Добър зъболекар в София

• 638 665
  • 981
  •   1
Отговори
# 480
  • sofia
Даниела Костова, при теб какъв точно проблем стана?

При който и зъболекар да си, ако не си за няколко пломби, торбата с пари е неминуема.

# 481
 Molq za vrazka s dobar zabolekar(spetsialist za koroni). Az jiveq v 4ujbina i e mnogo vajno da bade dobar spetsialist za koroni. Moqt email e gt7903@hotmail.com

# 482
скоро ходих на Македония 10.момчето работи много внимателно. цените са нормални.

# 483
Здравейте, искам да си заменя амалгамените пломби(6 бр) с фотополимерни. Бихте ли ми препоръчали добър стоматолог

# 484
  • София
Това е елемвнтарна процедура за всеки зъболекар,където и да отидете,но моят съвет е,да смените само амалгамите на долните си зьби,защото там се виждат,както и горните до 5 зъб,ако имате амалгама на горен 6 иши 7 зъб и си стои от години,няма истинска нужда от смяна.хвърчащите от амалгамата частици са нещо ужасно неприятно и е неизбежно лошото усещане и хвърчащи частици

# 485
Много ви благодаря за отговора.

# 486
При д-р Ивайло Балабанова ви съветвам да не ходите! Аз ходих при него за две пломби, първата не беше много зле, но втората ме съсипа! Ходих шест пъти за една проста пломба, но той реши да се направи на много добър зъболекар и ми изпили единия зъб- уж така трябвало. Следователно челюстите ми не правеха същия контакт както преди и започнаха да ми се износват зъбите. От осем месеца живея с такива болки, че вече нямам сили и да плача... Не ми стига това, ами ми е засегнал и един здрав зъб с машинките и сега ми се появява кариес и на него... Може би ми е отмъстил, че ходих шест пъти за една пломба. Съветвам ви много добре да си проучвате зъболекаря, преди да отидете, за да не страдате като мен! Sad

# 487
  • София
Най-добрата реклама за един зъболекар е,когато ви е препоръчан от някой,който е доволен,Не винаги лъскавата голяма табела и рекламите из интернет показват,че зъболекарят е добър:)

# 488
Какво мислите за стоматолозите от Първа градска б-ца или от Токуда?

# 489
Моля ако някой има лични впечатления от д-р Гайс Бадер да ги сподели, тъй като се колебая за импланти, и ред други манипулации, а ми трябва адекватен стоматолог.

# 490
Моля ако някой има лични впечатления от д-р Гайс Бадер да ги сподели, тъй като се колебая за импланти, и ред други манипулации, а ми трябва адекватен стоматолог.

За д-р Гайс Бадер, мога да кажа че клиниката му е уникална но само до тук. Наложи ми се да вадя зъб и ми потърси за тази услуга - 1500 лева???????????? За мъдрец, който даже не ми вършеше никаква работа.... Останах втрещена и си тръгнах.... Намерих си друг зъболекар, който ми извади зъба само за 100 лева !!!!!!!

# 491

maria1986A благодаря ти за отговора, просто ми трябва добър имплантолог, а не мога да намеря такъв, тоест да е с препоръки, други мои познати да са си правили при него и т.н.

# 492

maria1986A благодаря ти за отговора, просто ми трябва добър имплантолог, а не мога да намеря такъв, тоест да е с препоръки, други мои познати да са си правили при него и т.н.

Не съм сигурна, че тук или в някой друг форум е мястото където ще си намериш добър имплантолог... Аз отидох при зъболекар, който ми беше препоръчан от мои близки и останах доволна... не съм си слагала импланти при него защото нямам нужда... но като гледам сертификатите му а и отзивите за него мисля че е добър... но пак казвам - тук със сигурност не е мястото... Всеки си говори от своя гледна точка  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 493
  • София
Аз бих ви препоръчал двама добри имплантолози-Божидар Йорданов,добър специалист и преподавател и много добър човек.другия е Калчо Кисов,в клиниката на професор Кисов,млад е, но съм бил на стаж при там,определено и знае работата и на рентген се вижда блестящата му работа

# 494
Сърдечно благодаря за предложенията  Simple Smile, задължително ще се поинтересувам за тези имена.

Общи условия

Активация на акаунт