си ,та тук не малко нискобюджетни хирурзи има.
Най - негативно коментираните са Н.Георгиев,Живко Кънев и А.Енчев.
Да не говорим за операциите на конвейер,ами не мерси ,ще предпочета друга държава ,но не и България.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 14:43 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт