Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 26

• 28 716
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • Най-красивата страна
Амая не е ли арабско име?
Рия-срещала съм го в романите.Обаче аз го свързвам с глагола рия.

Елисея
Теодора Малина

# 106
Амая го има при баските. Означава краят. На мен ми харесва. Далеч
по - добре от Агуая.

# 107
А кои са Шопови?

# 108
Наум Шопов / актьор в " Откраднат живот"/ и приятелката му Тея /а.

# 109
О, те вече дете ли имат? Кога се сгодиха, кога се размножиха?  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 110
  • Телиш/Плевен
Ваньоуел

# 111
  • София
Агуая ми е като Миуена или Рауица... скакауец  Mr. Green

# 112

Това ми е новият фаворит.  Няколко пъти го прочетох докато осмисля как трябва да звучи.

Малко дете ли е?

# 113
Това ме вкара в сериозно недоумение Flushed
Направих един duck face докато го признасях Mr. Green

# 114
Агуая-та на Венци Венц си беше Аглая, ама меко говорене и кофти журналисти водят до такива грешки 😁
Записвам се със Свеа, Тенче (галено от Тенка мисля?!), един малък Викторио с типично бг фамилия, една Николая, която всички наричат само Ая, Евангелия (младо момиче) и Цонка отново за съвсем млада жена.

# 115
  • Телиш/Плевен

Това ми е новият фаворит.  Няколко пъти го прочетох докато осмисля как трябва да звучи.

Малко дете ли е?
Нямам представа, но явно не е, в Гугъл ми излизат резултати от изпит за шофьорска книжка.

# 116
Щом Магали е френско предполагам е с ударение на последната сричка. И на мен ми звучи като мангали...
Аз винаги съм недоумявала как някой може да си кръсти детето Господин. В действителност е много е разпространено в Хасковски регион, тук му викаме Динко на галено.

Моят дядо се е казвал Господин Господинов Господинов. На майка братовчед и също е Господин и ние му викаме Динко.
П. С. Аз очаквам момиченце и искам да е с нестандартно и не толкова често срещано име и ми е толкова интересно и същевременно толкова забавно с вас. Grinning

# 117
Агуая-та на Венци Венц си беше Аглая, ама меко говорене и кофти журналисти водят до такива грешки 😁
Записвам се със Свеа, Тенче (галено от Тенка мисля?!), един малък Викторио с типично бг фамилия, една Николая, която всички наричат само Ая, Евангелия (младо момиче) и Цонка отново за съвсем млада жена.

Искам да си права, но, за съжаление, не си -  АгУая абсолютно нарочно е така, трябвало да сложат техния почерк върху името, четох интервю с майката, даже май го бях пускала и тук.

" Една вечер Венци се прибра с име, в което веднага се влюбих – Аглая. В древногръцката митология това е най-младата от харитите, символизираща сияйност и красота. Според мен тези външни качества са отражение на вътрешни достойнства . Естествено нямаше как да не оставим следа от почерка си и единодушно решихме, че името ще бъде по красиво, ако е изписано с “У”. Така дойде и Агуая. Днес моето момиче не спира да произнася първата сричка от името си –  докато гука! "

Ето го: http://licatanagrada.com/melani-shirkova-i-krasivata-aguaq/?fbcl … KjmksCJdjuE6Hamgg

# 118
Стаматула- сега по новините я видях, около 50 год.

# 119
  • София
Има нещо гръцко сигурно, при тях така се образува умалителна форма на името - Ставрула, Димитрула. А за нас звучи грубо.

Общи условия

Активация на акаунт