за неуспелите да влязат в добро ДУ(според мен) или са следствия от инерция с продължаване в досегашното училище. Изключенията не могат да се преброят и на пръстите на една ръка (пак според моите виждания). Иначе за надолу, тоест за периода 1-7 клас, съм напълно съгласна с позицията ти, че по-добре добро ДУ пред измислено частно, но в този период изборът на частни училища е много по-голям и доста са се доказали малко или повече във времето - нещо, което някак с гимназиите не се получава, макар че една част от тях не са сега прохождащи, та човек да им дава шансове - примерно Дорис Тенеди функционира в гимнзиален етап още от миналия век май..Оттогава някъде работи и Меридиан 22.
Хаха, Титина, щом казваш. Аз поне нямам спомен да съм изполвала някога в този форум обиден епитет към когото и да било. А ти отново ме квалифицира като ограничена. Ти нали си широко скроена, какво те бърка? Но ако някой все пак е срещнал такъв епитет за себе си, използван от мен, моля да ме извини. Едно е човек да изразява несъгласие, друго е да го прави с обиди и квалификации. Второто винаги съм се старала да избягвам и мисля, че не съм минавала границите. И да, върнах се да пиша, какво има. Явно ти преча.. И ако не си забелязала, върнах се по повод несъгласие с човек от "моя лагер". Но дори и несъгласна с Попея не си позволих да я окачествявам с каквито и да е епитети.
Андариел много ясно е описала каква е връзката между цитираните от теб неща, няма да я повтарям.