Ямбол - 8

• 15 850
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
грешките са поправени.Ако има още казвайте.А сега обърнах внимание ,че си ivka10 , а не ivka_10
Аз играя тук едни игри  и нет-а съм го отписала,поне за няколко дни.

# 136
хахахах,Ивеее,Симс 2,а Simple Smile знаеш ли колко време съм изгубила с него Simple Smile даже имаше един пач към него,дето могат и тийнейджърките да правят секс и да забременяват,ама да разбират късно..представяш ли си Simple Smile ужас..ама е много забавна де Wink

# 137
  • Там където е семейството ми
хахахах,Ивеее,Симс 2,а Simple Smile знаеш ли колко време съм изгубила с него Simple Smile даже имаше един пач към него,дето могат и тийнейджърките да правят секс и да забременяват,ама да разбират късно..представяш ли си Simple Smile ужас..ама е много забавна де Wink
Я дайте линк да си го дръпна и аз този Симс 2 Simple Smile

# 138

bowuu
със Симс 1 имам много загубено време и с този ще имам.
Линк незнам,но аз го дръпнах от DC

# 139
ооо,пък с двойката ще имаш още повече-нали знам Wink аз сега пък един зоопарк строя..не че ми остава време де...даже отдавна не съм играла..ама няма как..спокоен ден

# 140
Момичета,утре тръгвам за моретооооо! newsm44Край на жегитеееее!  sport027  grinning039 cheers smile3549

# 141
Момичета,утре тръгвам за моретооооо! newsm44Край на жегитеееее!  sport027  grinning039 cheers smile3549
Честито Краси,приятно изкарване там.И да донесете малко хладинка насам.

# 142
  • Ямбол
Весело изкарване Краси и да хващате тен! bye

Хей, това слънце май на всички ни действа мързеливо, никой не пише, даже Ивето спря. Mr. Green
Ние днес(вчера) правихме прощъпулника, Маги си избра диск и химикал, много ще пише детето и май ще е нещо с музика или РС. Утре ще кача снимки, че сега ми е късно и ще лягам.

Аде лека ви НОЩ! smile3524

# 143
Лека нощ  newsm46
Ами то вие не пишете и аз какво да правя?Чакам ви. jumpuu

# 144
  • Ямбол
Добро утро!
Ето да се почерпите:

Само не ме карайте да ви правя пак питка, 'щото не съм аз майстора, без бой си признавам, свеки я направи. Качих още снимки в общия албум при снимките на Маги.

Лек и усмихнат ден! bye

# 145
Добро утро!
Ммм и малко медец да има да топна.........
А някой няма ли да предложи кафе тази сутрин,че много ми се пие.....а не ми се прави.Но така, като гледам,аз ще се направя.

# 146
  • Там където е семейството ми
Добро утро!
Ммм и малко медец да има да топна.........
А някой няма ли да предложи кафе тази сутрин,че много ми се пие.....а не ми се прави.Но така, като гледам,аз ще се направя.
Иве заповядай  Coffee Simple Smile Да ти е сладко.
krasi 76 Приятно изкарване на морето. Simple Smile
Lilqna Браво на Маги.Още отсега се е ориентирало детето. Simple Smile

# 147
  • София
Моля ви, спешно ми трябва телефон на д_р Желев или ако някои знае графшка му в частния кабинет.

# 148
  • Ямбол
Моля ви, спешно ми трябва телефон на д_р Желев или ако някои знае графшка му в частния кабинет.
Преди година и нещо приемаше в частния си кабинет от 14-16ч. Тел:66-11-44 или 0888650570

# 149
  • София
Благодарности за инфиото за Д-р Желев

Общи условия

Активация на акаунт