В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 666
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
И аз много се радвам за резултатите му , нооо значи тогава може да има проблем при мен. Ще си изчакам както го замислях , ако няма резултат след празниците тръгвам пък аз за допълни изследвания. Започвам с ову тестове от утре. Ще го прегледам този гел , както каза sunshine 10 % подвижни след 24 часа не са много...
Мери , както и Ив каза , не спирай , то виж , че АГ едва , едва разбира кога е имало.  Между АГ и ову ми се струва, че на криеница си играят така, че като нищо може да не сте я изпуснали ! Късмет 🤗

# 106
  • София
Аз имах придърпвания на яйчниците на 12ти ден някъде...

# 107
Сиси , не мисли веднага , че има проблем при теб . Аз по принцип съм за изследвания след определен период . Пожелавам ти да не се наложи и да се изненадаш преди празниците . Но все пак , ако се стигне до там , не е гаранция , че ще изскочи нещо . Искам да кажа да не се настройваш предварително Simple Smile

Момичета , честно казано понякога си мисля , че има доза късмет . Моя близка приятелка е бременна почти в 8 месец вече , след 3 годишна борба . И двамата имат пълни изследвания и при двамата не е открита причина за забавянето . Също има и много случаи на момичета с ПКЯ или ИР , а бременни от един , два месеца опити ...и не само това , малко ли изненадващи случки сме виждали и тук в темата ...
Не мога да повярвам , че с дъщеря ми забременях при положение , че се пазихме . Нито съм следила О , нито съм мерила БТ , нито съм имала планове . Явно нещата се получават , когато му дойде времето , не , когато на нас ни се иска Hands Pray

Яна , ако О ти е била на 12/13 ден , то този месец ще имаш цикъл по-кратък от 30 дни . По-скоро 26/27 , ако ЛФ ти е стандартна 14 дни .

# 108
100 % , колкото и несериозно да звучи " Божа работа " май си е точно такава. Когато дойде времето всички ще са с бебе под сърце . Крайно време е за момичетата, които чакат дълго.  Пожелавам ви го от сърце ❤💐🙏🤗

# 109
Миамим, представи се ако обичаш? Коя си ти? От няколко седмици се включваш с някви коментарчета и после ни постваш в онази тема за смешното забременяване. Каква ти е точно работата в тази тема? Опитваш да забременееш, вече си, или си тук, за да събираш “бисери”? За един приятел питам?
Мерси

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 17:42 от Анонимен

# 110
  • София
Аз съм miamim, скоро ще се опитвам да забременявам. Темата забранена ли е за външни лица?
А смешките са си смешки.

# 111
Здравейте, още не съм се представила въпреки че следя темата. Ние правим опити от скоро, и няма какво толкова да споделя, но с интерес понаучавам това-онова от тук. Определено смятам че тази тема е нещо като "тежката артилерия" в темите за забременяване.💞🧐🧐😁

# 112
О, Джулс, какви ти седмици. Това е същата потребителка, която пренесе "щракането" в темата с бисерите. Rolling Eyes Имаме едни такива пришълци, които са тук за сеира. Или ако са за нещо друго, определено не става ясно от тези включвания.

Одри, много ти благодаря за коментара на тестовете ми. Аз все им се чудех дали са положителни, изчетох три-четири теми за тестовете за О и навсякъде момичетата пишеха на подобни чертички, че им трябва още малко да се наситят за положителен. Приложението ми ги отчете като Peak - положителен в долната граница на стойностите и ми отбеляза О за следващия ден. След това БТ взе малко да се покачва. Знам, че там е някакъв алгоритъм и статистика, но изглежда правдоподобно. И в действителност днес все още го показва като фертилен ден.
Скрит текст:

Сиси, пробвайте го този гел, той ни е като талисман на групата Laughing Аз го употребих целия при тези опити, да видим дали ще го прославя и аз. Stuck Out Tongue Winking Eye

Локо и аз така си мислех, като гледах племенниците ми. Но се оказа още по-забавно, когато присъствието на дребосъци е постоянно. Grinning

# 113
Аз съм miamim, скоро ще се опитвам да забременявам. Темата забранена ли е за външни лица?
А смешките са си смешки.
На колко си години? А мъжът ти? Други деца имате ли? За колко време станаха ако да? Някакви заболявания проблеми? Разкажи за себе си, за да се сближим. Това е идеята на групата, за подкрепа и взаимопомощ. Затова й не се гледа с добро око “подигравката”. Никой не е безгрешен и супер еродиран и начетен, всеки може да се “изложи”. И ти се обърка за “кухото яйце”... та така. Не е забранено за външни, но ако искаш да пишеш при нас и някой да ти отговаря и откликва, ами, не се присмивай. Иначе излиза, че си тук за да събираш бисери и не е приятно.

# 114
  • София
На 40 години. С едно дете на 6. Стана след повече от 3 години опити. Без изследвания, измъчена работа. Само аз си направих основните де, таткото не пожела.
А, и първата бременност беше мисед. Аборт в 9 седмица, 2 цикъла пазене, след което стана веднага.
Към момента не знам дали имаме проблеми. Предвид възрастта - твърде е възможно да има нещо. Ще се изследваме когато му дойде времето. Това е.

# 115
Ами действайте скоро тогава, че времето наистина не е във ваша полза, но пък тук има доста момичета 40+, не е изключение. Надявам се темата да ти е полезна! Ще ни пишеш като влезнеш в играта...и ако има с какво ще помагаме...

# 116
  • София
То ако пак се проточат нещата дълго време, ще се откажа. Дала съм си срок до 43, а още не съм започнала.

# 117
  • Dope Reach
Изпреварихте ме. И аз забелязвам, че и преди въпросната потребителка се е включвала само с критики.
Това не е "Бременна ли съм", там даже да не смееш да зададеш въпрос, за да не ти кажат колко си зле и как не разбираш от елементарна биология. Нещата отиват на подигравка.
Сори за офф-а, ама се ядосвам.

# 118
  • София
Да, в другата "Бременна ли съм е така" Grinning
Но ако сте забелязали - на нормалните въпроси се отговаря нормално.

# 119
Момичета, искам само да споделя, че ибей тестовете, които имам са абсолютен боклук. Ей сега на шега препишках един (8-9 дни след ову) и се появи ОНАЗИ черта. Ако помните миналия ми цикъл. Абсолютно съм убедена, че няма нищо. Просто тези боклуци няма да ги купя повече...

Общи условия

Активация на акаунт