Добър зъболекар в София

• 638 454
  • 981
  •   1
Отговори
# 285
На мен ми похвалиха клиника Недялков - дъщерята на едноименния д-р особено. Мисля да видя за какво иде реч Wink Някой отзиви?

# 286
Аз ходих при един младеж Недялков. Сигурно е сина. Доволна съм от него.

# 287
Благодаря. А защо тогава си търсиш друг /или се лъжа/?

# 288
Не си търся Simple Smile Бях писала в темата преди да отида при него и сега получавам "Нови отговори на моите публикации"

# 289
Здравейте!
Някой може ли да ми препоръча добър зъболекар около района на Павлово, Борово, Красно село!
Благодаря предварително!  Peace

# 290
Мога да ти препоръчам моя - д-р Христо Димитров- работи в Белите брези  , но мисля че това e близо до Красно село. Телефона му е 0878585661 , има и сайт, ама не ми е визитката под ръка и не  се сещам как беше- бях го писала някъде из форума преди време.  Много съм страхлива и винаги ми слага упойки като ми прави зъбите, а предишната ми зъболекарка ми обясняваше че упойка се слага само за вадене на зъби  Rolling Eyes  Има часове и в събота понеже аз през седмицата рядко успявам да се измъкна от работа преди 19ч.

# 291
  • София
Здравейте и от мен! От много време не съм ходила на зъболекар, защото съм се наплашила още от малка, когато ми лекуваха/вадиха нерви. Сега съм се навила да отидя на лекар и съм си записала час в клиника "Недялков" (на ул."Г.С.Раковски" 81) и искам някой да ми каже мнение (дали да ходя там или при някой препоръчан от вас зъбар Wink) за тази клиника и за стоматолозите там.Видях,че работят със здравната каса.Какви са цените горе-долу за лекуване на кариес и пулпит?! Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 292
Точно на тази страница по-горе писах, че съм доволна от единия Недялков.

# 293
 Искам да кажа за прехвалената Д-р Десита Илиева.Че взех номера и от форума.Бях при нея за кървене на венците нищо сериозно всичко беше добре.Оправих се.Но лошо стана когато моя приятел го заболя зъб.За съжаление с много лоши болки.Аз звъннах разбира се на прословутата Деси.Която разбира се записа час с 3 седмици напред ,защото нямала свободни часове.Но аз държах да е при нея прегледа.След като моя приятел отиде при нея тя не можа да останови от какво са болките.Прати го за снимка чак в прирогов защото в нейния кабинет няма.Незнам защо това не е споменато тук?Направишихме снимката.След което и звъннах пак да запиша час този път вече с адските болки.Обесних и че той е с много силни болки от време вече,но тя дори не ме излуша каза :Звъннете утре.На следващия ден уникалната докторка не вдигаше телефона.Вече на по следващия  ден се събуждаме с сълзи ,защото болките вече не се трят.И дори не му мина от 3 алулина.Аз отново след всичко това звъня на нея.Тя дори се развика по телефона да съм била по кратка че работила.    Joy Незнам какъв човек трябва да си да постапиш така.Съжелявам че съм и утишла при нея изобщо да пълня гушата на непрофисионалисти, който явно са се взели на доста сериознно и ни гледат вече от високо.Незнам защо я хвалят толкова тук.Явно тя сама си прави тази реклама.Защото и като бях там 3 пъти ме попита от къде съм и взела телефона от интернет ли е?  tantrum tantrum Направо съм бясна такива хора не трябва да практикуват изобщо.А нашия проблем се реши бързо.Когато още на същия ден когато д-р ако мога така да я нарека се развика по телефона защо я притесняваме.Един мой приятел ми препоръча д-р Калин Стоянов.Оказа се че  е мъдрец (който между другото Десита не лекува ще ви прати при друг доктор и по-добре) и са го боляли 6 зъба на веднъж.Дори доктора се учуди как е издържал на тази болка.Горкия ми, в зъба намериха гной в следствие на чакането отлагането на ваденето на зъба.Тази гной се е разпространила по другите зъби на приятели ми и сега за жалост трябва да правим и тях.Не искам да си помислям какво щеше да стане ако тази гной беше стигнала до мозака.И всичко това заради тази некадърница  #Cussing out #Cussing out #Cussing outМежду друто Д-р Калин Стоянов разбра веднага че е от мъдреца без снимки и каквото и да било веднага го извади и ни прие същия ден в който му звъннахме въпреки че той е най-добрия в София и има много повече клиенти.Както и да е то всичко се връща.Искам да посъветвам никой да не ходи при Десита ще съжалявате.Идете при д-р Калин Стоянов има всякаква техника в кабинета си и найстина е най-добрият.Намира се в Младост 1 спирката на хмс.Успех на всички и Весели Празници!!!         Tada Gift Tada

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 20:18 от juju777

# 294
НАДЯВАМ СЕ, ДА НЕ ПРОЗВУЧИ КАТО РЕКЛАМА, МНЕНИЕТО  СВЪРЗАНО С ЧУСТВО НА ДЪЛБОКА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЗЪБОЛЕКАР ОТ СОФИЯ- Д-Р ДИМИТЪР ТЯНКОВ. В КРАТКО ОПИСАНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ МИ СА ПОСТАВЯНЕ НА ПЕТ ФАСЕТИ НА ГОРНИ ЗЪБИ И ДВА МОСТА. ПЕРФЕКТНИЯТ ПОЛУЧЕН ЕСТЕТИЧЕН ВИД, ПЕРФЕКТНАТА РАБОТА И ПЕРФЕКТНИЯТ КРАЕН РЕЗУЛТАТ СА ТРУДНО ОПИСУЕМИ. ИСКА МИ СЕ ДА ДОБАВЯ, ЧЕ ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА РЕШИХ ДА СЕ ВЪРНА В СОФИЯ, КАТО ИЗДИРЯ СПЕЦИАЛИСТЪТ КОЙТО ЩЕ СЕ СПРАВИ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО- ПЕРФЕКТНА РАБОТА ЗА ПЕТ РАБОТНИ ДНИ ОБЩО 13-ЕТ ЗЪБА ....И СЕ ПОЛУЧИ. ОТДЕЛНО СРАВНЯВАЙКИ КЛИНИКИ КОИТО СЪМ ПОСЕЩАВАЛА В ЕВРОПА И АВСТРАЛИЯ, СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ДОПЪЛНЯ ЧЕ ТРИ ТРОЙНИ СРЕЩИ М/У МЕН , ЗЪБОЛКАР И ЗЪБОЛЕКАР КОЙТО ИЗРАБОТВА ФАСЕТИТЕ И МОСТОВЕТЕ НИКОГА НЕ Е ПРОВЕЖДАНА. НИВОТО И ПРЕЦИЗНОСТТА НА РАБОТА В ЕКИПА НА Д-Р ТЯНКОВ ДАДЕ И МЕЧТАНИЯТ ЗА МЕН РЕЗУЛТАТ.УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

# 295
           Мога да препоръчам д-р Смилен Смилов, от Дентален център "София краун", срещу Румънското посолство на Ситняково, ж.к. Яворов, бл. 23, вх. І, тел. 846 49 02 -  сайта е sofiacrown.com
Освен обичайните процедури с правене на пломби, вадене на зъби, ченета,  правят добро избелване на зъби, поставят украшения върху зъбите с полускъпоценни камъни. При тях майката на една моя приятелка, която не е много възрастна си направи едни особени протези, със специални стъклени опори. Това е за случаите, когато нямаш кътници и нямаш пари за скъпите импланти. Каза, че било безболезнено и 3-4 пъти по-евтино от имплантите.

# 296
Здравей Siva! Да си призная за д-р Смилов и неговият център научих от теб и се реших да го посетя. Честно казано ми направи изключително добро впечатление обстановката - чисто е, свежо е, в добри цветове, но най-вече модерно и чисто ново. Имах проблемен зъб, който трябваше да се прелекува отдавна, което ме отведе при този доктор. Излекуваха ми го и го изградиха доста бързо, а цената наистина беше много ниска сравнение с това, което съм плащала по зъболекари до сега, а също така ми издадоха и касова бележка, което приятно ме изненада. С една дума - останах доволна. Изпратих и дъщеря ми при д-р Смилов, която отдавна иска да си избели зъбите. Каза ми, че процедурата е била в два сеанса по 1 час и в момента е със супербели зъби, за което се убедих сама когато се видяхме за Нова година. Сега ще изпратя и майка ми, която иска да си направи нови протези. Определено вече имам доверие на д-р Смилов и неговите колеги в денталния център.
Ще пиша пак, като станат и ченетата  Laughing

# 297
Моля да ми препоръчате добър стоматолог за Центъра (живэм в близост до централни хали). Децата ми имат проблеми с зъбите. зще се наложи сигурно да носят скоби. предварително благодаря.

# 298
Не ходете в дентал център CROWN (до румънското посолство зад спирката посока тв кула)  , в този център работят младежи и момиченца от провинцията които са завършили на скоро ,и нямат никакъв опит . Правиха ми шиниране на три зъба разклатени , ,,шината" ми падна за 4 часа при първото ядене ,  общо взето са невъзпитани хора не казаха едно извинете  просто ми върнаха парите все едно съм си купил дефектен телевизор ,това на е са доктори , правят неща  от който нямат никакаво понятие . Не съм злобен човек но все пак става дума за човешкото здраве а  не за ремонт на кола !!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ

# 299
     Искам да опиша зъбките на моето съкровище и някой да ми каже как да постъпя и на някой случвало ли му се е. Моето съкровище, което скоро ще навърши 7 годинки има три зъба, които ми създават проблем. Едното го извадихме защото си мислехме, че е дошло време да израства зъбчето под него. Но го извадихме преди около година защото силно се клатеше. Но до момента постоянното не се показва под него. Вече си мислим, че рано сме го извадили. А сеге едно друго зъбче се клати и се страхувам да го извадим, за да не стане както с първото. Някои ще ме посъветва ли какво да направим и имал ли е до сега такъв случай? 

Общи условия

Активация на акаунт