Ямбол - 8

• 15 889
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Аааа, Краси! Wink

# 181
Аааааа,какво? WinkТайна ли е? Laughing

# 182
  • Пловдив
Тайна нЕма!Исках да кажа, да не думаш таквизи неща, че не се знае кой шъ тъ чуе,а ни е рано още за второ.

# 183
Ааааа,как ще е рано?Тъкмо си свикнала сега и ще ти е по-лесно! LaughingЯ ме виж мене-12 години след първото,родих второто. #CrazyИ все едно че за пръв път гледах бебе,всичко бях забравила вече. #2gunfire

# 184
аааааааа ама то за това ли ставало въпрос, аз ич не мога да зацепя Wink в такъв случай Лор'та ще изчака малко с кака-нстването  Joy

# 185
ИИ много сте писали  smile3501
Стига с тея каки,че........лошо,още рано.Нашата  количка е от квартала / ма`Ллата/ 9 лв - и толкова и е много.

п.с. Радвам се че се видяхме,с  някои от вас,днес в парка.

# 186
еей,аай да драсна и аз нЕкой ред..имам питанки де,затва седнах честно да си призная,ама и да видя какво ства с мами и бебета...Деница е страшна..голяма е кипра бе,Иве..особено тая на земята ми стана любима..как заспа тва дете там бе  newsm78  #Crazy днес слизах до кухнята под нас да питам как са нещата и за моя изненада ми казаха,че има по 1 ядене на ден...тва дали аз не го разбрах или е възможно  Shocked я споделете който ходи на кухня къде ходи,вкусно ли е и какво плащате...другата питанка пък ми е за проходилка-ваш'те дЯца вече припкат,та си мисля дали някои не иска да си продаде проходилката на Лорта,че не й се седи на едно място вече...аз сигурно ще пусна обява и в търся,купувам,наемам...ама исках първо вас да питам,че сте в мойто град Wink Марианкаааа,мъкна ти кърпите от срещата насам и не можем да ви видим да ги върна...айде целувки на всички

# 187
ScreamingMamaa,как така веднъж ядене на ден newsm78?При нас,пък и в целия град ,дават първо,второ и трето.Аз бях много доволна от тази услуга, докато Йоана ядеше.Сега сме я замразили(кухнята, не Йоана Mr. Green),докато започне да се храни.А за проходилката-нашата е малко в окаяно състояние, нищо ,че я ползва само месец Embarassed

# 188
Значи имали са предвид че лятото не можеш да взимаш по 6 буркана,т.с. по 2 яденета.А мойта и супата и манджата и десерта вече може да изяде на едно ядене /БРОЯТ СЕ ЗА ЕДНО ЯДЕНЕ И ТРИТЕ,КАКТО Е НА ЯСЛАТА/,на обяд например.Но аз отдавна я отписах,яде от нашата храна. Peace

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 12:47 от krasi 76

# 189
  • Ямбол
Добро утро! И аз като белите хора да седна на компютъра с кафето. Това си го позволявам рядко, защото пуша. Та днес си викам, една цигара няма да задими чак толкова.
Вчера разходихме Маги и Дени до центъра и парка, напазарихме, само количка не й харесах, ще се взима от квартала, какво да се прави, ще се дават 9лв.
ScreamingMamaa, кухнята е супа, пюре(за вас) и крем. Ако си захранила вече можеш да я запишеш. Първа група е 70ст., а втората, която е с месо, е 80ст.
А за проходилката - аз нямам такава, защото съм против. Маги започна на 7 месеца да пълзи и съм я пускала по земята да обикаля. Данчо не пълзеше, но пък той беше много кротък и много се заиграваше в кошарката си.
Ай до скоро! bye

# 190
Здравейте!!
Тук съм......... Отностно кухнята ,аз съм много доволна,когато Дени яде.Яденето е супер,супите са блуткави,ама мен кой ме пита.Детето ги яде(ше) с една филия хляб.Мисля,че ти ще ги хвърляш засега.Кремовете са супер за следобедна закуска.Ако се захранила с месо 2-ра група ще я пуснеш,а ако не 1-ва.Някои ,поне аз така правех когато преминавахме към месото - редувах 1 ден 1-ва ,един ден 2-ра група(един ден без месо,един с месо)
Успех ........... носиш им 7 буркана със седем капачки и си записана  Peace
Пожелавам ти Лорка да ги яде,ще те олесни много.
А Дени така си заспива по обед на земята  Embarassed ( всеки ден) 
Целувки   love001

# 191
Паксъм аз........... Моето дете ляга в 23ч
Сега е 14ч и не е легнала още.Мина ми мисълта,ако не легне сега,довечера най-късно и в 9 е заспала......Когато се замислих,реших че е глупаво.Едно малко дете трябва да спи на обед.Утре ще пробвам варианта да легне в 10-11 и да стане до 13ч,че ......може и до вечерта да се е уморила.
Гледай как се включвам за глупости.........ама какво да ме правите,ще ми четете простотиите  Hug

п.с. а за паякът...моя го дадох на Deni@. ...съжелявамм

# 192
ами да,и за мен беше странно,ама пак казвам може и аз да не съм разбрала...но имаше една бележка залепена,на която пише какво е менюто за дена по групи и пишеше първа група и отдолу-картофено пюре с чушка,втора-пилешко с картофи-пюре и третата не я видях...ама ако са три наистина не е ли редно да напишат и трите яденета за съответната група?!абе много странна работа...и аз питах-ами има ли нишестенца и такива неща,жената каза ми има всеки ден различно...абе не се разбрахме нещо,пак ще питам..тя ми каза да започна от 1 група,щом детето не е яло до сега от кухня..и ми каза,че ако реша да взимам предната вечер нося 1 буркан и пари и готово..абе да не да се дава по 1 ядене сутрин обед и вечер и да трябва да ходиш да взимаш и трите поотделно  Joy пък за проходилката-то и аз не съм решила съвсем дали да взимам,ама туй дете нищо не му е интересно...като е будна се чудя какво да я правя направо #Crazy абе мамета,колко вода плащате?големи проблеми имаме с нашата вода...възможно ли е да имаме 50 лв за 3 месеца?трима човека,като едното не го смятаме-то има по 1 леген вода на ден  #Crazy не знам...днес големи ядове имах-ходих до ВиК и там тва ми казват-ми имате си 50 лв и тва е...а днес пред очите ми провериха водомера вкъщи-имахме 6 кубика тоя месец...я кажете при вас как е,че мисля направо жалба да подавам..плащаме чужда вода...айде да не ви занимавам с моите проблеми,че те край нямат  Cry весел ден   bouquet

# 193
 За кухнята,мисля че не ги пишат защото десерта и супата за еднакви и за трите групи(по принцип) А трета група ни се я видяла,защото е  като втора,но не е смляно.
Вода ние плащаме по 15-16 лв( аз,мъжо,свъкарвата и детето) Поне така каза,че плаща свекървата ония ден.

# 194
Вода плащаме по 20 лева на месец.А това за кухнята нещо не мога да го схвана. newsm78Шефката на кухнята ми е близка позната,щях да знам,ако вече се дава по едно ядене на ден. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт