Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 60

• 30 295
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Менят ми се алкохолните желания според сезона. Лятото ми върви бира и бяло вино, като застуди минавам на червено, особено ако има хубаво домашно и уиски понякога. А снощи имаше и хубави ядки и се получи добре с уискито + филм, на топло. Но си пия с мярка. Искала съм да прекаля и патъна в забвение, не ми се получава. Като усетя, че главата ми се замайва - спирам. Ракия също може, но всичко останало водка, джин и подобни не понасям.
Не ми се излиза днес, Хубава неделя!

# 676
  • София
На уиски съм и аз.
Тинти, много си хубава. Не знаех, че си синеочка.

Не съм! 😆 Това е монтаж от Snapchat. То затова съм толкова хубава 😄

# 677
Ау, изпуснала съм пиянската вечер Joy
За протокола от 1м съм на домашно винце Hug Лятото съм на другата ми любов - биричката Wink

# 678
Ех да му се и не види колко съм хепи, че сте вече на моите позитивни вълнИ❤️
Браво, браво девойки!
Детелинче, оправям се скоростно.

Снощи излязох с бившото гадже (много специален пич. Ако ви интересува ще разкажа🤣). С него бях само няколко месеца между италианеца и настоящия ми, но явно сме си оставили доста интензивна следа....абе имам си история и с него. Хубава😁 Та се видяхме в бар и после решихме да се прехвърлим в нас, за да мога да пия, че излизам с колата. По път взех една добра приятелка и се освинихмееее🤣 МНОООГО ДОБРЕ беше и много съм хепи😁 После приятелката си легна, бившото гадже (Оливър) си тръгна по нощите, а аз понеже бях обещала на един българин, който познавам от последното българско парти, на което бях и той се подсърди, че му вързах тенекия го викнах и него, че не е хубаво да си създавам неприязън в общността тук. Та с него от 03.00—06.00 пихме уйски и добре си побъбрихме, изкъпах се като изпратих и него и си легнах сама на цяла спалня. Но много ми е лошичко. Вино доста, малко водка и после и уйски. Ей, здрава съм! 🤣 Удържах като в доброто старо време.

Бела, ъхъ🤣 Той е купил електрическа китара на детето, та сега ще включим и това в извънкласните чудеса.

# 679
  • София /Абсурдистан
Само така мацки! Няма да се даваме!
 Life Is Life позрав за всички тук https://www.youtube.com/watch?v=rQSmfR1_SVE

# 680
Аааа Тинти, и с твоите очи си си хубаваа. 😊
Марита, като тийнейджърка си я подкарала. 😂 И звучиш добре.

Готвя като замаяна аз😤 Пица и за обяд, и за вечеря, ама тестото го меся за разкош. И за утре подготвям менюто, че свикнах да готвя рано преди работа като лудите 😣 Но пък вечер се прибирам чак към 7 с моите занимания дето ходя и става късно...а у нас друг не готви 😕

Редактирам се да кажа, благодаря, Лейди за поздрава. Верно, че никой не е пускал поздрави откакто нямаме мъж тук. Подържай фронта.

# 681
Бела, аз почти винаги съм го карала някак по-младежки😁 Ми сега пък лошо няма. По-добре така, от колкото онака😀 Лежа си тук сама в нас, лошо ми е, но си се самоусмихвам. Ей, не вярвах, че ще изплувам чак толкоз от тия водовъртежи от 2019 година.
Бившвто гадже каза, че не е очаквал чак толкова добре да изглеждам след всичко (подържах писмена връзка с него и също ми беше голяма морална подкрепа) и мисля, че не ме занася. Даже каза, че с къса коса едва ли не ме харесва повече. Пак не лъже. Той си казва предпочитанията директно и почтено. Това ми подейства доста освежаващо и доста ми поправи комплекса. Ох мерси, Боже! Та така...пей сърце съм днес.
Ние готвихме мусака посред нощ, но я опоскахме. Хладилникът ми е почти напълно празен и трябва да го измия и напазарувам. И чистене ме чака доста. Ще направя основно почистване. Не днес де🤣

# 682
А, аз твърд алкохол не съм помирисвала от лани( отпреди диагнозата)- пия биричка и винце.....и понеже белите нещо не ги долюбвам, като е много топло, разнообразявам с розе. Но, пък доста вдигнах нивото и качеството и на бирите и на винцето, ама нали е с лечебна цел.... Mr. Green
Аз, организирах мъжете да поизчистим и мисля да поизляза с една бивша колежка да си поклюкарим. И понеже има и манджа от снощи( щото пак излизахме, та хапнахме навън, иначе рядко остава нещо готвено, вкъщи), та после само салата и гарнитура ще спретна и  ще си почвам винотерапията...ама ми е важна- аз 126 хемоглобин като здрава не съм имала, а сега даже и го поддържам.... Joy
Мерси на Лейди за музикалния поздрав и от мен! Аз, музика слушам постоянно, ама не съм сигурна, че моите неща ще Ви допаднат, та се ограничавам в споделянето...

# 683
  • София /Абсурдистан
Музикалният поздрав беше  тематичен:)
Аз днес го ударих на мързел. Снощи до никое време сглобявах авторските ми коледни играчки, като стане готово, ще покажа. Сега ме боли де що има става и кокалче по ръцете и малко мирясах.

# 684
Хахахаа много добро парче, Лейди. Направо право в десятката😁❤️😘

Абе аз като съм тръгнала да ви казвам мемоарите си.....ето да ви покажа и бившото гадже от снощи. Патентен адвокат е😁

Замазах приятелката ми, че не съм и искала разрешение да побликувам нейни снимки😁

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 15:44 от marittaa

# 685
  • София
При мен ново двайсет. Снощи се нашмуцахме, натанцувахме и насексихме за финал, ама аз на последното изкървях. Sad Това пък сега от какво! 😭 Бая беше, пък не съм усетила болка или някакъв дискомфорт. Обаче днес ме наболява корема. В сряда съм на гинеколог явно ще се притеснявам и за това до тогава. Аман!

# 686
Нищо лигавицата се е раздразнила знам ли? Да кажат посестримите с рмж става ли така предвид хормони и т.н.
Аз хубаво си вдигнах нервите преди малко с моя тийн....ахххххххххх

# 687
Тинти, клко време мина от конизацията?  При мен и след нея и след хистеректомията, се е случвало( последно беше почти 3 години след операцията и направо бях откачила от притеснение, но се оказа че е  било от конец, от тия дето се неразлагат-но аз съм много шита и прекроявана ,отдолу)

# 688
Тинти, ако е било по-грубичко сексенето се случва. Една приятелка беше така, цялото легло в кръв, яко паника, а се оказа нещо си там на лигавицата раздразнение кръвоносен съд спукан.. На мен ми се е случвало пък, пак след секс, с болка след това в корема..спукана киста на яйчника, дет даже не знаех че е била там... Не мисля, че ще има нещо общо с лечението ти. Не се шашкай.

Освен ако аз нещо не помня правилно и ти нямаш операции там. Мисля че беше в гърдата ти..тогава вече не знам. Гинеколога ще каже и другите момичета дет там са оперирани.

# 689
Аз съм зашита там където почва шийката. На практика съм запушена в края на влагалището и имам само едно тунелче за такива дейности 😆  Не ми се е случвало да кърви. Но конците ми са саморазграждащи се. Но и аз мисля, че няма да е притеснително, ще бъде свързано с някоя процедура. Ето и Люба казва, че й се е случвало. Тинти 🍀❤
Тони 🍀❤утре 🍀🍀🍀да почва и да свършва.

Общи условия

Активация на акаунт