Добър зъболекар в София

• 638 593
  • 981
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
може ли някой да ми каже мнение за д-р Козарев, има кабинет до Централна Поща.Похвали ми го позната, но все пак да попитам и тук.А и дали работи със ЗК? Hug

# 496
Здравейте! От доста време имам един проблем, венецът ми се е вдигнал и е оголил доста от зъба ми, но се страхувам да отида на зъболекар. Знам, че е глупаво, но просто на такива неща се начетох, че ... Много ще съм ви благодарна ако ми препоръчате наистина добър зъболекар в квартал Гео Милев. Ако може и да работи със здравна каса ще е чудесно. По принцип в нашата поликлиника има няколко стоматолога, но никъде не прочетох мнение за тях. Ще посоча имената, ако някой е ходил на лечение при тях, моля да ми напише отзиви! Д-р Македонски, Д-р Портарски, Д-р Шумкова, Д-р Бутилов, Д-р Василев, Д-р Бахчеванова, Д-р Попова. Предварително благодаря!

# 497
Д-р Попова ако е Виолета Попова, за нея сме писали достатъчно мнения, при това не много назад в темата. Simple Smile

# 498
Здравейте, имам спешна нужда от зъболекар и не зная къде да отида. Моля да ми препоръчате добър зъболекар в района на НДК или наблизо. Попаднах на някаква клиника DS Dent чрез търсене в интернет (удобно ми е за пътуване с метрото, но нищо не намерих като отзиви за тази клиника) - ако някой има впечатления моля да сподели като качество на услугите, отношение и цени най-вече (ако се съди от сайта им явно са доста скъпи). Благодаря предварително.

# 499
Благодаря ти Doro! В случай, че не намеря друга ще се доверя на Д-р Попова. Това, което ме притеснява е, че претупва клиентите, пък моят случай е доста сериозен и ми се иска да ми се обърне повече внимание. Но ако се реша задължително ще пиша тук, за да е от полза на други закъсали като мен!

# 500
  • На земята, която е всъщност звезда.
Здравейте, имам спешна нужда от зъболекар и не зная къде да отида. Моля да ми препоръчате добър зъболекар в района на НДК или наблизо. Попаднах на някаква клиника DS Dent чрез търсене в интернет (удобно ми е за пътуване с метрото, но нищо не намерих като отзиви за тази клиника) - ако някой има впечатления моля да сподели като качество на услугите, отношение и цени най-вече (ако се съди от сайта им явно са доста скъпи). Благодаря предварително.

Моята зъболекарка има кабинет точно срещу "By the way". Но трябва да се запише час. 

# 501
Наскоро открих сайт разработен точно за намиране на зъболекари. Хубавото е, че в него можеш да питаш за всичко и те те насочват  към специалист според проблема, който имаш и мястото където живееш . Писах им и те ме изпратиха при зъболекар, от който останах много доволна. Сайта е alldental.bg , дано съм била полезна Simple Smile

# 502
Здравейте,
Може ли някой да ми препоръча добър стоматолог, който работи със Здравната каса за района на
Дианабад
Витоша
Студентски град?

Предложиха ми клиника ЕО Дент на ул."Св. Пимен Зографски" 16. Какво ще кажете за тях?

Благодаря на всички предварително!

# 503
Да споделя мнение за д-р Козарев: много е мил и обяснява подробно и достъпно.Определено ми хареса, а и цените му са съвсем нормални!Доволна съм, питах дали може да заведа и детето, каза, че може!  Peace

# 504
  • София
Здравейте,
може ли някой да ме препоръча добър зъболекар в Младост!
След като няколко пъти смених коронките си, сега отново съм издута.
Ще ви бъда благодарна да ми препоръчате добър зъболекар, който да не гледа на мен САМО като касичка. Може и да не е само в района на Младост, в крайна сметка ако трябва и ще пътувам  Flutter
Влагодаря Ви предварително!

# 505
Търся рентген на зъб в кв. Манастирски ливади, Бъкстон и Борово  bouquet

# 506
Здравейте,
може ли някой да ми каже мнение за д-р Дойчин Ангелов.

Благодаря предварително.

# 507
Ако някой има нужда в района  от http://www.dental-xlab.com/contacts,може да се възползва. Днес ми се наложи два пъти да отида и останах възхитена.
Някъде из форума бях срещнала мнение за зъболекарка в същия район. Бях и разгледала и кабинета, но сега не мога да намеря координати.Ще бъда благодарна ако някой сподели за името.
Беше на средна възраст.

# 508
  • София
Здравейте Simple Smile Имам нужда от съвет. Преди 2 дни установих, че горе в ляво ми расте мъдрец, тъкмо се е показал. Обаче расте към бузата  и даже леко ме боцка. Лошото обаче е, че като го пипна, пръста ми вони на гнило. Очевидно трябва да се извади, но в момента съм в леко затруднено финансово положение и не мога да си позволя да отида в частната клиника, в която ходя по принцип. Можете ли да ми препоръчате стоматолог в София, който хем да може адекватно да оправи проблема, хем да работи със здравната каса? Вярвам, че има такива, някъде там Grinning Също едно от изискванията ми е да използва упойка при желание на клиента, понеже съм с чувствителни зъби и без упойка си е инквизиция, а пък вече се напатих със "старомодни" зъболекари, които отричат полезните свойства на упойката..... Мерси предварително!

# 509
Здравей, мога да ти препоръчам моята стоматоложка Д-р Соколова, кабинета й е в центъра. Много внимателна и възпитана жена и чудесен професионалист. Телефона й е 0889 822 996.

Общи условия

Активация на акаунт