ЛОНДОН - 11

• 41 134
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
А тези формуляри на летището ли се попълват?

# 376
Не, вкъщи и носите на летището. Няма да ви допуснат в самолета без необходимия набор документи.

# 377
От къде да се снабдим с необходимия документ?

# 378
На всички въпроси, които задаваш тук, е най-добре да отговори сестра ти. Тя ще ти разясни в детайли, защото това ти е нужно - стъпка по стъпка.

# 379
  • София
Здравейте, намерих някакъв ПСР тест, за който пише, че резултатите излизат от 24 до 36часа. При условие, че пътувам другия петък, 17-ти и ще направя теста същия ден, знаете ли дали в тези 24-36ч се включват събота и неделя или е само за делнични дни? Или зависи къде ще се прати теста?

# 380
От къде да се снабдим с необходимия документ?

Следиш за всичко на сайта на мвр за пътуване в Европа, както и в Англия тяхното министество трябва да има такава информация.
Ако не е категорично наложително, не бих тръгнала точно до Англия в това време. Изключително строги мерки имат и страшно много разходи ще имате за тестове.

# 381
Чакайте,че нещо не разбирам! За какви "мерки" говорите,след като Борис Джонсън на практика отмени "пандемията". И ако тези "мерки" наистина са прекратени,е разбираемо защо НЕNA желае да отиде в добрата стара Англия.

# 382
  • София
Deaf, и аз нещо не го разбирам. Аз пък отивам на гости за празниците на майка си, ваксинирана съм, здрава съм, не съм по лични или спешни причини. Не разбирам какъв е проблемът.

# 383
Пътуването на неваксинирани е съпроводено с три ПСР теста + съпътстващите разходи (за мен те не са малки, но всеки си знае финансите), плюс карантина, плюс документа къде ще пребивава посетителят.

Както обичат да казват в родината - всеки сам си преценя дали е готов да си създаде документалните и финансови трудности да пътува в момента със статус като неваксиниран.

# 384
  • UK
Здравейте, намерих някакъв ПСР тест, за който пише, че резултатите излизат от 24 до 36часа. При условие, че пътувам другия петък, 17-ти и ще направя теста същия ден, знаете ли дали в тези 24-36ч се включват събота и неделя или е само за делнични дни? Или зависи къде ще се прати теста?
Ти ще пътуваш от България към ЮК ли? Ако е така, трябва да имаш резултата от теста когато се чекираш на летището,трябва да го направиш предишният ден.

# 385
  • София
Ти ще пътуваш от България към ЮК ли? Ако е така, трябва да имаш резултата от теста когато се чекираш на летището,трябва да го направиш предишният ден.

Не, не се изразих правилно, грешката е моя. Ще пътувам с антигенен тест, за да вляза в ЮК. Само че трябва да направя ПСР тест до 2рия ден след пристигането ми. За него питам.

# 386
  • UK
Някъде в условията им трябва да е упоменато. Някой си работят съб и неделя, някой не. На място ли ще го правиш или по пощата, ако е второто, някои пощенски кутии не се събират в неделя.

# 387
Чакайте,че нещо не разбирам! За какви "мерки" говорите,след като Борис Джонсън на практика отмени "пандемията". И ако тези "мерки" наистина са прекратени,е разбираемо защо НЕNA желае да отиде в добрата стара Англия.

Кое точно е отменено?

Ето всичко събрано на едно място

https://www.gov.uk/guidance/passenger-locator-form-how-to-guide.bg#covid-19--

Има си изисквания както за почти всяка една друга държава и влизането в нея.
Защ оговорите че всичко било отменено?

# 388
Джонсън отмени (почти) всички "мерки" срещу ковид някъде през август. Сега не ми се търси линк из нета. Това беше новина из всички медии...

# 389
Джонсън отмени (почти) всички "мерки" срещу ковид някъде през август. Сега не ми се търси линк из нета. Това беше новина из всички медии...

Само че това е публикувано през септември на официалната страница на правителството.
Та...не знам какво точно е отменил според вас.

Общи условия

Активация на акаунт