Ямбол - 8

• 15 851
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
няколко интересни обяви, които може да ви заинтересуват Wink

Надпис в тоалетна:" Губейки маса, губиш енергия E=mc2(на квадрат)"

Фирма "Durex" Ви поднася своите извинения, Вашето раждане е техническа грешка, моля явете се в лабораторията за унищожение.

Обява: "Продава се дог. Яде всичко. Много обича деца."

Реклама: Новият Always с крилца - два пъти по-малко натоварване на крилата и подобрена маневреност.  Joy Joy Joy

Обява: "Търсите украшение за жена си? Подарете и бижу от стронций-9, нека да свети от щастие!"

Обява: " Младо, симпатично момиче със стройна фигура, без задръжки, продава вагон цимент."

к'во правите вие иначе в тези приятни за душата и тялото летни жеги ?
днес е петък, един добър и светъл ден за българската демокрация, довечера сме подготвили един хладилник бира + бонус норвежки бири. Мисля че са идеално решение срещу глобалното затопляне !

ето направих си и кафе в офиса

ааааа-хаахахахахахахаха

# 151
  • Ямбол
Здравейте!
Нищо не правим в тез' гадни жеги.
dope_hat, наздраве с кафето, току що го гаврътнах моето!
Цитат
Реклама: Новият Always с крилца - два пъти по-малко натоварване на крилата и подобрена маневреност.
В смисъл, като се напълни сама си ходи в кошчето или аз нещо не мога да загрея или съм вече прегряла? Crazy

Довечера се каним да посетим кварталната кръчма, да си охладим страстите с бира, стискайте палци Маги да изкара поне до 22ч. Сега все още спи следобедния си сън.

# 152
хайде на подобрените Always с крилца..
Маги азкара повече,изкараааа,даже ние се пре(и)брахме,а те останаха.Баосс.Но ние още не спим.... #Crazy

# 153
  • Ямбол
Добро утро!
Изкара Магито, бре. Да не  й се надяваш. Пък аз все се притеснявам да я взимам с нас. Вече ще знам. Даже и петото зъбче излязло, тоз път без много зор.
Хайде лек ден и дано скоро се позахлади, че изпушвам вече!

# 154
Добър ден
Да се включа преди да заминем тази вечер на село,на гости малко.Да кажа моята госпожица вече е голяма  Rolling Eyes Реших вкъщи да е без памперс(не да я мъча,знам че не може да се стиска още),просто когато се напишка и сменям гащите.На 20-30 мин я вкарвам в банята права да пишка,само там иска,не иска на гърнето и на голямата чиния.От 11ч  е по гащи и още не се е напикала.Бравос,аз не очаквах.Дори когато спеше баба й я е оставила по гащи.Най-учудващото е,че когато стана не беше напишкана,а се изпишка пак в банята.Действа и разхлабващо  Whistling
Няма да го мъча детето,знам че е рано.Но е хубаво така малко да й се поуветри дупата.
Хайде да събирам парцалите,че пак сумати нещо ще трябва да помъкна с нас.
Весел уикенд

# 155
  • Ямбол
Браво на Деничка! smile3501
Тъкмо и аз си мислех, че вече може да я слагам моята мома от време навреме на гърнето, ама все отлагам.
Мами вие как сте с тези нужди? Аз с баткото нямах проблем, понеже не му понасяше кожата никакъв памперс, та рано рано го научих, но сега още се потривам с дребната Thinking
Хайде лека ви вечер! И може и някой друг да се включи. Много сте се покрили пък значи Angry

# 156
Върнахме се!Бяхме в Созопол.Беше страхотно.Бяхме на крачка от плажа.Само че един хотел ни закриваше гледката към морето. ConfusedНо въпреки това мнооооого ни хареса!Догодина пак сме там! PeaceМного малко сте писали,бре! Mr. Green

# 157
Тц тц тц,обадете се бе хора...........  ooooh!
Честити 11м на Дебора на Deni@ ,която много шета апартамента си.... и аз помогнах малко  hahaha

# 158
# 159
фиу, гуспоици де сте бе що не пишете ? аз успях да изчистясготвяизпераизмияошетаминапазарувам Simple Smile
 Joy

# 160
  • Там където е семейството ми
фиу, гуспоици де сте бе що не пишете ? аз успях да изчистясготвяизпераизмияошетаминапазарувам Simple Smile
 Joy
Simple SmileАми аз съм тук.Синковеца болен и днес няма разходка да правим със щерката,защото на него не му се идва.
dope_hat Докато успея да прочета какво си направил,направо ми изтекоха очите. Simple Smile

# 161
И аз съм си тук,всеки ден си чета,ама то никой не пише  Flutter
Днес съм се отдала на  newsm75 ,ама май нещо се отплеснах,защото съм започнала от  3 и нещо.Трябва да се ориентирвам вече към приключване,да не взема да се уморя нещо я  Thinking
А колкото   dope_hat  не мога да свърша,той няма стигане бе.Гредай колко работа свършил.Блазе й на жена му  ooooh!

# 162
а язе съм на работа, Simple Smile да поясня
изчистих - изхвърлих си пепелника който не бях почиствал от 1 седмица в офиса
сготвих - купих си некъв бургер от заведението долу
изпера - полях се с кафе та си измих гащетките
измия - забърсах си монитора че си беше мръсен се не виждаше пущината му
шетам - направих един развален вентилатор да върви в офиса и сега е прохладно
напазарувам - купих си кафе сутринта от кръчмето долу

хахаха ама иначе помагам на жената нъл си ме гледа и къта ... как няма   bouquet
ето вчера ... не вчера - ония ден ... не - по - ония ден ( дали май не беше и по-по-по ония ден  Thinking ) измих чиниите  Naughty

# 163
Ами това малко ли е ? А ?  Grinning

# 164
аа,Иве,хич не е малко...ама ако го знаеш какво чудо беше рпеди вкъщи(в добрия смисъл де)..като се роди Лора-равен нямаше Winkда взема пак ли да родя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт