Добър зъболекар в София

• 638 478
  • 981
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, може ли някой да препоръча зъболекар в 7-ма поликлиника София, или в близост да е до там горе долу?

# 511
Здравейте, може ли някой да препоръча зъболекар в 7-ма поликлиника София, или в близост да е до там горе долу?

Да, с най-голямо удоволствие мога да ти препоръчам д-р Маринов, от дентална клиника „Маринови”   (кв. "Банишора", ул. "Охрид" 21)

# 512
Ще споделя и аз.
В началото на декември ме заболя зъб. Доста избирах по форуми къде да отида и се обадих в кабинета на http://www.dimovadent.com/contact.html и записах час. Отидох, но се оказа, че не е доктор Димова, а  "доктор"-  М. Първанова. Направихме снимка в съседния кабинет. Платих 8лв. без касова бележка. Оказа се, че имам гранулом и трябва да се отвори зъба. Започна се . Бавно, бавно... и в един момент страшно кървене. Всичко това около час и 30мин.. Да не говорим колко пъти ме удари с инструментите без дори да разбере. Сложи ми лекарство и след няколко дни трябваше пак да отида. На следващата сутрин над зъба имаше гной и болка.След като отидох отново, "докторката" по време на работа с ръкавиците  си вдигаше телефона, излизаше до съседния кабинет, че нещо уреда и не работеше,  а аз през това време с отворена уста и някаква метална подложка под бузата, която ме притискаше силно. Помолих я да я махне, тя ми отговори, че не може. с тези ръце  ми  смени лекарството  и  ми даде час за пломбиране. Прибрах се и веднага потърсих мнение на друг стоматолог. Отидох спешно и след направена снимка се оказа , че ми е пробит корена. . Пих антибиотик една седмица, но гноенето продължаваше. Наложи се да отида на хирург. Направиха ми операция. Пак антибиотик. Отделно болки и финанси  няма да ви описвам. И до ден днешен продължавам.
От много избиране  , попаднах на един от некадърните стоматолози. Явно има още много да се учи, но не за сметка на нас.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 09:40 от ААХ

# 513
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ужас. За това не сменям моята зъболекарка от вече 13 години.

# 514
Някой ходил ли е при д-р Крекова на ул.Алабин? Моля Ви за отзиви, ако някой е ходил.

Също така искам да попитам д-р Десислава Илиева още ли е на Македония №46, много ми е удобно там, живея съвсем на близо, както и кой е актуалния й телефон. Още ли е 0887526323?

Предварително благодаря!

# 515
  • на последния етаж
Д-р Десислава Илиева от няколко години работи в Хиподрума. Това ѝ е номера.

# 516
  • ...край Дунава
Здравейте, изчетох цялата тема, за да намеря някаква информация за д-р Гайс. Видях, че на 3 пъти е писано за него в постове, но никой не е дал отговор Tired
Нека ако има някой, който е ползвал услугите му, да сподели информация.

# 517
В страницата му във facebook има много случай на преди и след и можеш доста добре да придобиеш представа за какво става въпрос - https://www.facebook.com/ClinicDrGais.

Поздрави!

# 518
Dnes hodih w edna nowootkrita klinika w kv. Iztot do Park Hotel Moskwa.Kazwa se "Deka Dental". Posre6tnaha me mnogo dobre, klinikata e super luksozna i moderna, cenite sa normalni. Az otidoh tam, za6toto te imat w momenta promociq, koqto wkliu4wa po4istwane na zaben kamak, po4istwane na zabite i profesionalno izbelwane za 200lv. Ostanah mnogo dowolna, poneje zabite mi naistina stanaha mnogo beli i sega se radwam na moqta holiwudska usmiwka. Nai-mnogo me wpe4atli dobroto otno6enie i profesionalizma na dwamata doktori w klinikata- d-r De4ev i d-r Dimitrov. Telefona na klinikata e 4810511

Старо е това мнение, но реших да отговоря, тъй като със съпруга ми имахме доста неприятни изживявания в тази клиника, Дека Дентал в кв. Изток. Д-р Цонев ни прави почистване, изгради един зъб на съпруга ми, а на мен ми смени корона. Първо, хигиената на този човек беше ужасна. Не си сложи ръкавици, а даже към края на лечението си изсекна носа и не си изми ръцете. "Почистването" се концентрира на предните зъби, протече супер кратко и беше всичко друго, но не и щателно. Предният зъб на съпруга ми - въпреки две преправяния - изглеждаше сякаш беше правен огледално. Година по-късно поради лошо поставяне короната ми е отново за смяна (а моята хигиена е изрядна!). Изобщо работата на този зъболекар е много слаба, а лошата хигиена го прави даже опасен.

Досега не оставих мнение, защото смятам, че всеки заслужава втори шанс, но след като друг зъболекар (на когото вярвам) ми заяви, че короната ми е отново за смяна (а преди година похарчих 250лв за нея!), сметнах, че е хубаво да споделя опита си с други потенциални пациенти.

Д-р Цонев, не бих се върнала при вас, но ви пожелавам да подобрите работата си, тъй като не може по този начин да работите с клиенти.

# 519
Здравейте днес бях да ми вадят мъдрец,който беше с три корена,развален,много зле,беше ме много страх,но всичко мина добре,е зъболекаря се поизмъчи малко,но мина бързо за 10 минути някъде,упойката ме отпусна,кръвта спря,болки имам много леки,не съм пила обезболяващо още,всичко по здравна каса за 8.70лв. При д-р Талев в Надежда бл 418,на търговска,много добър и възпитан човек.Видях,че има и други доволни,именно от форума разбрах за него  Hug

# 520
Здравейте!, аз също от доста време вече търся добър стоматолог за преглед и пломба, изчетох част от форума и записах някои имена, които съответно да проверя в нета и се оказа че в списъка с стоматолози на София те почти не присъстват( специално аз намерих точно едно има на Камен Цветанов) може да има и още но въпреки това ми изглежда странно, не знам какво да правя защото спешно имам нужда от стоматолог, ето и сайта, за който иска да го прегледа: http://dentist-bg.com/search_result.php?pageNum_list=10&tota … ;ime=&town=22 , търсих за Десислава Илиева защото имаше доста отзиви, но не намерих нищо особено за нея като оценка освен във този форум, ето още един сайт за който се предполага че тр да бъдат оценени стоматолозите : http://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-po-dentalna-meditsina/ … an_nikolaev_dimov като разглеждах видях че има доста стоматолози за които няма никакъв отзив, което ако те са добри наистина би било странно, не знам....

# 521
извинете ме за правописните грешки..

# 522
Здравейте, добър лекар в София е доста трудно да се намери. Аз съм посещавала този стоматологичен
кабинет http://stomcenter.bg, но са в Манастирски ливади и зависи дали ви е удобно мястото.

# 523
Здравейте, след два месеца заминавам в чужбина и имам няколко проблемни зъба. Много ме е страх от зъболекари, но трябва да се прежаля, че ако там ме заболи ще стане лошо. Можете ли да ми препоръчате някакъв зъболекар, който не е толкова зает, да мога да ходя често и да работи със здравната каса. Видях много добри отзиви за д-р Илиева, но след като е толкова така да кажа  популярна, трудно ли се записва час при нея? На мен ще ми е необходимо да ходя по 2 пъти седмично. Благодаря предварително.

# 524
Здравейте, след два месеца заминавам в чужбина и имам няколко проблемни зъба. Много ме е страх от зъболекари, но трябва да се прежаля, че ако там ме заболи ще стане лошо. Можете ли да ми препоръчате някакъв зъболекар, който не е толкова зает, да мога да ходя често и да работи със здравната каса. Видях много добри отзиви за д-р Илиева, но след като е толкова така да кажа  популярна, трудно ли се записва час при нея? На мен ще ми е необходимо да ходя по 2 пъти седмично. Благодаря предварително.
Здравейте,

и на мен ми предстои сериозно посещение при стоматолог. След кратко ровене из нета, намерих доста позитивни мнения за д-р Илиева, включително и в темата тук. Случаят при мен е, че ще се наложи вадене на корена на зъба и тъй като знам, че е сложно начинание, ми се ще зъболекарят да разполага с нужната техника. За подобни случаи съм чел, че е препоръчително да се използва апекс локатор, представлява джаджа като тази http://opticalaser.net/viewproduct.php?language=1&prodid=19&page=33 , знаете ли дали д-р Илиева работи с подобен уред, или някой друг стоматолог, който също е за препоръчване? Не ми се иска да рискувам и ще се радвам на всякакви мнение.

Благодаря предварително
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт