Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 2

• 68 737
  • 801
  •   1
Отговори
# 570
За забременяване трябва ТСХ да е под 2, най-вероятно затова е изписана ниска доза хормон. Успех!

# 571
Здравейте , моля да изкажете мнения за резултатите от моята микробиология, тъй като лекаря ми е в отпуск до края на месеца.Притеснява ме това:  МНОГО СЛ. ПОВЛЕКЛА
Благодаря предварително.

Lab. Number: 1825 - 08-07-2020
Test/analyte:
Микробиологично изследване на вагинален секрет
Specimen source: вагинален секрет
ПОСЯВКА : НЕ СЕ ИЗОЛИРАТПАТОГЕННИ МИКРООРГАНИЗМИ.ПРЕПАРАТ: УМЕРЕНО
ЛАКТОБАЦИЛИ; ЗНАЧИТЕЛНОЛЕВКОЦИТИ; КОКИ; МНОГО СЛ. ПОВЛЕКЛА; ПЕК. Results
date: 13-07-2020

# 572
Моля насочете ме в подходяща тема или някой компетентен да даде мнение . Бременна съм е изолация . Без дневна светлина приемания витамин д усвоява ли се , понеже ми беше граничен . Моля помогнете .

# 573
Ако приемаш добавка разбира се, че се усвоява. Какво общо има дневната светлина..... Ако говориш за естествен такъв т.е. да го получиш , ти трябват излагане на слънчеви лъчи по обяд.

# 574
Ако приемаш добавка разбира се, че се усвоява. Какво общо има дневната светлина..... Ако говориш за естествен такъв т.е. да го получиш , ти трябват излагане на слънчеви лъчи по обяд.
Защото приемах един на капки , бяха ми казали че той се пие сутрин защото се усвоява на слънчева светлина ? ?!?

# 575
Никога не съм чувала такова нещо. Аз обикновено приемам Вигантол и то вечер Simple Smile

# 576
Защото приемах един на капки , бяха ми казали че той се пие сутрин защото се усвоява на слънчева светлина ? ?!?
Нещо не си разбрала правилно. Добавките не изискат дневна или слънчева светлина за усвояване.
Иначе, естествено, вит.Д се образува в кожата под въздействието на UVB лъчите от слънцето. Няма значение дали е обяд или друго време от деня.

# 577
  • София
Нещо не си разбрала правилно. Добавките не изискат дневна или слънчева светлина за усвояване.
Иначе, естествено, вит.Д се образува в кожата под въздействието на UVB лъчите от слънцето. Няма значение дали е обяд или друго време от деня.
И не трябва да си се мазал със слънцезащитни мазила

# 578
Здравейте, моля за разчитане на следните резултати:

# 579
#Mibobo
Заради високо тсх ли да ми изписани еутирокс

# 580
  • София
Здравейте, моля за разчитане на следните резултати:

Резултатите не са готови

# 581
  • Бургас
#Mibobo
Заради високо тсх ли да ми изписани еутирокс
Заради това се изписва по принцип,но не мога да отворя изследванията.

# 582
Какво означава усилена бронхитна структура?

# 583
  • Бургас
Какво означава усилена бронхитна структура?
Ами по принцип се пита рентгенолога,Но и аз имам такова чудо.Пуша,по принцип ме водиха с хроничен бронхит,но при дихателен тест излезе,че съм асматичка.
Идете на пулмолог,личният лекар не помага в такива случаи.
Имам задух,Много рядко вечер пристъпи,но съм силно алергична,диагнозата ми е астма на алергична основа.

# 584
Рентгенолога каза бронхит;пулмолога- лек бронхит ;педиатъра- няма нищо. Снимката е правена във връзка с клебсиела пневмония в носа и гърлото, силен сърбеж в очите,субфебрилна температура,хъркане от няколко месеца.
Детето е на втори антибиотик и се чудя дали клебсиелата не е слязла и в дроба.Разбира се ще има и контролен преглед следващата седмица.
Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт