Добър зъболекар в София

• 638 677
  • 981
  •   2
Отговори
# 195
Боже! В София ли се разиграват тези събития?
И веднага след изваждането поставяне на имплант?! Аз ли не съм разбрала добре или този човек си е позволил твърде голям риск, прескачайки необходимия период за заздравяване? Shocked

# 196
Мед, този пост не е за тази тема, а за "Черен списък. Темата е "Добър стоматолог в София".

# 197
Според мен добре е направила, че е написала и в тази тема, защото явно някой го е писал, като добър стоматолог, а всички знаем, че тук може да пише всеки. Ако написаното е вярно не знам защо не е подадена жалба където трябва.

# 198
Мога да ти препоръчам моята семейна зъболекарка - Доктор Яна Пеева.
Преди ходех при баща й, сега посещавам кабинета в София. Много е съвестна и работи професионално. Една приятелка наскоро си слага фасети там и е много доволна.
Успех

# 199
Относно д-р Илиева искам да споделя моите неволи  и без цел реклами и тем подобни глупости.Аз имах и по принцип имам проблеми със зъбите и съм много страхлива,ама много, та като ми се инфектираха два зъба,щото не бях стъпвала с години на зъболекар, се видях в чудо,ходих при една ,която ми ги затвори с болните нерви и реших да ровя из форумите и за който има хубави мнения да ходя.Та така се озовах при тази стоматоложка и не съм очаквала ,но тя освен, че ми оправи зъбите,е и много внимателна и голяма симпатяга Simple Smile.После ходих пак за зъб,който забра и имаше гранолом. На мен  е помогнала жената и само при нея ходя вече.Освен това винаги е затрупана с пациенти, което говори само по себе си.
Хората ,които са писали като гости ,са такива като мен, които искат да я похвалят , аз самата съм писала и като гост,но това не значи че лъжа или рекламирам,щото аз си знам какво ми беше с тези зъби проклети.
Това е моето мнение,всеки сам решава за себе си!

# 200
Благодаря за информацията и личните съобщения. Звънях сега на 0887 52 63 23, но ми отказаха разговор, може би докторката сега работи, ще звъня отново и като имам някакъв резултат ще напиша в темата.

# 201
Моят стоматолог е д-р Алексиев, много съм дововолна от него , направи ми страхотна  възтановка на счупен преден зъб. Сега не се забелязва, че  съм имала проблем, толкова естествено е направено Grinning. Кото зъболекар е много внимателен и като съм на стола  винаги  ми обесниява какво прави и какво ще се получи. Преперъчвам ви  го, със сигорност  ще останете  доволни.  Ето  неговият тел. 02/418-2240 и 0888/229-525.

# 202

Приятелски съвет- не посещавайте Десислава Илиева! Ходих за цялостен "ремонт" на зъбите там, пръснах една торба пари и след една година и половина (тоест наскоро) се наложи да правя същите зъби, само че по-развалени и, съответно, за същите зъби, които тя ми е правила, платих отново, само че повече.

# 203
  • София
Д-Р РАДИ ВЕНКОВ София кв. Лозенец, бул. Христо Смирненски 52А тел. 028654952

# 204
след доста проблеми със зъбите и некадърни или невнимателни зъболекари, определено открих своя зъболекар. Препоръчаха ни го. Сега ходим цялото семейство и сме мн доволни.
Светослав Величков - гр.София, ул. Солунска 9
Изключително внимателен, много кадърен, работи прецизно и е мн спокоен и мил човек...интересува се от новите технологии, постоянно ходи по някакви симпозиуми из Бг и чужбина. Следи си пациентите във времето.
Работи скъпичко, поне за мен, но пък качествено. Не работи със здравна каса.
Доколкото знам, съпругата му също е добър стоматолог, но аз лично не съм се лекувала при нея до сега

# 205
Искам да попитам някойя от вас дали е ползвала услугите на имплантолог и можете ли да ми препоръчате някой добър специалист. Ще ви бъда благодарна, ако споделите защото не намирам много информация, по-точно повечето мнения са от преди 2-3-4 години.

# 206
Моми4ета някои знае ли актуален тел на д-р Илиева,бременна съм и съм го закъсала много  Sad Sad Sad

# 207
  • Sofia
Моми4ета някои знае ли актуален тел на д-р Илиева,бременна съм и съм го закъсала много  Sad Sad Sad

Открих д-р Илиева на тел. 0887 52 63 23, като новия адрес и е кв. Хиподрума бл.15. Записах си час и сега ще чакам понеделник.

# 208
Мога да ви препоръчам д-р Филипова . От доста време ходя при нея и съм много доволна . Внимателна е ,има подход а и всичко което ми е правила е добре.  Спаси ми зъб,който мислех че е за вадене. Кабинета й се намира зад Билата на бул .България ,тел. 0888977029 .Препоръчвам я защото мисля ,че няма да се разочаровате , а тук доста хора търсят зъболекар . Освен това кабинета е много чист и уютен.

# 209
А конкретно добър хирург можете ли да ми кажете?

Общи условия

Активация на акаунт