Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 266
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Моите са среден профил, анатомични и зърната пак са в долната половина.

# 691
Моите са среден профил, анатомични и зърната пак са в долната половина.
Ами, незнам.
На мен като ми измери основата, височината до зърното и височината до ключицата ми определи кубиците и формата. Аз изрично държах да са центрирани  Grinning Според мен има значение формата, профила и кубиците. При мен имаше и повдигане и смаляване на ареолите, та може по лесно да е било...
Ама то какво толкова, пак е по добре от преди при всички положения, де  bouquet

# 692
  • София - Бургас
dete2, ти много избира доктора. Така ли си представаше готов бюста, като очаквана визия?
Доволна ли си от резултата? 

# 693
Не са правилно подбрани, ако си искала друг визуален ефект.
Ако са били среден профил, анатомични с повече обем във долната част, то зърното визуално ще се вдигне по нагоре и ще изглежда по друг начин.
За това обаче доктора трябва да има различни видове импланти и да прецени правилно, според това, което си искала да се постигне. Е, не винаги е възможно, но твоят страт не е бил отчайващ  Grinning
От друга страна има и друго, при мен примерно са точно на средата и при  някои модели бриджитки половината ареоли са ми отвън  Grinning

П.С Високият профил колко пък да слезе....
Правилно подбрани имах предвид размера, спрямо моята структура на тялото и визия а мисля и като цяло, че са добре подбрани. Да висок профил, но все си мисля, че ще има слизане, дори и минимално,нали все това си дъвчем тук, че се променят непрекъснато и крайният резултат е след 6-12 месеца. И това също ми е чудно и затова ви показах снимки от първата и четвъртата седмица, разлика почти не отчитам, та затова си мисля, че към третия месец би трябвало да се променят. А и мнението на масажистката е, че ще има слизане а тя не е да няма опит направо си е половин доктор, направо ме изненадва.
dete2, ти много избира доктора. Така ли си представаше готов бюста, като очаквана визия?
Доволна ли си от резултата? 
Да  kaleia, избирах даже сменях и доктор и марка импланти и профил мислех за среден, но избрах висок. Да доволна съм. Харесвам се и с дрехи и без дрехи а вече и колко сутиени накупих, даже вчера и с банел знам че е рано за банел на първият месец, но ми трябваше за една рокля. Ако трябва да съм честна даже не си ги и представях толкова хубави. Мислех, че ще има по-голямо разстояние и ще гледат настрани, а и доктора не ми е обещавал такава промяна, но все пак го постигна. Даже очаквам както и леко слягане така и леко да се изместят настрани

# 694
dete2, на мен пък точно раздалечени лисичи муцунки ми харесват,ама аз никога не съм си падала по масовката Simple Smile
До годината ще имаш още промени.Аз не бих купувала толкова сутиени сега Simple Smile От опит го казвам Simple Smile

# 695
dete2, на мен пък точно раздалечени лисичи муцунки ми харесват,ама аз никога не съм си падала по масовката Simple Smile
До годината ще имаш още промени.Аз не бих купувала толкова сутиени сега Simple Smile От опит го казвам Simple Smile
Да всеки си има своя вкус, мнение, стил, аз много се радвам, че се отървах от тях. А това с пазаруването е ужас, вчера прекарах в час и половина мерене и избиране на два сутиена. Направих заключение в къщи, че и да имаш гърди пак не е лесно. Но е уникално да можеш да носиш различни видове модели сутиени и да изглеждаш добре в тях, а не само такива с подплънки направо е супер усещането.
И друго ме интересува фитнеса е позволен след първият месец, но това отнася ли се и за горна част на тялото. Аз  ще изчакам поне до втория,нещо ме мързи сега. А с карането на ски как седи въпроса? Доктора каза поне три месеца, но то тогава ще свърши ски сезона. И не разбирам защо фитнеса да е позволен след един месец а карането на ски не.

# 696
Никога не съм носила сутиени с подплънки Simple Smile,а старта си ми беше под нулата Simple Smile А сега обичам да се движа без сутиен,когато ситуацията позволява..
За ските си е рисковано.Можеш без да искаш да направиш доста рязко движение.Мое мнение е,че и другата год.ще има ски сезон и не си струва риска да си навредиш сега или да ти се наложат последващи корекции.Все пак,когато вземеш решение за хирургическа интервенция,трябва да си наясно,че ще промениш и ще се откажеш от някои неща за известно време.Въпрос на приоритети е

# 697
Въпрос към оперираните при Стоянов. Консултацията ми с него ще е февруари, но живо ме интересува общата анестезия с ендотрахеална тръба ли е или с ларингеална маска? Дълго е за обяснение защо ме интересува, просто някой ако е наясно моля да ми пише.

# 698
Въпрос към оперираните при Стоянов. Консултацията ми с него ще е февруари, но живо ме интересува общата анестезия с ендотрахеална тръба ли е или с ларингеална маска? Дълго е за обяснение защо ме интересува, просто някой ако е наясно моля да ми пише.
За ски е абсурд поне 3 месеца, може и друг да те блъсне и да стане мазало...Отделно мъкненето на ски и т.н
Гърдите още не са напълно възстановени ( не говорим за външните белези) образува се капсула, трябва да зараснат добре на определената позиция.....по добре не рискувай.
Може евентуално към март месец, хем няма толкова хора, хем цените падат Simple Smile
 Не очаквай падане, смъкване и т.н Високия профил си е висок, ако паднат ще е мм и няма да е талкова видимо, камо ли да се отразява на външен вид. Улегването и омекването са различни от "спадането"
И аз съветвам да не бързаш със сутиените, аз накупих на 4-5 месец и пак не ми бяха удобни послето.

Доколкото знам е с тръба. Аз тогава говорих с анестезиолога (преди операцията задължително говори с пациентките) И му казах за притесненията си. И преди съм писала, че събуждането ми пеше като след сън, никакви болки в гърлото, гърба и т.н Имам вече 7 пълни упойки през живота ми, та имам база за сравнение.

# 699
Milla аз мисля, че би трябвало да има леко слизане на импланта та било и милиметри то ако е сантиметри вече би било прекалено. Защо тогава се препоръчва ластичната лента доктора ми каза три месеца да спя с нея а и масажистката така ме съветва, именно тя оказва натиск в горната част импланта да слезе надолу.  Ще мине време и ще се види, поне аз така го разбрах доктора. И никаква промяна да няма аз съм доволна

# 700

Упойката е венозна - пропофол.  Интубират само дългите операции като Фейслифт.

# 701
Аз бях с повдигане и импланти и също бях интубирана. 3 часа продължила операцията.

# 702
Здравейте на всички!
Бих искала да попитам дали има лекари, които оперират във Варна и ако може някакви мнения за тях?
Гледах доста теми, но или са стари или лекарите не са от Варна.
Бих искала да се оперирам , защото имам голям комплекс от гърдите ми. Малки са, но и формата на зърната е ужасна.
Когато започваме да правим с любов с приятеля ми и той ми маха сутиена ме хваша ужасен срам и не мога да спра да мисля как изглеждат..
На 21 съм и не съм ражлала предполагам (или се надявам де), че може да се променят с времето, но засега не ми е комфортно.
Не искам да си слагам огромни бомби, бих искала да стои естсествено и красиво !
Ходих на консултация прои д-р Молов, но той не оперира във Варна и не ми хареса отношението му към мен, не беше груб, даже напротив, доста любезен си беше, но не изглеждаше да ми пука особенно..
Ако имате някакъв опит много бих се радвала да го споделите!
Болеше ли ви? Колко време стояхте на легло? Какъв вид импланти предпочитате? Благодаря

# 703
Здравейте на всички!
Бих искала да попитам дали има лекари, които оперират във Варна и ако може някакви мнения за тях?
Гледах доста теми, но или са стари или лекарите не са от Варна.
Бих искала да се оперирам , защото имам голям комплекс от гърдите ми. Малки са, но и формата на зърната е ужасна.
Когато започваме да правим с любов с приятеля ми и той ми маха сутиена ме хваша ужасен срам и не мога да спра да мисля как изглеждат..
На 21 съм и не съм ражлала предполагам (или се надявам де), че може да се променят с времето, но засега не ми е комфортно.
Не искам да си слагам огромни бомби, бих искала да стои естсествено и красиво !
Ходих на консултация прои д-р Молов, но той не оперира във Варна и не ми хареса отношението му към мен, не беше груб, даже напротив, доста любезен си беше, но не изглеждаше да ми пука особенно..
Ако имате някакъв опит много бих се радвала да го споделите!
Болеше ли ви? Колко време стояхте на легло? Какъв вид импланти предпочитате? Благодаря

Има лекари, които оперират във Варна. Заякова, Янков, Динев. Тези със сигурност. Може и други да има.. От тримата бих избрала Янков. Много точен, възпитан  и внимателен човек. Ще получиш мило отношение със сигурност.
Аз съм от Варна, но съм решила да се оперирам в София. Заради конкретен лекар.

# 704
Момичета знае ли някой от вас след колко време от операцията мога да се кача на самолет

Общи условия

Активация на акаунт