В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 068
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Ц.  ми беше 13.10-18.10
Ову. с тест  беше на 28.10
На 5.11 получих обилно зацапване-все едно ми идва
На 11.11 направих тест за брем.- отрицателен
Ако има бременност би трябвало до 11.11 да ми хване поне някаква бледа черта Rolling Eyes Thinking нали ? Или е рано?
Ако ти е отрицателен тестът просто чакаш, ако си Б няма как да го пропуснеш, въпрос на дни е да стане ясно.

# 151
То това е най-трудно- чакането Grinning

# 152
  • Варна
Добро утро и от мен!
Нямам с какво да се похваля, нооо ми е приятно при вас Simple Smile
Джулка, не съм пуснала палците и продължавам да ги стискам! Ще стане момиче, само вярвай!
Борнче, аз не разбрах от какво ще си почиват, от изследвания и лекари, или от опити? Да знаеш, че понякога, когато човек тегли една на всичко, точно тогава идва най-хубавото Simple Smile Минавай, драсвай по някой ред.
На всички, които чакат като мен да минава времето, докато започнат опити им изпращам много вяра и положителни мисли! Както се казва, само който се е отказал, той не е постигнал мечтите си.
Пеониии, ела кажи как си, къде изчезна и ти?
Сиси, с тази супер СГ ви пожелавам хубави супер девойки!
Одри, хахаха, развесели ме! Тези 48 ч. и 5 дни са си баш за такива, които се пазят и не искат бебета все още 😁 То това ми звучи като фантастичен филм на мен.

# 153
Здравейте, прекрасни! Simple Smile) По въпроса с яйцата - убедена съм, че доста малък процент от яйцата оцеляват повече от 24 ч...

За да си докажа тезата, днес препишках друг тест (не ибейските) и беше бял като платно. Тъкмо си мислех, че мога да мина по-тънко и да не давам много пари за тестове, пуу...

# 154
Джули - супеер! Хайде, да свършват вече драмите при теб! Стискам силно палци! Gift Heart
Меги - надявам се, че, каквото и да решиш, то ще те направи спокойна и щастлива!
Днес било някакво пълнолуние в Телец - сбъдват се желания ако мислиш за тях през деня, така че мислете, момичета! People Baby

# 155
Здравейте, прекрасни! Simple Smile) По въпроса с яйцата - убедена съм, че доста малък процент от яйцата оцеляват повече от 24 ч...

За да си докажа тезата, днес препишках друг тест (не ибейските) и беше бял като платно. Тъкмо си мислех, че мога да мина по-тънко и да не давам много пари за тестове, пуу...
Да обаче реално тестовете за О изобщо не са показателни за това колко време ти е жива яйцеклетката. То не е докато е положителен теста е живо яйцето, а щом стане отрицателен е умряло. Wink
Като имаш положителен тест значи скоро ще се отдели яйцеклетката от фоликула...оттам на сетне колко ще живее...тя си знае Grinning

# 156
на мен пък тази сутрин ми падна температурата, вместо да се вдига, след като уж е минала О. Положителен тест имах в събота, после тестовете взеха да избледняват, така че ако е имало О, досега трябваше да се е покачила температурата. Днес сутринта потънах като видях термометъра и целия ден ми е мрачен. Вероятно ще се окаже ановулаторен месец Disappointed
Много ми е криво, защото това ни е последният месец опити.
Извинявам се за мрачния пост, ама така някакси бях обнадеждена този месец и паднах отвисоко.

# 157
Момичета, страхотни сте- както винаги. Кажете как да спра да пиша, или да напусната темата? Ми няма шанс. Колкото и кавги да сътворим, колкото и напрежение да има понякога, ей тези моменти осмислят всичко- подкрепата, положителната енергия, окуражителните думи, вярата, смешките, подхвърлянията. Всеки пост ме накара да се усмихвам, ама всеки. И изобщо не се фантазирам или го казвам от куртоазия. Аз наистина си стоях пред компа и си се хилих, като зелка. И се почувствах много специална, което много рядко ми се случва. Благодаря ви за всичкооо- за всеки момент, преживяване, смъмряне. Съжалявам, че не мога да отговоря на всяка една от вас поотделно.
Ииии, нещо много важно. Пожелавам ви, ама на всяка една от вас, дори и на "проблемните", да забременеете естествено. По-голямо чудо на този свят- няма! И ще си спестите други неща, които хич не са приятни. Не ме разбирайте погрешно- благословен да е човекът, измислил инвитрото (май беше англичанин), и съм благодарна, че въпреки всичко, имам шанс да бъда майка някой ден (дано е скоро), но по-хубаво от естественото в тоя живот- няма. Не че съм се измъчила толкова, то сега започва всичко, но просто си мечтая и аз да съм от женичките, които си минават по нормалния път и разчитат на природата да си свърши работата.
Хубав ден на всички!

ПС- защо последен месец, Тикълс?

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 15:14 от Анонимен

# 158
Джулка, защото tickels ще бременна още този месец. В последно време тези ановулаторни цикли водят до бременност Blush
tickels, не се отчайвай. Ще стане, когато е писано. Ако не е било писано този месец и две яйцеклетки да имаш, все тая.
Усмихни се на слънцето навън и отпусни душата... и се обичайте за удоволствие.

# 159
  • София
Аз пък не знам защо все си мисля, че ще забременея още на първия месец опити. Днес осъзнах, че това е голяма грешка и шансът да се случи е нищожен, колкото и да сме се постарали. Да не забравям и, че съм на 39. По-добре така да си мисля за да не се разочаровам след 10тина-15 дни.

# 160
И аз така си мислех ама вече 4 месеца нищо, но здраве да е аз вярвам, че на всеки му е отредено кога точно да се появи на тоя свят, явно не е писано точно сега да се случи.
Аз пък не знам защо все си мисля, че ще забременея още на първия месец опити. Днес осъзнах, че това е голяма грешка и шансът да се случи е нищожен, колкото и да сме се постарали. Да не забравям и, че съм на 39. По-добре така да си мисля за да не се разочаровам след 10тина-15 дни.

# 161
Момичета,много ми е странен този месец .. остават 4 дни до нечаканата лелка,а от към симптоми абсолютно нищо .. кръгла нула .. което изобщо не е типично за мен .. обикновено се опълчвам,гони ме адски глад и още и още ...  може би няма проблем,но просто исках да споделя с някой .. 🍀

# 162
yanna777 не си сама, и при мен ситуацията е сходна с твоята, няма симптоми.. ще си чакаме лелката, пък да видим как ще ни навести от раз Grinning

# 163
Привет момичета 🤗

Успяхме да полетим най после с балон и ви прикачвам две красиви снимки за настроение от равните поля, около София !

Honey , Yanna може и да не дочакате, последните няколко пъти , така момичетата дадоха плюс резултат.

Аз се заредих с ову тестове , взех си гела и по график 😁

# 164
  • Dope Reach
Ееее, много се наредиха бъдещите бременни! Орис-орис! Wink

Общи условия

Активация на акаунт