Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 2

• 68 743
  • 801
  •   1
Отговори
# 555
Докато е седалищно, сигурно ще има неточни измервания. Щом доплера е ок, бебето е ок, няма страшно. Аз родих със спешно секцио 35+6гс, седалищно предлежание, звъннаха на неонатолог, че чакаме гранично бебе( под 2500гр) и това ме срина. Докторите така си ги пляскат. Бебето се роди 2700гр., напълно доносена с огромна коса.

Радвам се, че бебенцето се е родило доносено и всичко е било наред. Благодаря за написаното. Така или иначе има още време. Дадоха ми да пия и протеини и ще се следя всяка седмица.

# 556
  • Стара Загора
 бихте ли препоръчали за Варна
[/quote]

От форума знам, че от Варна ходят в Добрич на ФМ за 120 лв. Забравих как се казва, със С започваше името му.

# 557
Здравейте,
Може ли мнение за тези резултати, мъж на 38.
ПП изключвам холестерола, който разбрах, че е проблем.

# 558
Здравейте, някой може ли да разчете ПКК на дъщеря ми(1г.). Доколкото виждам всичко е наред, но ме притесняват завишените лимфоцити(изследването е правено на гладно).

# 559
  • София
Здравейте, някой може ли да разчете ПКК на дъщеря ми(1г.). Доколкото виждам всичко е наред, но ме притесняват завишените лимфоцити(изследването е правено на гладно).

Това са референтни стойности за възрастни. За деца на 1 година референтните стойности на лимфоцитите са 50-70

# 560

Какво мислите за тези резултати

# 561
Имате т.нар. инсулинова резистентност

# 562
Правим опити за бебе , но не се получава , изписани са ми глюкофаж от 500 , за инсулин че бил висок и еутирокс о.25 да пия само сутрин и селен

# 563
Да Глюкофаж е нужен, но трябва и хр.режим.
Изследвани ли са и какви са щитовидните, че е изписан Еутирокс?

# 564
# 565
Това са само антитела, които при повишение показват автоимунен процес т.е. Хашимото. За да се види функцията на щитовидната са нужни ТСХ, Т3 и Т4 и според тях се определя нуждата от прием на Еутирокс (това е синтетичен хормон Т4)

# 566

Това са референтни стойности за възрастни. За деца на 1 година референтните стойности на лимфоцитите са 50-70
Благодаря Ви, съвсем изключих този факт.

# 567
Ами имам за т4 но си беше в норма , ще го снимам и кача за да ми кажете какво мислите,  че вече и аз не на лекари дали да вярвам уж я водят най добрата в града ни

# 568
В норма не значи добре, ако е в долната част на границата  е оправдан прием на хормон. Когато лекувате инсулиновата резистентност ще се повлияе добре и щитовидната.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт