Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 60

• 30 300
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, аз не съм толкова богата. Даже съм далече от богатството. Смятам да инвестирам повече пари в себе си и някак мислех да не купувам И мебели за момента, но има и ИКЕА....аз и без това обичам да е като у Зори и точно така беше преди и ооооще съвсем малко остава пак да стане. Тъкмо детето ще има къде да си тренира каратето, че до сега беше като у вас, Лейди🤣

# 661
  • София

На уиски ще заложа Simple Smile

Тинтири, 🤗 Недей, мила, утре знаеш ли колко ще ти е лошо!?
Пийни си, не се напивай. И компанийка добра ти пожелавам.

Мен и без това не ме лови от химиите насам... Но поне, ако не друго, ще се натанцувам хубаво!

# 662

На уиски ще заложа Simple Smile

Тинтири, 🤗 Недей, мила, утре знаеш ли колко ще ти е лошо!?
Пийни си, не се напивай. И компанийка добра ти пожелавам.

Мен и без това не ме лови от химиите насам... Но поне, ако не друго, ще се натанцувам хубаво!
Искам да дойда с теб🤣 Останах бвз дете. Казах ли ви? 🤪 Забравих. Та сега ще видя едно старо гадже кво ще каже. Дали ще поизлезем с него😁

# 663
И аз. И аз.
Детето прати при хубавия му татко а? 😂 Не съм го забравила аз италианеца. С манталитет от СиЧилия.
Страхотно да си изкарате, момичета!

# 664
  • София
Аз съм без две деца!!!! Това е голяма рядкост при мен 😆

Последно от мен и се почвам! 😄

# 665
  • София /Абсурдистан
Ей, изглеждаш супер! Не се омазвай де. То като изтрезнееш, пак в реалността се връщаш, така че има ли смисъл утре да те цепи канчето.

# 666
  • София
Я, каква компания се е заформила тук, тъкмо си наливах бирата и влизам да ви видя, докато  децата гледат филмче с тати.
Ама как не ви хваща, завиждам ви. Аз напоследък от една бира се чувствам супер зле, може би кръвното ми се вдига още повече и затова. Ще муна на ракия май хаха, ама като не я харесвам как да я пия.
Оле Зори искам да живея у вас 😘
Тинтири наздраве, и весело танцуване❤ много си хубава. Мина всичко мина, няма страшно, добре си.

# 667
На уиски съм и аз.
Тинти, много си хубава. Не знаех, че си синеочка.

# 668
  • Плевен
Хахаха,и аз съм на уиски, наздраве,момичета! Гледам Фермата,лежейки на дивана, от време на време ставам да пийна. Да ни е сладко, да сме преизпълнени с желание да правим глупости!

# 669
  • София /Абсурдистан
Я да си налея и аз едно амарето Simple Smile

# 670
8ма биришка от мен😂 ха ха, наздраве, мацки!

# 671
  • София
Тинти, ЗА съм за разпускането, пък било то и алкохолно. Предполагам, че е силно казано напиване до несвяст..но и така да е, щом трябва.
Марита.. ти знаеш какво да направиш.❤
Щом чувстваш, че нямаш бъдеще с тоя човек.
На 44 г. още не съм разбрала  разума ли да слушам или сърцето. Всъщност знам, но не става, или ако става е 1 на 1000...

Аз пък на 57 установих, че колкото и разумно да е да слушам главата, накрая ако сърчицето не мърка съгласно, хич не ми е яко. Затова си го слушам, пък ако ще и да бъркам. Това е, защото съм силно емоционална, ненапразно съм зодия Стрелец.

Радвам се да ви видя, мацки, в добро разположение на духа, с изключение на Маритката, нооо пък на нея й се полага, след късане с гадже не може да си равнодушен. Но ще й мине, нали така, Маритка? Ти си ДЖИЛЕЗЕН пич, ще се оправиш скоро.

Момичета, някоя от вас правила ли е маска с чесън на косата, за растеж? Аз днес взех, че се наклепах. Надявам се, че ще проработи, доста добри отзиви съм чувала за нея.  Само не зная колко често трябва да се прилага.

# 672
Аз ида с вино.....Бях на едно много хубаво откриване, ама нещо не ми стигнаха питиетата там, та сега допивам с едно много приятно италианско винце  Wine Glass

# 673
  • София
Наздраве, сладурки!!!
За косата, да ви кажа, преди всякаседмицата си правих маски, сега нито веднъж не съм правила на новата коса... Както и да е ... това което най много помага за разтежа е сок от лук, аз си пасирах една глава и в маската. веднъж седмично. А друго което работи е на всеки 5 дни се мажете с маска,  обикновенна, жълтък ракия и масла няккви и спите с нея на сутринта измивате.

# 674
  • София
Детелинке,кажи рецептата да пробвам.Аз лятото си купих шампоан с чесън от Турция и с него се мия,но скоро ми свършва.

Гледам,че всички пиете твърд алкохол.Аз преди вино и бира почти не близвах  .Пиех джин,ракия, уиски,узо. Обаче сега не смея.Тази година съм на вино и бира ,само веднъж пих 50гр уиски.

Общи условия

Активация на акаунт