Ямбол - 8

• 15 884
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
аа,Иве,хич не е малко...ама ако го знаеш какво чудо беше рпеди вкъщи(в добрия смисъл де)..като се роди Лора-равен нямаше Winkда взема пак ли да родя  newsm78
Ами помисли по въпроса.Ако си заслужава...защо не? Колко е едно раждане ?  Rolling Eyes

# 166
Добро утро  bouquetАми какво да ви кажа newsm78При нас нищо ново, дет се вика.Не ядем,ама спим много.От жегите ще да е.Иначе все така сме почти целодневно навън.Та затова и не списвам много тъдява Mr. Green

# 167
Добро утро !!!
Аз ми е ясно,че или много ще шетате ,така като вожда,или ще се разхождате много.
Хайде да ви съблазня малко ,та може и да се включите

# 168
  • Ямбол
Добър ви ден! newsm43
Аз нито шетам(само малко, колкото да не е без хич), нито ходя много. Tired Мързелувам и т'ва е! tongue
Сега съм се разтърсила из нашите скапани магазини за количка-играчка за Маги, че постоянно взима на другите деца. Не ми се дават 9лв, при положение, че съм чувала за по-малко. Та тия дни може да мръдна към центрото да видя какво е положението там Scatter
Ми т'ва е от мен, ай лек ви ден! bye

# 169
Ами хайде на центроо,аз пък памперси нямам.  newsm44
Аз знам за по еФтини,ама те са пластмасови.Тя където взима на другите,то и ние сме така,но някои не ги дават..... като нашата дрисла,свиди й се,пищии  Embarassed

# 170
Ако знаете ние как заспиваме на обед.......срамота.Ей сега ще я снимам  Shocked

# 171
# 172
# 173
Иве , страхотна е Деничка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 174
Благодаря
Ние обаче още се разхождаме с една гъба за чинии и бърши детето.Оставих ги да си лягат с баща си,то хубаво заспали са.Но преди малко се чу,детето да реве,от спалнята ли е паднала,тръгнала е да сриза ли?Сега отивам пак.....да спим.
Лека вечер на всички.

# 175
аа,Иве,хич не е малко...ама ако го знаеш какво чудо беше рпеди вкъщи(в добрия смисъл де)..като се роди Лора-равен нямаше Winkда взема пак ли да родя  newsm78

ма чи помагам си в къщи  newsm45 smile3512 верно не е баш всеки ден  smile3533 ама е на снощи оправих цялата кухня измих всичко, измих и банята  bowuu

хаха днес съм на работа и от утре вече съм отпуска  smile3540 tongue badcomp beer beer beer

p.s. снимките на адашката на ж'нътъ са мноу супярски-дупярски-готяни Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 15:44 от dope_hat

# 176
  • Пловдив
Иве,голяма е сладурана Деничка!
Я кажете откъде и ние да си купим такава количка?На център има само някакви по 20-25 лв. Shocked
Ивчето е малко болна, но днес вече е по-добре и цяла сутрин дивя.
Вожде, браво на теб!Хайде, правете Лора кака! Wink

# 177
Иве,голяма е сладурана Деничка!
Я кажете откъде и ние да си купим такава количка?На център има само някакви по 20-25 лв. Shocked
Ивчето е малко болна, но днес вече е по-добре и цяла сутрин дивя.
Вожде, браво на теб!Хайде, правете Лора кака! Wink
hahahaВие да не правите вече Ивка кака? Laughing

# 178
м'чи то хубаво мъ как са прави кака  Thinking ?

# 179
 hahaha
м'чи то хубаво мъ как са прави кака  Thinking ?
Joy

Общи условия

Активация на акаунт