Добър зъболекар в София

• 638 705
  • 981
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен.
И аз търся добър стоматолог. До скоро бах доволна от стоматоложката си в Студентска поликлиника, но напоследък нещо взе да си претупва работата. Не знам от годините ли е или от нещо друго. Последният път ми чисти зъбен камък на няколко зъба за 50 лв. и така и не го изчисти като хората.
Ако може да препоръчате добър стоматолог в района на Студентски град, Дианабад, Дървеница, Хладилника или Семинарията, ще съм ви благодарна.
Видях отзивите за д-р Илиева, но ми е много далеко там, а почти не мога да отсъствам от работа...

Здравейте, аз живея в Хладилника и съм много щастлива че открих " моят зъболекар"- д-р Велчев!!! Изключителен е!!! МНОГО е внимателен и търпелив!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 Екипа е много приятен , а д-р Велчев е голям симпатяга!!! Embarassed
 Хигиената е на супер ниво! Материалите -също!
Много мои приятелки и близки са също като мен въхзхитени от д-р Велчев. Можете да си уговорите час от понеделник до петък  на тел: 0886 999 071

# 121
Ами, аз пък си намерих зъболекарка за горките ми "зъбета" от нехайството ми - разгеле, пипа леко и е отговорна, за сега съм доволен, но не работи с каса -  калбинета е доста добре направен според мойте представи и досегашен опит виж и сайта   http:/advivadent.com/

# 122
търся координти на д-р Радулов.Стоматолг.Преди години кабинета му беше близо до Ректората.Незнам все още дали съществува Peace

# 123
Ето и нашия стоматолог: (http://yonov.eu/) Д-р Симеон Йонов, кабинетът се намира на бул. Черни връх в сградата на бившия завод Витоша. Има изключителен подход към пациентите и е първият при когото ходя без страх. Редовно водя и Дребосъчка на профилактика и тя самата расте без страх към стоматологичните процедури.

# 124
Embarassed  Някой  има ли впечатлеиня от д-р Димитър Станков, имал кабинети в София, Благоевград  и Тутракан. Не мога да намеря нищо за него. Моля за мнения.

Ето сайта на Д-р Д.Станков и сама прецени- www.standental.com  Мисля,че случаите на различни пациенти сами говорят. Аз съм изненадана от отговорността му към проблемите на пациента.

# 125
Здравейте. Прочетох всички мнения по темата и реших и аз да се пробвам при д-р Десислава Илиева. Утре имам час при нея и след това ще споделя мнението си. Надявам се всичко изписано да не е само евтина реклама, защото смених няколко зъболекара, при всички отивах с едни и същи оплаквания и никой до сега не ми е помогнал, а болките вече започнаха да не ме оставят да спя. fingerscrossed

# 126
Diruk, да и аз точно това отбелязах в един мой пост, че е много трудно да намериш истината в един форум - първо защото всеки е анонимен, не знаеш дали даден доктор не си пише хвалби за себе си или кара свои близки да пишат по форумите. Второ - всеки има различно мнение за добър лекар!

И аз бях отначало малко резервирана към това да си запиша час при зъболекар, който не го познавам лично, а само от форума има инфо за него.
Въпреки това се убедих, след първото посещение, че именно д-р Десислава Илиева ще е от сега нататък моят зъболекар!
Както и преди бях писала доволна съм от професионалните и качества.

# 127
lilis, надявам се и аз да остана доволна, а колкото до това кой е добър и кой не е аз лично съдя по свършената работа. Когато започна да спя спокойно и престана да си лягам с доза Аулин, тогава ще си говорим пак. Работата е там, че съм в София от 5 години и вече бях при двама прехвалени, а преди това една дама ми умъртви здрав зъб, защото след многобройните й опити болките не спираха, но и това не помогна и за толкова години болките вече станаха непоносими и нямам избор, ще трябва да се доверя на някой. Благодаря ти ще ме окуражи, наистина имах нужда. Само да уточня, че никога не съм ходила на зъболекар със страх.  Peace

# 128
durik, пожелавам ти възможно най-скоро да преминат тези болки! Желая ти здраве и успех! Wink

# 129
durik дано да останеш доволна.Аз също се колебая за тази зъболекарка newsm78.Чували сме се само по телефона с нея.Беше любезна доста.
Дано и да работи добре.Чакаме да споделиш Hug

# 130
Тук съм вече, току що се прибирам от кабинета на д-р Илиева и искам да кажа, че всичко написано за нея е абсолютно вярно, т.е. много е внимателна и мила, разпита ме за всичко отнасящо се до зъбите ми, обясни какви може да са причините за тези мои болки и сега ще започнем да "отмятаме". Почисти ми зъбния камък и държа да отбележа, че не изпитах никаква болка, а по време на полирането дори ме беше гъдел и ако не се срамувах сигурно щях да се кискам. По принцип имам проблемни венци и това може да е една от причините. Ще видим за напред какво ще става и пак ще ви информирам. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и ми пожелаха късмет. Ами това е за сега  Peace

# 131
Почти 100% бях сигурна, че ще напишеш, че си доволна! Искрено се радвам и отново ти пожелавам по-бързо излекуване на зъбките Simple Smile

# 132
Хайде lilis, ти си на ред.
Бъни ти също smile3521

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 19:33 от durik

# 133
Ами, аз пък си намерих зъболекарка за горките ми "зъбета" от нехайството ми - разгеле, пипа леко и е отговорна, за сега съм доволен, но не работи с каса -  калбинета е доста добре направен според мойте представи и досегашен опит виж и сайта   http:/advivadent.com/

Препоръчвам Д-р Велчев 0886 888 071!!!!

# 134
  • София
И аз съм с час при др Илиева! В понеделник съм при нея и веднага ще докладвам. Имам много проблемни зъби, оказа се че нощем скърцам със зъби и оттам са тръгнали много проблеми. Искрено се надявам да помогне и на мен ...

Общи условия

Активация на акаунт