Любители на Котки - Тема 139

• 29 094
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Какви красотички,гушкам ги всички...
Като дете имах сиамка какви игри падаха не е истина и сега като видях на butterfly котката ми се върнаха спомени..а и стопанката огън момиче 😁

# 661
  • София
Малката лисичка, момичетата ти са прекрасни! Heart Eyes
Познавам този поглед на Лъки, истинските бандюги гледат така Joy
Пък дамите са кротки, послушни, прекрасни- Ая, Мия, Мади Heart
Марсел и той „лошо” гледа- „не ми пипай кашона” Grinning
Обожавам котараци като Томи, особено пухкавите им тумбачета Heart Eyes
Прекрасни са ни всички, да са ни живи и здрави!

Моята Мацоранка много ми се радва сутринта. Не беше гладна (изяде си храната, но спокойно, без да се нахвърля), спи в едни бегове със стиропор умницата ми. Добре ѝ е тук.

# 662
  • София
Мади е доста претенциозна и почти нищо не одобрява като лакомства. Взимам ѝ на Косма кубчетата от сушено месо от Зооплюс, при това и от тях не яде всички, вече не експериментирам. Simple Smile

Ходих до зоомагазина до офиса и вече имам 4 различни вида. Да видим дали ще ги одобри.
И малко коледна Фифи

# 663
Ади харесва от ДМ-ските пръчици, който 10 бр. - 4 вида, но му давам по четвъртинка и то не всеки ден, защото едва ли са много полезни.
Вчера изхвърлих една консерва feringa. Само я подуши и отказа да я пробва. Струва ми се, че не иска храна, която е суха, сбита и ситно мляна. Чудя се вече с какво да го храня, наистина нямам идеи, яде на miamor паучовете и хапки bozita, преди ядеше и concept for life, но всичко му е омръзнало. Все повече храна хвърлям и ѝ се назландисва. Hills, Applaws, Chicopee, Animonda и Nuevo, не ги харесва или не му понасят.
Моля ви, дайте идея за по-течничка храна, на 6 месеца е Ади.

# 664
Момичета, с оглед на предстоящите празници Ви припомням отровните за котките коледни растения.

# 665
  • София
Аз взимам на Cosma консерви. Желе и месо.

# 666
possessed, cosma нямат бебешко, нали?

# 667
Когато осъзнаеш, че е понеделник... 😂

# 668
  • Варна
Докато се прибирам се сетих да покажа тази,.от уикенда:

# 669
  • на брега на морето
Ах,  Joy Joy Joy

п.п. Това цвете е отровно!!!

# 670
  • София
Много нови пуховци са дошли! Страхотни са ни Simple Smile

Писала съм и преди, че в Созопол има доооста котки. Скоро ще си имат къщички.

Лятото като ходим, щерката все си намира кои да обгрижва. Даже във ФБ питах за един неин любимец - уличен. Оказа се, че хората го виждат и го хранят. Много миличко ми стана.

# 671
Привет момичета!
Наложи се с ММ да пътуваме,и ни нямаше около седмица у дома. Неочаквано ни се наложи да „ тестваме” Лола, как ще реагира като остане сама,че и за дълго.
Разбира се,близък човек идваше всеки ден да я наглежда.За Лола не знам,но за мен беше ужасно да я оставя сама толкова малка и за толкова дълго време,без дори да сме я оставяли преди това за по—кратки периоди.Миличката ни тя нито една бела не е направила,докато ни е нямало. Маникюрът е поддържан само на драскалките. Обаче явно много сме и липсвали на маймунката защото снощи сяла нощ не мигна милото и лежа между нас двамата, маукайки. Явно се жалваше,че е оставена сама.
Но от скука, хапване и повечко спане е качила 350гр. Теглих я преди да тръгнем и днес също.
Новите котета Томи и Лъки са прекрасни!
Плащам си тук и данъка,
И от днес,

# 672
  • В един копнеж!
Ще ви се оплача, не мога да трая.
Прибирам се в петък от работа. Нещо не е така работата. Никой не ме посреща на вратата. Котьо седи на стълбите и си мълчи. Не ми говори, не се умилква. Върви бавно, а като седна едната лапичка я държи във въздуха...Голям скандал вдигнах. Нашите го изпуснали още сутринта. Панирали се и не посмяли да ми звъннат. Кога и как се е прибрал, не зная. Но е бил бит, дран по носа и понатъртен. Крачето му до края на вечерта стана голямо като пилешка кълка. Чак после ми казаха, че са се били с комшийския котарак. Събота- рано, рано на ветеринар. Сега сме на антибиотик втори ден. 
Обаче, какъв сън удари. Петък, от 18,30 часа, та на другия ден до 7,30.
А сега сме така. Не е глупав, намести се в стаята с камината. Неще при мен на климатика.

# 673
  • на брега на морето
Сега добре ли е крачето?

# 674
Ади харесва от ДМ-ските пръчици, който 10 бр. - 4 вида, но му давам по четвъртинка и то не всеки ден, защото едва ли са много полезни.
Вчера изхвърлих една консерва feringa. Само я подуши и отказа да я пробва. Струва ми се, че не иска храна, която е суха, сбита и ситно мляна. Чудя се вече с какво да го храня, наистина нямам идеи, яде на miamor паучовете и хапки bozita, преди ядеше и concept for life, но всичко му е омръзнало. Все повече храна хвърлям и ѝ се назландисва. Hills, Applaws, Chicopee, Animonda и Nuevo, не ги харесва или не му понасят.
Моля ви, дайте идея за по-течничка храна, на 6 месеца е Ади.
Пробвайте паучовете на Vitacraft Poesie, моята капризна писанка ги обожава, облизва паничката. И тя не обича консерви и ми е много трудно да и угодя, но с тях никога не греша. Хубав състав са, грейн фрий и без захар, с над 50% месо доколкото си спомням. Пауча е 1,50 на редовна цена, но в момента на много места вървят 1+1 за същата цена, като идва по 75ст. пауча, което е нищо.

Общи условия

Активация на акаунт