В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 067
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Рочелка, поздравявам те за поредната невероятно уютна и красива тема, която си направила с много любов за всички нас! Heart

Джулс, толкова се радвам за трите ти снежинки! Пожелавам ти още първият трансфер да е успешен! Ти си силна и ще издържиш всичкия този дискомфорт, който съм сигурна, че когато си гушнеш мечтата, бързо ще забравиш. Heart

Меги, ще липсваш тук, дай си почивка, ако имаш нужда (усещам го и по себе си, че ми е по-добре, когато не чета от време на време), но не забравяй да хвърляш по едно око и да драснеш 2 реда заради всички нас, които ще се радваме да те прочетем. Също така ти пожелавам и ти като Йоанка да се появиш така изненадващо с един силно положителен тест и да вдъхнеш кураж на всички чакащи! Heart

Блеки, няма да спра да стискам палци за тези сини гащи, докато не се похвалиш окончателно. Надявам се все така всичко да е наред и хайде да пием кафе преди да родиш де... Grinning Heart

Аз съм добре. Другата седмица ще бием 4-тата инжекция и остават още 2. Ще мине бе, ще мине, вижда му се края и ще се върна и аз в редиците на бебеправещите! Simple Smile

# 136
Джулка успех, мила 🍀💝 Представям си как се вълнуваш и притесняваш едновременно! Дано Господ е с вас и най-накрая ви дари с детенце! 
Бъндъл, чакаме новини и от тебе 🤗

# 137
От месеци не бях влизала тук, но днес нещо ме накара. Сега знам, че е била добрата новина на Джулс. Мила, ще ти стискам палци и на ръцете и на краката следващия месец всичко да се случи и най-после сагата със забременяването ти да се увенчае с успех.
Баси ... като го прочетох толкова се зарадвах, че чак се изкуших да си помисля, че може пък този месец  и аз да съм с късмет.

# 138
Малко за настроение ( наясно съм, че е глупаво ) , но пък забавно.  Превеждам на моят мъж резултатите му и се шегуваме . И двамата много искаме момиченце, гледаме 10те % , които според резултата остават подвижни и си казваме , това трябва да са женските.  Момиче ще е 💃🤩😁😁😁 

Лека вечер на всички 💐

# 139
  • София
Джулс, стискам палци!
Аз ви чета, но няма с какво да се включа за момента.
Този месец уж поработихме усърдно, точно денят на О изпуснахме, че ММ беше нощна, ама каквото такова ....

# 140
Джули , дойде моментът и за теб да се зарадвам искрено Hug Силно стискам палци скоро да се похвалиш , заслужаваш го , момиче Heart

# 141
Имам въпрос. Колко часа продължава овулацията?Някъде бях чела ,че е 48 часа,но по прочетеното тук май не точно.🤯😵

# 142
  • Dope Reach
На тестовете за О пише 48, аз знам за не повече от 24, други твърдят, че са 12.. Лудница.
Аз продължавам да се убеждавам, че случаите, които лекарите иначе наричат изключения, са всъщност по-вероятни от тези, които са "по учебник". Май доста съм загубила вяра в лекарското тяло. Thinking Grinning

# 143
Надето, овулацията е процесът на пукане на доминантен фоликул и трае 1 секунда.
Животът на отделената яйцеклетка е 12 часа, в които тя може да бъде оплодена.
Твърдения от сорта на 24-48 са неоснователни, няма яйцеклетка, която са чака 2 дни в тръбата да бъде оплодена..
Самото назряване на фоликула, за да стане доминантен е вече нещо индивидуално Simple Smile

# 144
Имам въпрос. Колко часа продължава овулацията?Някъде бях чела ,че е 48 часа,но по прочетеното тук май не точно.🤯😵
Яйцето може да бъде оплодено 12-24ч след освобождаване от фоликула, има източници казват до 48ч, но са по измислени статиики. Аз лично при първата бременност сигурно бях прочела 30 поне статии по въпроса чуждестранна литература, някои подкрепени с така наречените studies, демек клинични опити!? Абе 12-24ч това се цитира навсякъде. Предполагам е наблюдавано в лабораторни условия. Все пак това не е математика, няма как някой да ти каже- твоята яйцеклетка ще живее 13 часа и 7мин. Grinning
Щракайте около О-то и все ще стане в един момент стига нещата да са ок. Па и да не са много ок пак става Grinning затова сме 9 милиарда вече сигурно. Тая сутрин съм се наспала и съм оптимист. Nerd

# 145
Ако ову. настъпи по-рано  и цъкъла ли ще дойде по-рано  сроред ову. , или на датата си идва ?

# 146
Идването на цикъла зависи от дължината на лутеалната фаза, която по учебник е 14 дни, тоест 14 дни след О идва. Ако има проблеми с недостатъчно прогестерон се скъсява и лутеалната фаза, и в такъв случай месечния цикъл може да дойде и 9-10 дена след овулация. Ранната или късна О водят до изместване на датите.

# 147
При ранна овулация и цикъла настъпва по-рано . Моят е с различна дължина , от 28 до 32/33 дни . Когато следя О , знам и датата , на която трябва да ми дойде . Ако засека О на 15 ден , чакам кървене на 30 ден /при мен ЛФ е 15 дни /. Но при всеки е различно , стандартната е 14 дни .

# 148
48 часа за яйцето и 5 дена за спермитата са написани като абсолютен максимум, който ще се случи само ако не искаш да забременееш примерно Simple Smile

Кийпче няма страшно, спри да четеш !!
Джули Simple Smile
Филме, ми да - защо не този месец! Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 08:19 от Одри

# 149
Ц.  ми беше 13.10-18.10
Ову. с тест  беше на 28.10
На 5.11 получих обилно зацапване-все едно ми идва
На 11.11 направих тест за брем.- отрицателен
Ако има бременност би трябвало до 11.11 да ми хване поне някаква бледа черта Rolling Eyes Thinking нали ? Или е рано?

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 09:04 от Sumerr7

Общи условия

Активация на акаунт