Любители на Котки - Тема 139

• 29 079
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Гадно е това, което ще напиша, но като нямаш избор ....
Затвори го в една стая, да няма достъп до другите и действай, все ще се предаде и измори и ще влезе в клетката. След последния ни такъв опит аз бях адски издрана, ММ зверски нахапан и всичко беше в перушина, имахме си сърдита котка до края на деня, но за негово добро. Изпитва ужас от клетката, не знам през какво е преминал, но излезе ли навън е по-нисък от тревата, изпитва огромен страх, много ме е жал..

# 91
Трябваше да го кръстя Фюри (Ярост)
Ето как ме посрещна от работа като го взех да се гушкаме на дивана

# 92
  • София
Абе, имам избор аз. Joy Да не му пускам КК, само разходи, а той все пак е относително млад. И здрав.
Що да е гадно? Wink

# 93
Метода е гаден, наясно съм, че е допълнителен стрес, но предпочитам ден да е стресиран, до живот да е здрав. Топче само му казвахме - В клетката маме/тате. И то отиваше, много ми липсва душичката ми... Не минава и ден без да го споменем или да се сетим нещо за него и почти всеки път рева, по-силно е от мен.

# 94
Мая и бонбона:

Пп Не го е изяла, само обвивка беше. Joy
Голяма игра беше и голямо търсене докато бонбона беше зад дупето и:
Скрит текст:

А ето ни и спящи:

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 19:47 от Джаста Праста

# 95
  • Шумен
Заклет фен съм на Мая! Абсолютна сладурана!

# 96
Мая е трепач!
Страшна поза за спане 😁😍

Ние като трябва малката да я мъкнем при Враг номер 1 (вет), приготвяме транспортната клетка 1 седмица преди това. Оставям клетката в Хола (за разкош) с отворена врата. Естествено Тразана не е особено очарована от новата декорация.
На другият ден и слагам любимото одеалце вътре и поръсвам с котешка трева/мента(не знам как се казва точно на български).
Така тя свиква с клетката и когато дойде време за вет. ни е много по-лесно да я излъжем да влезе сама вътре.

# 97
  • София
Eichkatzl, благодаря! Hug
Това с клетката го правех през първата година, ама вече нахитря и се усеща точно когато трябва да излизаме. И той ми чете мислите. Joy
Вече май оттренирахме "Окротяването на опърничавият". Stuck Out Tongue Winking Eye  
Мятаме едно одеяло, застъпваме от 3 страни и баща му го гушва заедно с одеялото, ама аз сама не мога, не съм толкова голяма. Joy

Ивекс и Маци като Топче не беше голям проблем с клетката. Като се замисля на колко операции, манипулации и "разходки" ходи, е не е влизала сама, ама чак такова тичане и криене нямаше.
А този живя в клетка, с клетка го изкарах от живота му в дивана, сега бяга като маймуна от нея. Joy

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 20:59 от MayyaI

# 98
Joy
Виж това не сме го пробвали....

При нас този номер не действа, между другото от многобройните ни опити клетката си остана украшение в хола, но уви никакъв интерес, но аз си се надявам..

# 99
Ловци на духове ряпа да ядат😂

# 100
Благодаря ви, момичета.
Всичките ни котенца са прекрасни. Вярвайте ми след всяка снимка искам да коментирам, ама нали такова правила, форум, туй-онуй. Инак обожавам всяка снимка, която се постне и всяка космата топчица. Heart Eyes Heart Heart Eyes

Пп Мая хич няма страх от клетка и вет. Доскоро даже спеше в клетката си, а и сега отвреме навреме пак си полягва там. Инак сама си влиза в нея без протести. Пу пу да не и е уроки.

# 101
  • София
Ловци на духове ряпа да ядат😂

Мани ги тия аматьори... Joy

Джасте, е няма как адашката да не е в топ листата. Wink Heart

# 102
  • София
Разсмяхте ме с тези описания Joy
Отстрани изглежда весело и смешно... ама на вас май не ви е...

Ние така вечеряме

Скрит текст:
Започва се със "сядане" на стола ми зад мен (често си го споделяме), после бааавно промушване под ръката ми и хипнотизиране на пържолата...

....следват атаки..., а съм се разсеяла, а съм останала без пържолетката Joy

... хич не сме за пред хора!

# 103
Топче беше така, зимата му слагах едно плюшено одеялце и си спинкаше в клетката, ех, хубави спомени, пред очите ми е....

# 104
  • София
MM го е кръстил "свещенното одеало".

Общи условия

Активация на акаунт