Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 49 411
  • 775
  •   1
Отговори
# 510

Търся отзиви за серия Brusali

Преди време тук получих добри отзиви,, благодаря за включванията тогава,взех си ниската библиотека,мисля шкаф за телевизор се води, много ми харесва. Нежно излъчване,добра сглобка.

# 511
Dark_Chocolate, при мен са захванати. Не бих рискувала.
Трапезица, благодаря!

# 512
  • София
Според мен зависи колко е голям гардероба и в какво помещение е разположен. Нашия е 150х256 и не е хванат за стената. Но сега вече стаята ще става детска стая и ще го захванем.

# 513
  • София
Имам високия скрин Brusali. За момента нямам оплаквания и съм доволна.
Но майсторите от ИКЕА , които ми го сглобяваха заедно с други икейски мебели , казаха специално за Брусали, че много им се чупят крачетата. Това им било слабото място и имам едно наум да не го товаря много.
Не бих рискувала точно с библиотека на крачета.

# 514
  • София
Всички паксове захванахме към стената, не мисля че е безопасно да остават така. Особено ако има деца, абсурд да го оставя. Ние и височките модули на Стува-та закрепихме, и библиотеките. По-добре дупчица зад гардероба, отколкото беля.

# 515
Съгласна съм... Ще видим как да го направим така, че да не изпопадат новите плочки в банята Scream Имаме и два скрина МАЛМ, от по-ниските... Тях също ми се ще да ги захванем...

# 516
ММ също се дърпа за захващането, ама нямам намерение да ми се стоварят към 200кила върху мене. Само се чудя дали зад него да слагам перваз(така няма да е плътно до стената) или не. При вас как е и как ще е по-добре?

# 517
  • Бургас
Зад мебелите первази нямаме. Даже и зад леглото, което не е хваното за стената. Но таблата му е плътно до долу и щеше да стане луфт.

# 518
При мен също няма первази зад гардеробната, утре ще слагаме на свободните от мебели стени.

Happy Mijjj  ツ, благодаря за информация! Ако моята тийнейджърка го одобри, направо ще сменя крачета.

# 519
  • In transit
Зад Пакс-овете нямам первази и са захванати за стената. Единият е 250х236, другият е 100х236.

# 520
  • София
Ние махнахме первазите. Пакса е 2 метра и повече, задължително хванат за стената.

# 521
Нашият не е хванат.

# 522
Нямаме первази зад гардероба. Решихме да ги сложим най-накрая, само където е необходимо. Зад леглото също нямаме.

# 523
  • софия
Нашият е хванат за стената. Не ми е минало през ум да не го правим. В стаята на детето е и не ми се рискува.

# 524
  • При елфите ...
Нашият гардероб е захванат застената и на пода има первази...

Общи условия

Активация на акаунт