Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 800
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • Plovdiv
Нормално е да искам по-големи, при положение, че повечето хора не ми вярват, че имам силикон. Или е прекалено малък, или техните очаквания за силикон са за 1000 кубика минимум.
Ти с колко кубика си ? Чак да не вярват 😁😁😁

# 736
  • Бургас
Нормално е да искам по-големи, при положение, че повечето хора не ми вярват, че имам силикон. Или е прекалено малък, или техните очаквания за силикон са за 1000 кубика минимум.
Ти с колко кубика си ? Чак да не вярват 😁😁😁
Доколкото съм виждала "по-стари" гърди, повечето са по-умерени и с мо-малки кубици.  Не знам имало ли е тогава висок, ултра висок профил и т.н, за да стоят така видими.

# 737
  • София
Не, за профили не се говореше тогава, само за кубици и кръгли/капковидни/анатомични и т.н. Това с профилите е отскоро, ама като гледам моите са кръгли и имат обем най-вече в горната част. Около 300 кубика са.

# 738
Здравейте, момичета, вчера бях на преглед при д-р Стоянов и ми каза , че съм доста трагичен случай, налага се повдигане и поставяне на импланти, тоест няма да минем само с импланти , обаче ме уплаши , че ще остане белег, хубаво да съм си помислила, да го обсъдя с мъжа ми и общо взето каза да не се подлагам на операция. Може ли някоя мадама , която си е правила повдигане и има белег “ котва” да ми каже толова ли е страшно?

# 739
Здравейте, момичета, вчера бях на преглед при д-р Стоянов и ми каза , че съм доста трагичен случай, налага се повдигане и поставяне на импланти, тоест няма да минем само с импланти , обаче ме уплаши , че ще остане белег, хубаво да съм си помислила, да го обсъдя с мъжа ми и общо взето каза да не се подлагам на операция. Може ли някоя мадама , която си е правила повдигане и има белег “ котва” да ми каже толова ли е страшно?
виж по назад качих снимки.Няма нищо страшно и белега след време почти изчезва една позната си прави преди 7 години и сега като си сложих аз ми показа белега не се вижда почти нищо.Може да направиш лазер след операцията

# 740
Май само на мен не ми е минавало и през ум за по-големи гърди Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ааа,не.И си се представях с една идея по-малки от това,което се получи.
Но с теб сме малцинство,така е Simple Smile

# 741
виж по назад качих снимки.Няма нищо страшно и белега след време почти изчезва една позната си прави преди 7 години и сега като си сложих аз ми показа белега не се вижда почти нищо.Може да направиш лазер след операцията

А ти само повдигане ли си прави или и импланти слага и при кого?

# 742
Моля кажете мамолог в софия където записват веднага час за ехограф на млечните жлези? Без направление,платен преглед

# 743
Ето ги моите 1 ден след операцията, която е и с повдигане. Въобще не са ми били деформирани при мен. Само отток между гърдите имах.
Скрит текст:
Скрит текст:
Опитах се да кача и на 20 ден след махането на конците да се види, че са същите сама отоците ги няма, но снимката е голяма, а не ми се занимава с флашката, че съм прехвърлила там.
..
Много е несериозно такова заключение и поставяне на диагноза без ренген поне. Иначе кубиците са добре и моята основа беше толкова .
при кой лекар се оперирахте?

# 744
Моля кажете мамолог в софия където записват веднага час за ехограф на млечните жлези? Без направление,платен преглед
В св. София ( бившата Тина Киркова) за мен са едни от най добрите. Д-р Василев и Гемеджиев съм била. Страхотни професионалисти, можеш да звъннеш на регистратура за час. Преди работеха и с талон и с частен прием, докторите имат и частни кабинети.
На Гемеджиев имам и личния телефон, лекува баба от рак на гърдата. Ако искаш ще ти го дам на лични.

# 745
Не съм посетила но съм чувала за Гемеджиев че е бил добър

# 746

А ти само повдигане ли си прави или и импланти слага и при кого?
Импланти с повдигане в Хигия Пазарджик доктор Владимиров

# 747
Към тези които са правили масажи или рехабилитация след мамопластиката съветваха ли ви след определено време да лежи те по корем? Масажистката ме съветва да лежа по корем с кърпа навита на руло над гърдите, лежа е настрани по определен начин и др разни такива

# 748
  • София - Бургас
Не съм правила масажи, рехабилитация не е била нужна.  Без масажи, гърдите са синетрични, наместени както трябва да са, зърната са симетрични. Още на 3 ти месец се оформиха и от тогава стоят много добре. Нищо не очаквам да им се случва повече:) Точно на 8 месеца са:)
От скоро правя лечебни масажи на гърба (будя се с болки в него), оказва се, че от тренировките правя блокажи, забелязвам от натиска на масажиста, че чувствам притеснение за гърдите🤣, защото масата е твърда, а той здраво натиска... хааа нищо им няма, само мисъл, но не ми е много комфортно де...

# 749
Здравейте, момичета.Нова съм!:)Тепърва започва моята одисея с консултациите и избора на хирург.Изчетох над 100 страници с коментари, а те са много повече.Засега съм била на консултация при д-р Николай Георгиев, д-р Синан от клиника Естетика и д-р Молов.Имам часове и при д-р Стоянов и д-р Таук.Дотук д-р Молов ми вдъхна най-голямо доверие и бяхме на едно мнение.Предложи ми Ментор, 330 кубика, капковидни, среден профил.Има ли някоя дама тук със същите кубици, защото все още се колебая за размера?Аз съм 49 кг, 170 см, чашка А.

ПП.:Ако някой се интересува от ринопластика в Турция, мога да бъда полезна на лични, защото тази сага съм я минала вече успешно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт