Ямбол - 8

• 15 824
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
ще поправя грешката

# 106
  • Монреал
Здравей, Станимира и аз съм раждала в Сливен в държавната болница. Ако трябва пак да раждам ще отида там. Радвам се, че избрах нея. Нищо не ми струва, защото съм здравно осигурена. Ако искаш повече информация пиши на лични.
Предполагам само 3 лв. на ден?  newsm78
Не,Диме, нищо не съм плащала Simple Smile
Марианка, за вас знам, ама вие сте по друг параграф. Иначе към Здр.Каса навсякъде, /не само в АГ-тата/ ако не е по спешност се плаща по 3 лв на ден.

# 107
  • Монреал
Молим с Боби всички мами, които бяха фотографки снощи /Жана, Ивето и Краси, ако съм забравила някой да извинява/ да качат снимките в албумчето ни http://snimka.bg/profile.php
Нямаме търпение да се видим rotfImbo

# 108
Голяма жегаааааа
И ние както Маги си легнахме късно ,12часа минаваше.Махнахме й две пръчки от кошарата и тя си слиза да играе.Накрая в 12 и се скарах едно хубаво ревна ,друснах я два пъти на леглото и заспа.
dima аз имам 3-4 снимки,нищо не се вижда ,но ще ги кача.Щях да слагам,кота вашия аватар,но ме изпревари  Crazy
miraaaa Как можа да ни го причиниш.?Там където бяха децата с колелата наистина имаше една жена,която ни гледаше все едно ни познава,но аз помислих че познава някоя от нас.Незнам дали сте били вие,но мисли му за следващият път  smile3513 newsm62

# 109
Качих моите снимки в общия албум. Mr. Green

# 110
Качих моите снимки в общия албум. Mr. Green
И моите,то се вижда ,че са молко...и апарата защо така размазани ги парви........нищо.Ама те и мърдат децата де.

# 111
  • Ямбол
Аз я разбрах Маги защо се е кривила снощи. Днес на обяд  й погледнах устата, цели два зъба се готвят да пробият. Милата, сега пак е кисела. Затишието след четвъртия беше само няколко дни.

Разгледах албума, хубави са снимките. Жане, хайде, теб чакаме също.

# 112
Искам и аз да видя снимки,къде са?

# 113
  • Ямбол
Искам и аз да видя снимки,къде са?
ТУК са от срещата, но чакаме Жана да допълни.
ТУК са всички албуми.

# 114
Здравей, Станимира и аз съм раждала в Сливен в държавната болница. Ако трябва пак да раждам ще отида там. Радвам се, че избрах нея. Нищо не ми струва, защото съм здравно осигурена. Ако искаш повече информация пиши на лични.
Предполагам само 3 лв. на ден?  newsm78
Не,Диме, нищо не съм плащала Simple Smile
Марианка, за вас знам, ама вие сте по друг параграф. Иначе към Здр.Каса навсякъде, /не само в АГ-тата/ ако не е по спешност се плаща по 3 лв на ден.
Явно информацията ти е грешна. Не съм дала и 1 стотинка. А по повод спешните случаи също не е вярно. Аз изобщо не бях спешен случай, напротив лежах 12 дни преди да родя.

# 115
  • Монреал
Ок, не споря.  Peace Явно само в Сливенската държавна нищо не се плаща...но пък аз наскоро бях в нашата държавна и си платих  Money

# 116
Ок, не споря.  Peace Явно само в Сливенската държавна нищо не се плаща...но пък аз наскоро бях в нашата държавна и си платих  Money
Кое си си пратила мила?? Аз раждах в Ямбол и също нищо не платих.Ако си лежала за нещо друго.И по 3 лв да е ,па е добре.

п.с. аз не съм си платила,но не съм лежала преди това,направо отидох да раждам..няма се мотам я  Whistling

# 117
Лежах две седмици с високо кръвно в Ямболската държавна болница и там и родих,но една стотинка не ми взеха за нищо. Peace

# 118
йессс Simple Smile днеска имам празник ...
айде по една от мене

# 119
йессс Simple Smile днеска имам празник ...
айде по една от мене

Какъв е поводът? newsm53Какъвто и да е,честито! newsm62

Общи условия

Активация на акаунт