Добър зъболекар в София

• 638 625
  • 981
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте, някой дали би могъл да ми препоръча добър и не много скъп зъболекар от София. Ще съм ви много благодарен, спешно е.

# 571
Здравейте,

Искам да препоръчам моя зъболекар - д-р Лунгов в София. Изключително внимателен лекар, ходя при него повече от 5 години и съм много доволна. Обяснява всичко, което го питаш и никога не боли!Телефона му е 089 854 93 64

Кремена

# 572
  • sofia
здравейте,
търся си добър зъболекар около руски паметник.Четох за Иван Драшкович и Младен Камбов,но не намирам отзиви за тях. Ако някой има такива нека сподели....
Мъжът ми ходи при д-р Камбов и до сега е много доволен. До завършване на процедурите има още една година поне да ходи. Две години се мотка и скоро се престраши да продължи.
Мога да кажа, че е от "скъпите" зъболекари, но има основание за това.

# 573
Лично аэ не бих посетила отново зъболекарският кабинет на Евдокия Тодорова! Може работата да е качествена, но обслужването и държанието на таэи жена към клиентите е под всякаква критика. Не мисля, че тя трябва да проявява такова отношение при положение, че ние сме тези които осигоряват нейната прехрана. Аэ съм много разочарована и не го препоръчвам на никой. Но все пак живеем в абсурдна държава, в която се позволяват прекалено много неща и клиента е длъжен да търпи. Кабинетът се намира в Младост 3 НЕ ХОДЕТЕ ТАМ

# 574
Моля, препоръчайте ми добър стоматолог в района на Младост /Дървеница/! Освен д-р Иванов, при който днес искаха да ми запишат час за 15 декември....Може и да е добър, но да чакам повече от месец за преглед и пломба...
За толкова години не успях да попадна на добър стоматолог, който да не ми съдира кожата, но и да ми обърне достатъчно внимание!

# 575
  • София
Зя мен най- добрата е д-р Кирякова

# 576
А тя къде работи?

# 577
  • София
А тя къде работи?
На площад Журналист.Има една сграда на Алианс.Там лошото е ,че много се чака.Има мн пациенти и запосва по 2-3 с един час.Но е много добра и постоянно говори и те занимава с нещо.И не мисля , че ме боли

# 578
А тя къде работи?
На площад Журналист.Има една сграда на Алианс.Там лошото е ,че много се чака.Има мн пациенти и запосва по 2-3 с един час.Но е много добра и постоянно говори и те занимава с нещо.И не мисля , че ме боли

Сетих се! Преди години ходих там, само че при д-р Синанова. Също много приятен зъболекар... Като човек. Но благодарение на нея сега имам корони на 4-те си предни горни резеца! А зъбите ми бяха абсолютно здрави! Само малко изтрити, защото се оказа, че имам ръбцова захапка и са се поизтрили.. Сложи ми брекети, за да оправи захапката. Дотук добре. Но след брекетите, вместо да ми обясни плюсовете и минусите на фасетите - тя просто ми прибра едни 2-3000 лева за 4 фасети, 2 от които се чупеха всеки месец и след 3-та подмяна на фасета ми измисли някакво безумно обяснение, даже не помня точно - че се създавало някакво вътрешно напрежение между съседните зъби..и трябва да ми изпили 4 здрави зъби и да ми сложи корони. Нямах избор, защото тя вече беше изпилила предната страна на зъбите - и така сложих корони - ужасни, които си личаха отдалеч- всичките ми близки ми казаха, че личат, че са изкуствени! И въпреки хилядите левове, които оставих при нея - за брекети, поддръжка на брекетите, ритейнери, фасети ит.н. Отидох при друг зъболекар, платих си наново 4 корони и сега имам красиви предни 4 горни зъба.
Написах целият този пост, за да помогна на някой, който се лъже от прекалено любезни зъболекари. Да, отношението към пациента е важно, но по-важно е да не му съдерат кожата и после да го оставят без зъби. Ако живеех в друга държава, най-вероятно щях да съдя тази жена. Но тук няма смисъл...
И така - продължавам да чакам - препоръчайте ми зъболекар в Младост или Дървеница!

# 579
  • Около Костинброд
Някой да има положителни отзиви за зъболекар в Дружба 1,2?

# 580
Днес за първи път отидох в кабинета на доктор Моллов  - Красно село в София, за да ми извадят зъб. Останах възхитена от работата и вниманието. Спечели ме като пациент.
 Дано има повече доктори като него! bouquet

# 581
Препоръчвам ви д-р Кобакова.
 Зъболекарският  кабинет се намира в кв. ИЗТОК, ул. АКАД. МЕТОДИ ПОПОВ 1А. Изключително добър специалист и страхотен човек,винаги усмихната и позитивна. Работи с много модерна техника и всичко е бързо и безболезнено. Има уеб сайт: http://mydentist.bg/ от където можете да си запазите час или просто да питате нещо.Ето и тел:(0888 757-153.

# 582
Здравейте,

Някой запознат ли е какво е работното време на д-р Марин Димчев?

# 583
Не ходете в клиниката на доктор Гайс Бадер.Единственото което ги интересува е как да ви вземат парите и си измислят разни манипулации с тази цел ,ако искате да останете без пари и без зъби това е мястото.

# 584
Не ходете в клиниката на доктор Гайс Бадер.Единственото което ги интересува е как да ви вземат парите и си измислят разни манипулации с тази цел ,ако искате да останете без пари и без зъби това е мястото.
Тук е за споделяне на добър зъболекар. А горното е за черен списък.

Общи условия

Активация на акаунт