Добър зъболекар в София

• 647 972
  • 981
  •   1
Отговори
# 90
Аз ходя при д-р Георгиев в VII поликлиника и съм много доволна!

# 91
  • София
Аз пък си търся способен стоматолог,в кабинет с добра хигиена и качествена техника и материали. Имам нужда от почистване на зъбен камък,пък знам ли може и нови кариеси да са се появили, проблемът ми е че съм бременна и събирам инфо,защото сега не е момент да експериментирам. Препоръчайте някой за Младост или дайте мнение за д-р Иван Иванов до Кауфланд му е кабинета.

# 92
На мамите в Борово и околностите препоръчвам с две ръце д-р Траянов.Не зъболекар , а вълшебник , особено ако имате развалени предни зъби и държите на естетиката.Кабинета му е на ул.Родопски извор , работи и след 18h и събота.Ако някои иска телефон да ми пише на лични

# 93
Аз пък си търся способен стоматолог,в кабинет с добра хигиена и качествена техника и материали.
Peace
Същото търся и аз.
Избрала съм си д-р Деси Илиева и д-р Ради Венков на пл.Журналист(той ми е така да се каже тройно препоръчан.)
Въпросите ми са точно за хигиената в тези два кабинета - за мен е много важно тя да е на 100 %.По определяща е от цената и дали лекаря работи с ЗК.
Нещо повече ако може да споделите за това от мамите посещавали тези двама лекари.
Благодаря предварително Hug

# 94
Д-р Венков ми извади 2 мъдреца наведнъж (с операции) през февруари. Нищо не разбрах - не ме е боляло и минута, нито ваденето, нито после като ме пусна упойката. А бях мнооого уплашена от какви ли не разкази на ужасии!  ooooh! Страхотен лекар!   bouquet (даже бях пуснала тогава тема за това : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372208.msg10210877#msg10210877 )
Мисля, че не работи със ЗК Thinking. За хигиената не съм имала забележки, не забелязах нищо, което да ме подразни, а съм от придирчивите. Всичко блестеше от чистота.  Peace Много съм впечатлена и от кабинета му, който прилича не на зъболекарски кабинет, а на една малка галерия.
Сестрата, която работи с него също е супер.
При него ме прати моята стоматоложка, която ме лекува от години и й имам пълно доверие (а тя е маниак на тема чистота и едва ли би ме изпратила при някой, на който няма доверие като професионалист и се съмнява в хигиената на кабинета му  Wink ) .
След това и ортодонтката каза, че изваждането на моите мъдреци е "перфектно свършена работа".

# 95
Момичета  да сте чували нещо за д-р Овчаров в София, кабинета му се намирал някъде ( неможаха да ми обяснят добре между стамболийски, ботев). Малко объркано, но ако някой има отзиви за него. И още един въпрос, въпросната д-р Деси Илиева, можете ли да ми кажете горе долу какви са цените при нея: преглед, пломби, чистене на зъбен камък, лечение на венци или каквато там процедура са ви правили, за да мога да сравня. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 13:20 от kotenceto

# 96
д-р Йончев- ж.к Надежда. Вече 5 години ходя при него и не бих го сменила.

# 97
  • ☀️София / London🌂
Здравейте !!!
Видях, че много от вас препоръчват д-р Десислава Илиева.
Имам нужда от зъболекар и смятам да я посетя.
Бихте ли споделили какви горе долу са цените за преглед/лечение/пломба???
Благодаря Ви предварително.

# 98
White tiger и  kotenceto, за съжаление много не мога да съм Ви в полза, но когато ходих при д-р Илиева си правих само преглед и пломба, които ми бяха покрити от здравната каса.
Най-вероятно си мисля, че цените на услугите са в рамките на нормалните. Много са доволните от д-р Илиева и ако цените и бяха по-високи от пазарните, си мисля, че  щяха да го отбележат.

Аз смятам, че дори и да отидете само на преглед може да я разпитате за цените и да прецените сами.

# 99
Силно ви препоръчвам Доктор Яна Пеева, кабинетът се намира близо Пирогов, на ул. иван рилски 46  и Тунджа. От осем години имам бяла пломба на преден зъб - не е мръднала и не си е променила цвета. Цените са нормални. Миналата година си правих мост на 3 зъба при доктор Пеева, много е здрав и въобще не си личи.

# 100
Аз съм страшно доволна от моя зъболекар . Направи ми много красиви фасети на предните зъби . Страхотен професионалист е . Повечето ми приятелки също ходят при него . Много внимателен и отговорен . Близо до Пирогов   ул.Лайош Кошут 51 . Д-р Божидар Димитров  851 07 37 :  0888 418 519 . Препоръчвам ви го

# 101
Здравейте,искам за ви попитам дали са приемливи ценитe при д-р
Илиева и къде се намира кабинета и? Simple Smile

# 102
Момичета, д-р Ивайло Балабанов е много добър стоматолог. Аз съм много доволна от него и цените му са съвсем нормални. Внимателен е и адски добре обяснява нещата. Wink Кабинетът му е на ул. Христо Белчев 19, ет. 1 . Телефон: 0888 59 19 25. Работи и със здравната каса.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 17:13 от rashina2

# 103
Ако имате нужда от хирург, горещо ви препоръчвам д-р Първанов от VII поликлиника (близо е до централна гара).
Освен при него, не бих си вадила зъб при никой друг.
Освен това поправи грешките от предишната ми зъболекарка, за което съм му изключително признателна.

# 104
  • София
Някой да знае добър зъболекар за районите: Гео Милев, Изток, Слатина...? Счупи ми се зъб, а се кърмим на поискване и не мога да се отдалечавам много, затова старата ми зъболекарка отпада като вариант...
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт