Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 48 491
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
БД няма ли да пуснат...поне за леките неща? Само те не са обявили....излагат се.

# 616
  • София
БД няма ли да пуснат...поне за леките неща? Само те не са обявили....излагат се.
имаше за креслата, нз до кой март беше.

# 617
Цялостна искам аз...както всички онлайн магазини направиха... 😇

# 618
  • Sofia
Нали има безплатна доставка над 100лв?

# 619
Къде? Не съм видяла такова съобщение ???

# 620
  • In transit
Да, ама за зона1, пък Тета е зона 2 и не я устройва.

# 621
  • София
За зона 1

# 622
  • Sofia
Не разбрах за кои дивани става дума, но все едно. Има безплатна доставка на всичко над 100лв за Зона 1, за който е в тази зона може да е полезно.

# 623
Аз пуснах малка поръчка, че ни се счупи френската преса. Най-ранният свободен слот е за другата събота, явно хората поръчват доста. 🙄

# 624
Ей сега получих мейл от Икеа, загрижени хората за безопасността ми, дезинфекцират, за благосъстоянието ми, призовават ме с карта да плащам, пари да не пипам, спазвали си сроковете, грижели се за кадрите си, пратили ги вкъщи да работят, абе всичко добре, ама права е Тета, да се загрижат малко и за портОфелата ми, ей тъй, съвсем мъъъничко, като доста други, и аз ще се погрижа за тях, ще си купя нещо. Ама сега ....че и допълнително ме ядосаха, преди месец и нещо си писахме за неначислени точки, е, още не са отбелязани, седят си ми старите. Ще се караме вече!

# 625
Момичета, тези пердета може ли да се закачат с кукички? Корнизът ми е двуканален PVC корниз

https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/curtains-bli … 00-byalo/10070262

# 626
  • Варна
Да, могат. Същите ги имам.

# 627
Здравейте, има ли притежатели на pax с метална рамка? Как го почистване? Забелязвам, че ако почиствам с препарат за стъкла остават тъмни следи по рамката...

# 628
Някой може ли да направи сравнителен анализ на рамките  Paх и Platsa? Дали са с еднакво качество и дали, според вас, Platsa ще е стабилна без врати?

# 629
  • София
Ние имаме и от двете серии гардероби. Като качество на материала са еднакви. Рах има повече екстри като механизми за плавно затваряне, вътрешни аксесоари и повече разнообразие от врати. Platsa дава повече възможности за комбинации от размери и съчетаване на отворени и затворени части, отделни секции и т.н.
Като стабилност - и двата за мен е задължително да се захванат за стената, ако това е изпълнено - еднакво стабилни са.
Прецени коя от двете серии ще ти позволи максимално използване на пространството, с което разполагаш. Например за мен е голям недостатък, че Pax могат да са макс 236 см. С Platsa съм направила височина 260 на гардероба и си използвам всеки един от тези допълнителни 20-на см. височина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт