Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 48 391
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
С Еконт ли доставят малки пратки до адрес?

Редактирам се. Постарали сте се да го пише в първия пост. Relaxed

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 09:43 от adoration_

# 691
Не е ли само за онлайн това?
Всички онлайн търговци го предлагат ..то си е по закон де.
Но икея имаха нещо да не е сглобявано...за опаковката също не знам дали не трябва и тя да не е пипана...то какво ще прецениш като е в кутията?

От магазина пак си провери..дали можеш да врйщаш ако си го ОТВОРИЛ..

С Еконт ли доставят малки пратки до адрес?

С интерлогистика.

# 692
Не се сещам дали сме обсъждали Kivik. Може ли да споделите ако някой има или го е тествал в магазина колко е удобен. Имам Екторп и Холмсунд , ако е нещо като тях като усещане ще е супер! По-евтините са твърдички и не ги харесвам. Струва ми се и леко по-дълбок, което ме притеснява да не би да не е много удобен.

Някой от вас дали ползва табуретка вместо холна масичка. Мисля да поръчаме Кивик с една табуретка вместо варианта с лежанката. Идеята ми е да може хем да я допираме, като искаме да се излегнем, хем да може да я ползваме като масичка и да слагаме на отстояние от дивана. Прилагам снимки:

# 693
  • София
Не е ли само за онлайн това?
Всички онлайн търговци го предлагат ..то си е по закон де.
Но икея имаха нещо да не е сглобявано...за опаковката също не знам дали не трябва и тя да не е пипана...то какво ще прецениш като е в кутията?

От магазина пак си провери..дали можеш да врйщаш ако си го ОТВОРИЛ..
Е тази възглавница не е стерилна или за спане... но ще питам де. То не знам има ли вече нещо не в опаковка, няма как да не се отвори.

# 694
Здравейте!
Търся близък до този шкаф.
Видях подобен на едно случайно събиране и домакинята каза, че е от Икеа. Не ми беше удобно да питам за марка или модел.
Прегледах сайта, но не можах да открия.
Идеята е да има както чекмеджета, така и место за сгъваеми кутии.
По онзи ми останаха очите, така че ако сте попадали на нещо такова от Имеа, ще се радвам да споделите. /)

# 695
# 696
# 697
Много благодаря!
Мисля, че дори да не открия същият, има други, които също са много хубави. Simple Smile

# 698
  • София
Благодаря !
А там , където свършва едното парче и започва другото, получава ли си луфт, да не могат да се прелеят добре, например ?

Ето така стоят на нашия триметров тънки пердета от Икеа - 3 броя (снимах срещу светлината, но за целите тук вероятно върши работа; не гледай лепенките по стъклата - новодомци сме). За плътните може и 4 да са нужни - тези дни ще слагаме и ще разберем Simple Smile Луфт няма, поне ако правилно разбирам въпроса - просто не съм се старала да ги нагласям, само ги дръпнах и така си застават.

# 699
  • до най-прекрасния мъж

Така стоят моите 4 бр тънки пердета на 1.50 м прозорец. Ако искаш, ще снимам по-късно целия прозорец и набора горе до корниза. В момента имам само тази стара снимка.

# 700
Моите ги заших на един перделик.
Може да се удари тегел и надолу по дължината им за да се снадят.
Моите нямат такъв. Луфт нямат. Личи си леко че са отделни...но не дразни..

# 701
Благодаря на всички!
Вземам ги, пък каквото стане !
Харесала съм тези :

# 702
  • до най-прекрасния мъж
И аз мислех да им ударя по един тигел, отстрани обаче, и да ги събера 2 по 2, ама се отказах. Не ме дразнят така, пък и тигел на тънко перде ще личи повече. Така, както са, трудно някой би познал, че са 4 бр, ако не ти дръпне.
Ето как стоят и колко покриват 1, 2 и 4 пердета.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 14:40 от blue.angel

# 703
Икейците се излагат, няма да пуснат пак безплатна доставка до втората зона))). Дори Jysk имаха БД за цялата страна.

# 704
Икейците се излагат, няма да пуснат пак безплатна доставка до втората зона))). Дори Jysk имаха БД за цялата страна.

Аз тъпо и упорито продължавам да чакам. Да пуснат...😆

Общи условия

Активация на акаунт