Ямбол - 8

• 15 833
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Ямбол
dope_hat, наздраве! cheers
Цитат
Вече за седма поредна година последният петък на юли, системните администратори по цял свят се поздравяват с професионалния си празник. Идеята за празника (малцина се сещат за тях когато всичко върви гладко и има интернет:-) и избора на дата са на американеца Тед Кекатос. Той, разбира се, е системен администратор и веднъж пред погледа му попаднал рекламен банер, с който потребители изразявали своята благодарност на системния си администратор. Тогава му хрумнало, че поне веднъж в годината сисадмините трябва да получат заслужено “благодаря”, може придружено със скромен подарък, или поне повече хора да се сетях за тях.
Честит празник! Спокойна работа и да го полеете подобаващо!

Жената да не гледа, как карам мъжа й да полива Wink

# 121
ахаахах, мерси мерси, днес наистина е sysadm day Simple Smile

майкооо ако поливам по този начин sysadm day  smile3521 смятайте, че повече нема ме видите в Ямбол и околността  tooth
и продажбата на тигани ще се вдигне двойно ...

p.s. жена .. не съм гледал снимката ...  изобщя ( много )

p.s.s аааа влезе в icq жената, аааа усетила е к'во гледам ... мамчета ... аз отивам да се скрия в сървърното и да пусна алармата

# 122
ахаахах, мерси мерси, днес наистина е sysadm day Simple Smile

майкооо ако поливам по този начин sysadm day  smile3521 смятайте, че повече нема ме видите в Ямбол и околността  tooth
и продажбата на тигани ще се вдигне двойно ...

p.s. жена .. не съм гледал снимката ...  изобщя ( много )

p.s.s аааа влезе в icq жената, аааа усетила е к'во гледам ... мамчета ... аз отивам да се скрия в сървърното и да пусна алармата
newsm62 smile3532 smile3521

# 123
 smile3515Не мога да си проверя трафика,дава ми затворена страница. smile3511Може да съм минала лимита.Татко-вожд,някакви идеи? newsm12

# 124
аааа,Лили,не така моля  Naughty къде да я търся сега такава да се 'поливат' с бира...много си лоша значи пък Simple Smile честито ма мъжо,ела си,пък ще видим как ще те 'поздравя' с .....цвете Simple Smile мерси за поздравленията,мамчета...за болниците-и аз не дадох 1 лв тук в Ямболската,въпреки че лежах и преди това 4-5 дена...много съм доволна..е,с леки изключения,ама ме изнанадаха приятно  обстановката и персонала..стаите са подновени-много са хубави,само тоалетните не са,ама иначе е приятно(ако може да се нарече така) Simple Smile

# 125
Здравейте и от мен.Честит празник на вожда.Да го полеят подобаващо.И една голямо Благодаря от мен.Много съм му задължена,че ми спести обяжданията и чакането на техници.

# 126
Още не съм ви сложила именните дни,но когата намеря малко време ще го направя.Не че съм много заета,но все намирам друго да правя.Сори

Оправих ги,айде открийте 10-те разлики.Къде са ми грешките?

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 17:00 от Ivellina

# 127
първа грешка - аз съм златомира и имам имен ден на 18 октомври

# 128
Какво правете бе хора,къде се губите?  Thinking

# 129
Тук сме   wavey ,чистя и приготвям багажа.

Добави и Елени на 21.05.

# 130
Анелия поля клавиатурата с кафе и не мога да пиша. #Cussing out

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 21:14 от krasi 76

# 131
Анелия поля клавиатурата с кафе и не мога да пиша. #Cussing out
И аз си полях клавиатурата, но с  вода.  Sick

# 132
Клавиатурата изсъхна.Ура! Mr. GreenВече мога да пиша! WhistlingБях я отписала . Crazy

# 133
  • Там където е семейството ми
Здравейте момичета.Напоследък не се включвам често във темичката за което моля да бъда извинена,но пък редовно ви чета.
Да се похваля,вчера бяхме на море.Аз съм най-зле.Реших,че не ми е нужно плажно масло,защото викам си, аз съм си поначало матавичка и няма да изгоря.Да ама не. Tired
Днес всичко ме боли. ooooh!
Иве справила си се чудесно.Аз само да те поправя,че имен ден на 07.01 нямам,защото името ми всъщност е Живка. Simple SmileИмен ден на 07.01 празнува мъжът ми. Simple Smile
Именният ден на синковеца е малко спорен.
На Йорданов ден-Богоявление
На Тодоров ден-тогава празнуват всички носейки име завършващо на "дар"
А някой казват,че Божидаровците празнуват и на Коледа.
В крайна сметка ние си празнуваме именният ден на Боби на Йорданов ден. Simple Smile
А на следващият ден пак сме на маса,защото пък татко му има имен ден.
Ами купон да става. Simple Smile

# 134
  • Там където е семейството ми
Клавиатурата изсъхна.Ура! Mr. GreenВече мога да пиша! WhistlingБях я отписала . Crazy
Краси радвам се,че всичко е ок.
Моята клавиатура е поливана за не знам кой път със кафе.Нищо и няма.Ехххх ако можеше да говори милата. Laughing
Виж обаче за полят телефон с кафе тогава работата е по-сериозна.Миналата седмица докато си пиех кафето Боби ме издебна и го пуснал в чашата. TiredЕми нищо не стана от телефона.Отказа нацяло.А най-ме е яд,че всичките ми записани номера съм ги записала в телефона а не на картата. Sad

Общи условия

Активация на акаунт