Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 49 483
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
Сега погледнах, че са ми начислили точките. При вас как е?

Моите от последните две поръчки още не са начислени, хем тия дни им писах, отговориха ми да изпратя номера на картата, вчера го пратих, та ще видя.

# 406
Срока за обработка на рекламацията бил 30 дневен и ще чакам да дадат зелена светлина и тогава да изпращам по куриер, бясна бях вече днес, когато им звъннах.

И какво ти обработват..като стоката не е върната? Нито могат да я огледат...нито нищо.

Бих им звъннала да им кажа че е изпрятена по куриер за тяхна сметка. Ако искат да кажат по кой куриер. Яко не аз избирам и им я зисилвам. С копие до КЗП...
Как пък ще ги чакам месец да благоволят...

# 407
Срока за обработка на рекламацията бил 30 дневен и ще чакам да дадат зелена светлина и тогава да изпращам по куриер, бясна бях вече днес, когато им звъннах.

И какво ти обработват..като стоката не е върната? Нито могат да я огледат...нито нищо.

Бих им звъннала да им кажа че е изпрятена по куриер за тяхна сметка. Ако искат да кажат по кой куриер. Яко не аз избирам и им я зисилвам. С копие до КЗП...
Как пък ще ги чакам месец да благоволят...

Това бил законовия срок да решат и да изпратят куриер, просто си реват за КЗП

# 408
Никъде на сайта не са обявили как става точно връщането. На Виденов например те идват на място - връщала съм ширм. Но им е обявено на сайта.
Икейци нищо не са обявили - днес търсих.
Бих прикачила мейла си към икея към една онлайн жалба до КЗП, като опиша че отговор нямам и по този начин търпя значителни неудобства. Нещо което ЗЗП забранява.

# 409
Никъде на сайта не са обявили как става точно връщането. На Виденов например те идват на място - връщала съм ширм. Но им е обявено на сайта.
Икейци нищо не са обявили - днес търсих.
Бих прикачила мейла си към икея към една онлайн жалба до КЗП, като опиша че отговор нямам и по този начин търпя значителни неудобства. Нещо което ЗЗП забранява.

Написах я само ми кажи как да прикача имейла към икеа в КЗП жалбата.

# 410
Като скрийншот /снимка/..?

# 411
  • In transit
Сега погледнах, че и при мен последните точки не са начислени, поръчката ми е от събота, утре ще ми я доставят.

За КЗП...не, че нещо...но аз лично не им вярвам повече. Тета, ако се сещаш за оня джолан от Лилд, ами нищо не свършиха...и БАБХ също. Всичките само отчитат дейност.

# 412
И при мен точките от последната поръчка на бяха отразени, писах им вчера и много бързо ми върнаха следния мейл

Скрит текст:
Благодарим Ви, че се свързахте с нас.

Бихме искали да Ви информираме, че нужното количество ИКЕА Фемили точки беше ръчно начислено по Вашата карта.

Точките ще бъдат видими до няколко дни във Вашия профил.

Благодарим Ви,

Обслужване на клиенти
Днес точките вече са в картата ми.

# 413
Снощи изпратих сигнала до КЗП, и днес о чудо, звънят ми от ИКЕА, направо щели да изпратят нова чанта и когато дойдел куриера (от СПИДИ) да съм изпратила дефектния, изобщо не повдигнаха на въпрос дали си искам парите, въпреки, че си бях попълнила формата за дефектна стока и банковата сметка. Не знам съвпадение ли е или КЗП действат толкова бързо, тази сутрим ми изпратиха имейл, че жалбата е регистрирана, а обаждането от Икеа беше от преди малко.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 15:53 от dani-ela-80

# 414
Идеално.
Не следя какъв беше продукта, но попита ли за парите , или и замяна те устройва...

Може да имат човек в КЗП, който да им дава информация при постъпила жалба...да се задействат. Знае ли човек...

# 415
Не попитах за връщане на парите бях в движение, а тя го изтреля набързо и поиска адрес за доставка, но и това ме устройва (чанта за кабели беше), ще я сложа в стаята на сина, че и неговите кабелаци са разпиляни от компютъра.

П.С а и може да ни четат темата, знае ли човек.

# 416
Момичета, къде пишете за начисляването на точките, на кой имейл?
Получих поръчка миналия вторник и точки нямам.

# 417
Момичета, къде пишете за начисляването на точките, на кой имейл?
Получих поръчка миналия вторник и точки нямам.

cs.ecommerce@ikea.bg
на мен ми поискаха и номера на картата, написах си и номера на поръчката.

# 418
Може ли мнение за стоманените тигани без покритие, този е по-малкия:
https://www.ikea.bg/products/cookware/frying-pans-woks/frying-pa … parzhene/80324543
Дали става за палачинки?
И разпределя ли добре температурата?

# 419
  • София
Видяхте ли новата лимитирана серия BORSTAD? С дъх на минало била, романтична един вид, но съм доста изненадана от подхода. Има неща, които искрено се чудя кой ще купи. Аз тъкмо харесах сушилника за дрехи и ме отказаха с цената...

Общи условия

Активация на акаунт