Образователен Говорилник v.1.0.1. хотфикс 2

• 16 724
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Последен опит, Нотарис играе своята планирана игричка, пуска стръв и гледа кой и колко ще клъвне. И се хили зад монитора манипулаторски....

Абе, той дори игрички не играе и цел няма, ама без да иска му се получава с някои. Joy

# 571
Попея, не е лошо да поработиш над страховете си, че някоя жена ще отмъкне апартамента в Лозенец  и богатството на синковеца, защото фактът, че постоянно въртиш около шегите (или сериозните намерения, няма значение) на Нотарис, без никой, дори той, да е споменавал темата няколко страници, говори, че много лично те засяга.
Всеки си има някакви страхове, обаче не е нужно да занимава останалите н-на брой страници с тях. Може една тема в Семейни отношения да пуснеш.
Ето че пак стигнахме до личното - по този повод, синът ми е сгоден (да са живи и здрави, пу-пу!) и аз страхове нямам. Но наоколо има и други синове, та затова си позволявам да коментирам. Ама как си позволявам да нападам всеобщия любимец, а?! Wink Интересно ми е да наблюдавам докъде ще стигне настървеността на клакьорската дружинка. Ето това ми е пък на мен целта, социален експеримент - наблюдавам мамчета в женски форум как защитават със зъби и нокти един мъж, който тънко ги четка с повод и без повод Simple Smile А като цяло, лаф да става.
Нотарис, и в Люлин хора живеят, недей така! Любовта е важното, не е кварталът!

# 572
Аз никого не защитавам. Цитирай къде видя защита на Нотарис?
Все ми едно как ще възпитава дъщеря си. Последствията или предимствата ще са за нея и него.
Същото се отнася и за моята дъщеря от гледна точка на останалите тук.
Оправдавай се със социалния експеримент, но не звучи правдоподобно след всичко, което каза.

# 573
Хе-хе, да се оправдавам - че аз да не съм в съдебната зала Laughing  Кой каквото си иска, това да си мисли за личното ми положение. Но съм впечатлена наистина от глутницата, честно си признавам. И шапка му свалям на Нотарис, че така добре ги изработва. Според мен, човекът нагледно доказва, че поне в така формираната извадка мъжете превъзхождат жените по интелект и съобразителност.
Нямах предвид теб, а групичката фенки. Да не цитирам никове, те лесно се разпознават.
Е, ако на всички ни е все едно другите как ще възпитават и образоват, какво всъщност правим в този форум? Нали уж всеки споделя какво и как прави, а пък Нотарис във всеки пост вика "браво" и "евалла" LaughingLaughingLaughing

# 574
Оф, Попеа, толкова е просто. Сама си създаде тема за скандал, сама си разрови мравуняка и сега сама си се правиш на онеправдана. Че и на преследвана. Не е като да я играеш тая драма за първи път. А и последен няма да е.
И както казва Дъждещ, твърдо това поведение не можеш да го минеш по тънката лайсна на "аз ви пробвам, а вие се хващате".
Днес просто ти е такъв ден. Утре като станеш, може да е друго.

# 575
  • София
Утре като станеш, може да е друго.

Ох, айде утре, ако може, по темите за имоти да ги ощастливи.

# 576
А, то не беше предвидено, просто така се получи Simple Smile Пък вие какво си мислите за мен, наистина слабо ме засяга.
Чакам истинският бос да се появи, че да стане по-интересно. Ама той нещо изчезна, а уж обеща....

Утре като станеш, може да е друго.

Ох, айде утре, ако може, по темите за имоти да ги ощастливи.

Искаш ли? По темата за къщите в четвърти картофен пояс на София, може би Laughing

# 577
  • София
Искам, Попи, моля ти се Simple Smile

# 578
  • София
Не "по", а "във".

# 579
Искам, Попи, моля ти се Simple Smile
Цъ, не ми е интересно Simple Smile Там други ще ти обяснят. Гледам, че вече го правят Simple Smile

# 580
  • София
За малко си помислих, че съм сбъркала темата.. не е ли дискусиона за ДУ и ЧУ?
Любимци, нелюбимци кой какъвто... може малко да се върнем на основната тема все пак Wink

# 581
За малко си помислих, че съм сбъркала темата.. не е ли дискусиона за ДУ и ЧУ?
Любимци, нелюбимци кой какъвто... може малко да се върнем на основната тема все пак Wink

Точно си е по темата - какви са възможностите за висше образование на дете с английски и с отвращение към математиката, но затова пък красиво. Имагинерно дете, никого нямам предвид, пс-пс, добри кученца...Laughing

# 582
  • София

Аз я прескачам де, специално се връщах да чета какво е написала след вашите постове. Ми ... не си струва, хора.

подписвам се и аз под това, отдавна така правя и се чете доста по-спокойно и удовлетворяващо, инак другото е отрова за лудо...

# 583
Точно си е по темата - какви са възможностите за висше образование на дете с английски и с отвращение към математиката, но затова пък красиво. Имагинерно дете, никого нямам предвид, пс-пс, добри кученца...Laughing
Зависи колко е добър английския и колко могат да си позволят родителите да платят (или детето да изтегли заем).

# 584
Зависи колко е добър английския и колко могат да си позволят родителите да платят (или детето да изтегли заем).
По първото - IELTS 8,  по второто, не е ясно, затова дай ти някакви интервали: примерно, от... долара/евро до... долара/евро - това, в следващия интервал - това, и т.н. Ще е интересно обобщение, според мен.
Какво значи "да си позволи детето да изтегли заем"? Изтегля, колкото му трябва, за тюишъна само, обаче, специално за ОК не искат доходи или други колатералс, а и е с облекчени условия. За издръжката трябва или родителите да дават (тоест те да имат кеш или да вземат заем), или да работи от ден 1-ви, или пък детето да си има пари в банката. Дали БГ банки дават такива заеми, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт