В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 051
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Аз не мисля, че има "ненормални" въпроси и честно казано, не съм си правила труда да проверявам какво, според потребителките във въпросната тема, е "нормално". Ще сме ти благодарни, ако не ни цитираш там. Най-малкото от женска солидарност и уважение.  Благодаря

# 121
  • Dope Reach
И все пак! Надеждата умира последна! Heart

# 122
Здравейте и от мен. Включих се по друг повод, но сега да споделя и за себе си.
Мина мъчението, още ми е зле на стомаха, но някак ще се оправям. Чакането, за да разбера колко ембриона са се развили, беше супер тежко. В крайна сметка съм с три, вече замразени. Благодаря на Господ! Днес ми дойде с 9 дни по-рано и на следващия цикъл, ако всичко е ок, ще правим трансфер. Това е. Ненаспана съм, подута още, кенефът е мираж, но поне свършихме работа.
Прегръщам ви, благодаря ви за подкрепата. Инвитрото е тежичко, няма да си кривя душата.

Меги, не е нужно да спираш да пишеш. Пиши глупости, просто да си тук.

# 123
Джулс! Честити ти 3 снежинки! Там е твоето бебе/бебета, убедена съм!

# 124
Джули, 3 е щастливо число, а и уж ЗЕТ-а е по-успешен от свежият трансфер. Та стискам здраво палци 🍀🤞

# 125
  • София
Heart Йейййй, честитоооо Heart !!!
Значи всичко си е струвало, jullliana, готви се за бебоче Hug !

На мен до ден-два ще ми дойде, усещам... Не че вече се надявам на нещо, ама въпреки това пак ми стана тъпо Confused.
Момичета, ще искам един съвет от вас, ама ще пиша по-късно Expressionless.

# 126
Jullliana ❤ 🙏🤞

# 127
  • София/Севлиево
Джули,гуш Simple Smile 3 снежинки е супер,и да шанса за Б след ЗЕТ е по-висок.Скоро ще си бременна,ще видиш Simple Smile

# 128
Джули, супер новина Hug Честити ти снежинки, 3 за щастие, най-страшното мина, стискам палци за трансфера Flowers Four Leaf Clover

Аз си ви чета и се вълнувам с вас, но нямам с какво да се хваля. Утре съм пак на лекар, напоследък имам повече срещи с вагиналния ехограф, отколкото с ММ.

Bundle, много се радвам за теб, и стискам палци и на теб скоро да можеш да си отдъхнеш и зарадваш!

# 129
Джулс , много , много положителна енергия и от мен 🤗

“Наслади се “ на последния ти цикъл за близките 9 месеца ❤💙

# 130
И аз да се включа - първо за празника, днес е Св.Мина. Нека по-често се сещаме за истински ценните и важни неща и хора в живота ни, да сме смирени и да обичаме , уважаваме и подкрепяме мъжете си. Нищо че сме по-силните, по-страдащите и по-даващите във почти всички случаи. 
Малко съм на вълна смирение и благодарност, осъзнавайки колко много си вредя на мен и на връзката ми с припряност, изисквания и контролиране. Не е това пътя, да знаете.

На Джулиана стискам силни палци , 3 Е. са си почти 3 бебчета, дано дано скоро да ни зарадваш.

Възхищавам се на волята и решителността ви, момичета.

Чета си ви и ми се е свило сърцето, нещо много ме е  страх от тва ин витро. То има време де, ние някъде февруали ще правим, ако всичко е наред , амаа ей сега ще дойде.

# 131
  • Dope Reach
Джулка Hands Pray Heart

# 132
Джулииии! 3 Heart
Маймунке добре дошла! Гелът го деля, по полвин спринцовка вместо цяла. Не че е голямата тънкост Grinning ама да споделя.

# 133
Джули, на този светъл празник ти пожелавам от сърце другия месец всичко да е успешно! 💞 Свети Мина да ти помага, както и на всички нас и скоро да
ни дари с бебета

Меги, 💞 недей така..

Аз днес бях на преглед - отидох да се уговорим от следващия цикъл да спирам ОК и да видим как да яйчниците. АГ ме изненада, като ми подари една опаковка Профекунд. Направо не можах да повярвам. 😁 Били й дали мостра и така. Страшно неудобно ми стана, но пък и вътрешно се зарадвах, че някой ми влиза в положение и се опитва да ми помогне. 💞

# 134
Записвам се и аз в темичката да ви следя 😊
Блеки честити сини гащички! Голяма да ви порасне пишката 🤭💙
Бъндъл, хайде чакам да изплюеш камъчето вече. Дай Боже да ни зарадваш с хубави новини тези дни 😊
На Джулчето скоро всички задружно ще стискаме палци за малките снежинки 😍 Какво късметлийско число - 3! ❤💙❤
Мери щракай бе жена, сдобрявайте се с мъжО и го налазвай тая вечер, нищо не се знае! Единственото сигурно нещо в този живот са смъртта и данъците, така че действайте! 😁❤
Успех момичета, възхищавам ви се на някои, през какво преминавате и как се борите! Всяка заслужава едно малко чудо и ще го получи, сигурна съм! Успех и палците ги имате от мен! 😊

Общи условия

Активация на акаунт