Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 60

• 30 305
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Лейди, много благодаря! Правих днес баня с калиев перманганат. Имам нови участъци напукана до кръв кожа, която скоро ще стане на рана.  Отделно как сърби. Мислех, че ще се размина само със съсиреците от носа и увредените нокти, но... И пак си повтарям, че и това ще мине.
Марита, ами много ми харесват устните и на мен. Стоят приятно и естествено сега. Аз се заричам, че като си стъпя на краката, ще ида да си сложа мигли. Даже се размечтах и за изцяло нов бюст.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 21:26 от Анонимен

# 646
Тото, да, ще мине. Ще дойдеш ли на срещата? Искам.
Марита, и косичката ти е порастнала. Имаш вид на мацка. Устничките са добре, горната е малко по-голяма от преди.
Пишете в другата тема за софийската среща, желаещите.

# 647
  • София /Абсурдистан
Тото, мазилото е "Сенсибел нахткерцен интензивен балсам" на д-р Тайс.  Цялата серия е много добра, лично изпробвано. С този балсам си мажа ръцете като ме хване студовата алергия и кожата се нацепи. И другите им продукти също са супер.

# 648
Мерси момичета🤗

И аз се сдухах. Незнам защо. Всъщност знам, но трябва да си самопомогна както винаги. В момента обаче съм се отдала пак на самосъжалението и депресията. Пих и една малка мастика, но не стана по-добре, а по-зле.

# 649
  • София
Ааа,без такива .Какви са тези сдухвания,я каква мацка си станала - личи си разлика на устните,особено на горните.

Лейди,това кремче и аз го харесвам.На баткото ръцете се белеха ужасно, на парцали падаше кожата на дланите и с този крем го оправих.

Вчера беше датата ,на която ми откриха гадината преди една година.Странно,но точно вчера бях забравила за това.Сетих се днес,на път за работа.Промениха се някои неща за изминалата година и повечето определено са за добро.
Аз по принцип сдухването и депресиите не ги владея ,а напоследък пък ми е особено  щастливо.Може би ,защото идва Коледа,а аз обожавам този празник.От вторник още сме украсили и ми е толкова хубаво и уютно .Кофтито е ,че и тази година,като всяка друга ,съм на работа от 8 до 16 ,но нищо - после се събираме родата и ни е супер.
 Сега остава да си купя коледна "дреха за книга" и коледна чаша и идилията ми ще е пълна .🙂

Скрит текст:

# 650
Марита,  добре,  постой си малко в дупката, но малко, чу ли? Малко освежаваща депресийка с пречистваща функция, желателно с  рев.... и излизай от там. Издърпваш се за косата на светло, можеш го перфектно. За празниците да си топ. И се разхубавяваш, забелязала ли си? (писна ми от освежителни процедури...😕) Но махалото минава и през долу, за да бъде горе.
И аз съм с единия крак в хралупата и знам защо. Марита излезе ли? ❤
Зори, и аз обичам тези празници.
Ама това вашата елха ли е? Снимката е като картичка. Прекрасна.

# 651
  • София
У нас е ,Бела.Имаме още мнооого украса ,страхотно настроение ми създава.

В "Една от 8" раздават тюрбани !Аз така и не си купих такова нещо,но доста жени на вливките ги носеха.

# 652
  • София
И аз такова само нямах. Откарах си с перуките и с шапки.

Айде, моля ви се, зарязвайте тия депресии! Никакви такива! Аз пък искам да се нарева едно хубаво, обаче вече почти година не мога. Затова пък отивам тая вечер да се напия. Оставям децата на свеки и съм решила да се осмъртя 😆

# 653
  • София /Абсурдистан
Какво ще пиеш Simple Smile

# 654
  • София
Тинтири, 🤗 Недей, мила, утре знаеш ли колко ще ти е лошо!?
Пийни си, не се напивай. И компанийка добра ти пожелавам.

На мен ще ми се пръсне главата днес... колко хапчета изпих и тц.
Усмихнат и уютен ден ви пожелавам (пък нека си се мръчкоти навън) 😘

# 655
От депресията излязох, но се вкарах в бяс. Да не пиша подробности, а само ще кажа, че така както мислех да не късаме с гаджето, а само да живеем отделно, така май го изхвърлих днес брутално. Много ми настъпи мазолите тези дни и мнооого ме съсипа антиотношението му от както взех да оздравявам. Имам чувството, че не се радва, че се съвзимам и де ли ми подлага крак. От месеци ми е в опозиция на мен и на детето ми. Просто не издържах да бъда дипломатична. До довечера искам да няма и копче от него в нас и да си ми даде ключа. Край! Нямам му вече доверие и ми носи само негативизъм от доста време насам. Както ви бях казала тъкмо късахме като ме свари диагнозата и си беше ясно, че ако изляза жива от нея най-вероятно така ще стане както става. Стресово ми е, но като се изнесе и почистя и наредя както си беше преди него предполагам ще продължа да ви веселя🤣

# 656
Тинти, ЗА съм за разпускането, пък било то и алкохолно. Предполагам, че е силно казано напиване до несвяст..но и така да е, щом трябва.
Марита.. ти знаеш какво да направиш.❤
Щом чувстваш, че нямаш бъдеще с тоя човек.
На 44 г. още не съм разбрала  разума ли да слушам или сърцето. Всъщност знам, но не става, или ако става е 1 на 1000...

# 657
Знам Бела. Аз винаги знам какво да направя и май до сега още не съм съжалила след някое мое действие. Дано и сега не съжалявам. Понеже си изхвърлих повечето неща от домакинството, че нямаше място за всичко, а неговите бяха по-хубави сега ще остана като на палатка. Имам легло, маса, столове, диван, телевизор, гардероб и шкафове за обувки. И някакви чинии, чаши и т.н.най-нужното. Все едно съм току-що изнесла се от мама и тати тийнейджърка🤣
Зори, мерси🤗 Страхотно е у вас....не като у нас🤣

# 658
Но не ти ли стана по-леко на душата (и на апартамента) като изхвърли тоя товар? И сега едно по едно ще си обзавеждаш къщата с каквото ти харесва (и душата) Измислих го 😅

# 659
  • София /Абсурдистан
Зори, у вас има пространство. Чудничко е, като на картичка Simple Smile У няма къде игла да хвърлиш.
Марита, приеми, че сега започваш да обзавеждаш. Каквото ти душа иска. Супер е това усещане!

Общи условия

Активация на акаунт