Добър зъболекар в София

• 638 822
  • 981
  •   5
Отговори
# 180
  • София
Здравейте,

Нямах възможност да прочета цялата тема, затова се извинявам ако вече е коментирано.
Някой има ли впечатления от д-р Боряна Янкулова? Кабинета й е в близост до сливница и опълченска.

# 181
Момичета, моля кажете имате ли впечатления за д-р Димитров (Люлин - клиниа Камбуров). Препоръчват ми го, но хора който само са чували за него, не са ползвали услугите му. Благодаря предварително.

# 182
Здравейте! Моя син е на 4.5 годинки  и преди седмица  ни се наложи да  ходим на зъболекар за пръв път ( заболя го зъбчето) . Записахме час в поликлината при нас, при детски стоматолог, който се оказа че няма грам търпение с детето и в резултат на което от едно посещение той изпада в истерия от страх, като му се наложи да седне на  стола. За съжаление обаче трябва да оправим зъбчето. Чух че има някаква детска стоматологична клиника в центъра на София, но немога да намеря нищо из нета. Много съм притеснена и незнам къде  биха го предразположили достатъчно за да могат да му оправят зъбчето , а и за в бъдеще да няма страх ( като мен ) . Много ще съм Ви благодарна ако някоя от "мамите" може да ме посъветва   bouquet

# 183
Здравейте! Моя син е на 4.5 годинки  и преди седмица  ни се наложи да  ходим на зъболекар за пръв път ( заболя го зъбчето) . Записахме час в поликлината при нас, при детски стоматолог, който се оказа че няма грам търпение с детето и в резултат на което от едно посещение той изпада в истерия от страх, като му се наложи да седне на  стола. За съжаление обаче трябва да оправим зъбчето. Чух че има някаква детска стоматологична клиника в центъра на София, но немога да намеря нищо из нета. Много съм притеснена и незнам къде  биха го предразположили достатъчно за да могат да му оправят зъбчето , а и за в бъдеще да няма страх ( като мен ) . Много ще съм Ви благодарна ако някоя от "мамите" може да ме посъветва   bouquet

Над кино "Одеон" имаше една, но не съм сигурна дали още я има. Иначе мисля, че и в Стоматологиячния център на ул. "Иван Вазов" (зад Народния театър, пряка на "Раковска" е) приемат деца, азз там съм супер доволна от д-р Василев, много е точен и компетентен, виждала съм деца и при него, но по-големи, ако искаш тел. му, пиши на лични.

# 184
  • Sofia
Не става ли въпрос за "Юниордент" ?

# 185
да,май така се казваше...

# 186
Нашата семейна зъболекарка е и детски стоматолог. Водя сина ми при нея откакто стана на 3 г., вече е на 6 и няма никакъв страх от зъболекар. Предполагам че всичко се дължи на Др Стойнева, която е страшно внимателна с него и винаги намира верния начин да го предразположи. Кабинета и е на Сточна гара и работи по цял ден, ако някой се интересува ще разровя за тел.

# 187
Някой от вас знае ли нещо за доц.Юлия Каменова,която лекува с лазер зъбите?

# 188
Аз скоро посетих една нова клиника( Дентална клиника "Д-р Димова") и съм много доволна. Обстановката е много приятна и отношението е добро.Цените са повече от нормални.Смятам,че спокойно мога да я препоръчам.

# 189
Здравейте,
моля препоръчайте ми добър зъболекар за имплантанти.

# 190
  • София
Здравейте!

Моля препоръчайте ми добър стоматолог в Дружба.
И някой знае ли нещо за сем.зъболекари Иванови от бл.501?
А за зъболекарите в Казичене има ли отзиви?
Благодаря ви предварително!

# 191
Здравейте,
моля препоръчайте ми добър зъболекар за имплантанти.

Моя приятелка си ги прави скоро, доволна е. Вчера я питах по скайп да каже тел. на зъболекаря, като каже, ще ти пиша.

# 192
  • Sofia
Здравейте!

Моля препоръчайте ми добър стоматолог в Дружба.
И някой знае ли нещо за сем.зъболекари Иванови от бл.501?
А за зъболекарите в Казичене има ли отзиви?
Благодаря ви предварително!

Има в 119 бл. , от няколко места чувам добри отзиви за него, но не знам телефон за съжаление.

# 193
Здравейте,
Специално се регистрирах,за да влезна в този сайт.Исках да разкажа едно истинско преживяване,което ми се случи вчера в кабинета на стоматолога  д-р Христо Христов-пелтека /моля за извинение ,но не е казано със злоба,така го разграничават колегите му от другия стоматолог д-р Христо Христов/Заставам зад думите си и искам по възможност да предпазя колкото е възможно повече хора.Влизала съм във вашият форум и преди това,за да търся информация за добър стоматолог както и по други поводи.Бях запозната от вас предварително с характера на този човек ,но реших,че характера не е от съществено значениепо-важното е какъв специалист е.Госпожицата,която е дала координати на сайта му,вероятно е същата,която стои по цял ден на   екрана на монитора му...И така от няма и месец аз посещавам кабинета му.Какво ли не чух:че той е най-важен/не пациента/,купища хвалебствия по собствен адрес,а като стане дума за друг лекар казва:идете и си давайте само парите при него.Държанието му е грубо,самонадеяно и отблъскващо.Дори като му казах,че след изваждането на зъбите ми,съм вдигнала 38гр т. и кръвно 180/100 ,поради което лекар ми е изписал антибиотик/преди това  се обадих на Христов и той ми каза ,че не е негова работа и да се обадя на личния лекар/пак започна да говори за пари ,как щом съм искала да си давам парите да съм ходела по лекари .Да,направи ми впечатление,че при всяка негова дума,става въпрос за пари,НО,това,което се случи беше невероятно и аз,за да не го приемам за трагично,разказвайки го на приятели добавям:"животът е интересен"А ето какво се случи:На  1 юни д-р  Христо Христов ми извади зъб и постави 2 импланта.Реши веднага да ме изпрати на панорамна снимка ?/бях под 4 упойки и изкрвено лице/Трябваше да отида пеша през бул Шипченски проход до студиото/Преди да тръгна от кабинета му ,помолих за лед,защото той се слага през първите 15 мин,после е късно и се издуваш така,че не спада почти 10 дни/за първият път ви писах,когато качих кръвно 180/100-имах 6 упойки /и не бях слагала лед.Реших,че нямам свободна ръка да държа леда,направления,снимки и набързо ще изтичам без чанта.Извадих завързани с ластик пари-400лвпо 20 лв.,отброих 2 по 20 и останалите ги оставих в портмонето и в чантата.Той присъстваше на това мое действие и ме наблюдаваше.Чантата ми остана в неговият кабинет,на канапето-на 1м от него встрани.Той седеше на стола и зяпаше дъщеря си на монитора,подпирайки брадичката.Забавих се 30 мин.Като се върнах-така го и заварих.Вратата ми отвори сестрата,която му е и жена,или нещо друго,но я нарича "скъпа",целува я-значи му е много близка.Дадох му снимката,помолих ги да извикат такси и си тръгнах.Таксито ми спря пред аптеката и аз отворих портмонето и се сещате какво видях.Не повярвах на очите си  и явно съм изглеждала много странно.Казах,че ми няма парите лСетих се за другите 20 лв,които имах/бях взела 40лв,20 струва панорамната снимка/ и му платих с тях,но се разговорихме и той ме убеди да се върна за парите.Върнахме се.Влезнах в кабинета и казах за случилото се на сестрата,защото при Христов имаше пациентка и смятах,че не е удобно да повдигам такъв въпрос.Тя ми каза,че не е трябвало да си оставям чантата.Казах,че парите ми няма как да излетят сами,в кабинета не са влизали други пациенти,какво лошо съм направила,че съм оставила чантата си при д-р Христов.Тръгнах си,но се върнах и директно се обърнах къв Христов,без да се съобразявам с пациентката и неговия имидж.Той ми зададе същия въпрос-Вярвате ли?Защо съм си оставила чантата при него?Показа се и таксиметровия шофьор-Мирослав-Миро, Благодаря ти! Тогава христов затвори вратата и след малко я отвори и ми върна парите,като ме накара да подпиша,че съм го обвинила за товаче ми е взел 360 лв и той ми ги е върнал.Познайте какви бяха копюрите-13 броя по 20 лева и 2 по 50лв.Той ми върна моите си пари -личеше си ластика по копюрите и изнамери 2по 50 за да замени останалите 5бр.по 20 лв.Трудно е да намериш 13 по 20лв,ако не си ги искаш по 20 лв от банката/както правя аз/Ужас,нали...Има наглостта да ми каже,че "нали знам,че повече в този кабинет нямам работа-а трябва да ми довърши имплантите и си мисля,че е решил,че може да ме окраде,защото аз съм наникъде в този момент,но не е познал.Тази сутрин се обадих по тел и поисках да ми върне 2 бр. костозаместител на стойност 292 лв,тъй като бях купила5 бр. от ромидент,а той /дай боже да ми е сложил наистина/трябва да е използвал не повече от 3 бр..Отговори нагло,че нищо не ми дължи и че не мога да докажа,че костозаместителят е при него.Аз имам фактура от Ромидент и наистина не мога да докажа,че всичко,което съм закупила/на стойност1420лв/съм оставила в неговия кабинет,обаче... Казах му ,че е болен и трябва да се лекува.Последва мълчание и каза: Вие сте една мошеничка. Е това е !"Човека "Христов страшно обича парите и за да компенсира чувствата си страшно мрази хората.А като специалист е посредствен.Клептоманията и манията за величие са психически заболявания ,а могат да се отключат и други във всеки един момент.Така,че смятам този човек за опасен.При първоначалния преглед записва адрес тел егн.Моите ги знае. Внимание!! #2gunfire

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 00:28 от мед

# 194
ами като човек, който го познава от много години, мога да ти кажа, че наистина е особняк - остър в приказките си, открит до абсолютна липса на дипломатичност... има силно развито чувство за хумор...
абе като претръпнеш от резливия му тон понякога, разбираш че е готин.

като професионалист е невероятен - не случайно големи френски производители на имплантати са му дали ексклузивно право да обучава български специалисти... постоянно чете и учи нови неща.

Общи условия

Активация на акаунт