Добър зъболекар в София

• 638 699
  • 981
  •   2
Отговори
# 465
Здравейте, какво е мнението ви за Медикъл Дент на бул. Джеимс Баучер?

# 466
Здравейте, какво е мнението ви за Медикъл Дент на бул. Джеимс Баучер?

Само май където е лъскаво и блъскат реклама навсякъде  newsm78

# 467
Относно по-рано разгорещелите се дискусии - всеки сам решава дали да отиде в кабинет, където няма да доплаща и ще мине изцяло по НЗОК. Истината е, че хубавите материали са скъпи, което нашата държава не е предвидила или май не иска да предвиди.

# 468
Здрвейте! Търся си зъболекар в София - естествено добър и да работи със ЗК. Притеснява ме една стара пломба.... Препоръчаха ми д-р Магдалена Ценкова ( Узунджовска Sunglasses и също така попаднах на сайта на д-р Камбов. Прочетох много отзиви и за Десислава Илиева. Някой има ли наблюдения за тях, като работа, професионалност и цени? Simple Smile
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 03:52 от Aili

# 469
Запис, че скоро ще ми се наложи да ходя.

# 470
Здравейте .. Аз останах доволна от един зъболекарски кабинет в Лозенец , внимателна ми се стори зъболекарката, имах доста проблеми с коронки поставени преди 5-6 години, бяха ми се подули и тя ми ги махна и ми лекува двата зъба и сега са добре, всичко ми обяснява .. направи ми няколко снимки на ренген стори ми се много внимателна.. дано след 5 години нямам пак проблем с коронките
http://ident.bg/

# 471
Препоръчвам ви д-р. Бойка Бориславова Канева около хотел Плиска ул. Шипченски Проход 43 до Райфайзен Банк 0888-85-20-80. Отличен Лекар с много специалности.

И аз я препоръчвам! От години ходя при нея, спокойна е, с добър подход, приятен кабинет и чиста работа. Не ми е правила засукани процедури, но за основните няма оплаквания, доволна съм. Wink

# 472
Коронки лесно ли се махат?
Имам записан час за д-р Димчев за петък. Имам въпрос към тези, които са ходили при него- къде точно му е кабинетът на ул. "Х. Аспарух" 7 ? Минавала съм много пъти по тази улица, но не ми е правило впечатление...

# 473
  • offshore & overseas
...Имам записан час за д-р Димчев за петък. Имам въпрос към тези, които са ходили при него- къде точно му е кабинетът на ул. "Х. Аспарух" 7 ? Минавала съм много пъти по тази улица, но не ми е правило впечатление...
Намира се в нещо като стоматологична поликлиника, от страната на Магама (фризьорски салон). Пада се отляво, ако си с гръб към Ботев.

# 474
Здравейте,

Бих искала да попитам дали някой е посещавал стоматологична клиника "СВЕДЕНТ" (намира се в ж.к Хиподрума). Ходих при тях, но ми се струва твърде скъпо (550 лв. за лечение на канал, над 400 лв. за корона от металокерамика и т.н.). Нямам конкретни впечатления, освен че имат много пациенти, малко свободни часове и че работят внимателно. Ако има техни пациенти нека споделят мнение, моля.  Hug

# 475
д-р Василиса Блажева ?

# 476
Здравейте, ще съм благодарна, ако някой сподели впечатления от д-р Евгени Минков (кабинетът му е в Красна поляна)?

# 477
Здравейте момичета!
Добър зъболекар в Люлин можете ли да ми препоръчате?

# 478
Здравейте, имам почти на всеки зъб корона, но тъй като минаха повече от петнадесет години от поставянето им се появиха проблеми.
Отделно допълнително към това имам начален стадий на парадонтоза . Обиколих доста стоматолози в София, но без ефект.
Доктор Попова, познавах отдавна но не като стоматолог, а от друго място..
Дойде обаче момента, когато няколко кътни зъби един до друг, облечени с корони започнаха да ме болят ...тихо и влудяващо....с постоянна пулсираща болка.....
Отидох отново на стоматолог...свалиха  ми короните и единствено докторо Попова се съгласи да запази това, което е останало от зъбите ми и да го лекува...
Всички останали нейни колеги бяха на мнение, че въпросните остатъци от зъби трябва да се извадят, но само докторо Попова към която се обърнах за помощ..след дългите лутания се реши да ми помогне, като ми изгради зъбите отново, за да може да ги облече с корони.....
Така, че сами решете кое е релевантно, дали едно почистване на зъбен камък или запазване на зъбите в устата ви.....
Успех на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 479
Здравейте,
Аз съм от тези страхливите и недоверчиви.. искам да попитам за някакви мнения за клиника Маринови и по точно за д-р Ирина Димитрова.
Искам да изкажа и своето разочарование от материалите с които се работи в кабинета на д-р Младен Камбов. Няколко пъти вече като отида там и докато чакам идват хора с оплаквания от материалите и направо се налага да им премахват направеното. Другото което е...работят 3-ма зъболекари, при които ходят само мъже..малкото жени, които съм засякла там са все да им махнат нещо, като се има предвид, че за последните 40 дни съм ходила някъде към 10 пъти понеже..а и никъде няма ценоразпис и всеки сам си определя цените. Работи само млад персонал (скоро завършили), но цените поне да са малко от малко..Знам, че сега пак ще се появят някакви зъболекари, които да ме упрекнат, но това е моето мнение за този кабинет... Надявам се поне на някого да съм полезна и да му спестя една торба пари, която ако реши да ходи там, ще трябва да я приготви...
Ако имате някаква информация на д-р Димитрова, ще Ви помоля да пишете..  Wink

Общи условия

Активация на акаунт