В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 073
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
yanna777 не си сама, и при мен ситуацията е сходна с твоята, няма симптоми.. ще си чакаме лелката, пък да видим как ще ни навести от раз Grinning
И аз в кюпа...

# 166
Джули, стиснати палчета и от мен!
Аз идвам и изчезвам постоянно, но ето ме сега пак Satisfied 7 дни след предполагаема О, още 7 дни до цикъл... Ама съм решила в събота да правя тест, ако изтрая поне да не е в петък Sweat Smile В началото на годината ми се наложи да си купувам тест за Б, понеже ми закъсня, и като видях колко струва Шуър чек, после направо си поръчах 30 от ибей и сега ги опуквам здраво Laughing Ако трябваше да давам по 4 лв. за всеки тест, доста щях да се замисля дали да се тествам преди закъснение Stuck Out Tongue Closed Eyes Уж съм положително настроена тоя месец, но ще видим все пак...

# 167
Джули, много стиснати палчета за трите снежинки. Прегръдки Hug
този срок за опити си го бях поставила аз от самото начало и бях решила, че няма да го удължавам до безкрай. Вкопча ли се в тази мисъл, както е сега, съм направо обсебена и светът сякаш спира да се върти. Ако можех да го приема просто ей така, ако стане .. и да си живея пълноценно през това време, бих го направила. Rolling Eyes

Никол, още малко е останало да изтраеш. Стискам палци и време е някой да ни зарадва вече в тази тема! Blush

Сиси, много яко преживяване!

Марианка благодаря ти! Дано да си права и да ти се връща! Heart

Хайде всички безсимтомни и симптомни да се окажат бременни! Heart Eyes

# 168
  • Варна
Аз пък да се похваля, тоя месец за сефте след кюретажа, усещам освен раздразнителност и злоба, ииии болки в гърдите! Най-накрая!!! От 11 месеца ги чакам да се върнат, не че са приятни, но така знам, че всичко с хормоните ми е Ок 😁

# 169
Привет и от мен! Hug
Включвам се с добри новини след прегледа днес. Миналата седмица пак бях на преглед, но се бях вкара в някакъв филм заради разни размери на жълтъчното мехурче, сакчето и ембриончето. Днескашният, беше по-скоро за мое успокоение и да видим дали има развитие бебчето. Има! Blush В 7г.с и 3д съм според размерите на сака. Ембриончето има сърчице и се видяха пуслации! (Пожелавам на всяка една от вас да има възможността да види трепкането на екрана, много е сладко! Heart Eyes ) Не са ми пускали да чуя пулса, понеже е мъничко човечето все още. Следващия ми преглед е чак на 9-ти Декември. За сега нямам гадене, повръщане или други неприятни симптоми на бременността и се надявам така и да си остане!
Стискам палци на всички тук в темата да се похвалите в най-скоро време, че "В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе"Flowers Hibiscus Nature Sparkles

# 170
Привет и от мен! Hug
Включвам се с добри новини след прегледа днес. Миналата седмица пак бях на преглед, но се бях вкара в някакъв филм заради разни размери на жълтъчното мехурче, сакчето и ембриончето. Днескашният, беше по-скоро за мое успокоение и да видим дали има развитие бебчето. Има! Blush В 7г.с и 3д съм според размерите на сака. Ембриончето има сърчице и се видяха пуслации! (Пожелавам на всяка една от вас да има възможността да види трепкането на екрана, много е сладко! Heart Eyes ) Не са ми пускали да чуя пулса, понеже е мъничко човечето все още. Следващия ми преглед е чак на 9-ти Декември. За сега нямам гадене, повръщане или други неприятни симптоми на бременността и се надявам така и да си остане!
Стискам палци на всички тук в темата да се похвалите в най-скоро време, че "В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе"Flowers Hibiscus Nature Sparkles
Честито сърчице! Нека така безсимптомна и лека ти е бремеността до края!

# 171
Диди , честито сърчице ! Успешна и лека бременност до финал 💐

# 172
  • Dope Reach
Честито сърчице, Диди! Спокойно вече! Да мине малко време и ще кажеш какви гащи ще чакате. Hug

# 173
  • София
Честито на всички с добри новини !
Sisi, евала, повечето от нас си мечтаем за такава СГ !

Скрит текст:
Момичета, моля ви за съвет. Майка ми нищо не знае за нашия проблем. Тъкмо се бях решила тази седмица да изляза с нея и да й кажа... Имам нужда да й споделя, за да ми олекне. А и си мисля, че тя усеща, че има нещо, напоследък все ме пита дали е наред всичко при нас.
И снощи се чухме по тел., при което тя ми сервира новината, че е ходила на преглед при невролог поради някои симптоми... Правил й е някакви тестове и слава богу няма Алцхаймер и деменция, но е казал че е в депресия Expressionless.
Направо ме хвърли в тъча Frowning. Изписал й е два антидепресанта. Засега няма да ги започва, ще търсиме второ и дори трето мнение. Аз, освен, че много се притесних за нея, сега се и чудя какво да правя. Ако й кажа, се страхувам да не се притесни за нас и това да задълбочи състоянието й...
Ако не й кажа и все пак стигнем до инвитро, после ще ми излезе през носа... Ще ме побърка защо сме крили такова нещо и т.н.
Нямам идея как да постъпя.
Много ми е криво, много ми е скапано !
Моля ви за съвет. Също така, ще съм благодарна, ако ми препоръчате невролог в София. Благодаря ви предварително !

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 21:16 от rave

# 174
Рейв, аз лично бих замълчала по въпроса с опитите..

Реших да използвам и другият тест, да, знам, че е престо и т.н., ама беше много на оферта 😀 сутрешният беше чииииисто бял, както казах. Ето от преди малко, не бях пила вода от 5 следобяд.

Наясно съм, че не е истинско, ама Ей така да се порадва човек 😀

# 175
Lilac, моето Престо с такава черта е вече 24г.с, не знам де.. аз бих повторила пак утре сутринта. Те трябва да са два по мои спомени. 😃 Аз съм клиничен случай и се тествах 7-8 пъти.
Стискам палци чертичката да е реална. Simple Smile 🤗

# 176
Lilac , ако е истинска.... Аз за 10 месеца пт всички направени тестове, никога , ама никога нямах втора черта, а гледам всеки път , ъгъл, светлина , прочие...

Rave , майка ми винаги знае , ако нещо ме тревожи. Никога не успявам да скрия.  Ти познаваш своята най - добре , но предполагам, че ще си и на мисъл така или иначе щом е усетила , че не се чувстваш добре

# 177
Рейв, и аз не знам какво да те посъветвам. Може би зависи и какви са ви отношенията. Аз лично на моята майка всичко на тази тема съм й споделям и честно казано не  мисля, че сгреших. До мен е когато имам нужда, но е и там, когато изпадна в дупка и трябва някой здраво да ме освести /защото ММ не смее, май малко го е страх от лудостта ми 😁/ . Надявам се, че майка ти е от този тип, защото имам пред себе си и друг пример. Моята проекто свекърва е за чудо и приказ. За две години от както опитваме даже не се интересува какво се случва. Стигна до там, че дори за коледа ми подари детска книжка с намека какво се бавим още... Та така, смятам че ще усетиш какво е правилното решение, просто много зависи.

# 178
yanna777 не си сама, и при мен ситуацията е сходна с твоята, няма симптоми.. ще си чакаме лелката, пък да видим как ще ни навести от раз Grinning
И аз в кюпа...

Поне като нямам симптоми ни на бременност,ни на лелка спестих някой друг лев от тестове ахахах 😄

# 179
Рейв,извинявай,но не си спомням за първо или второ детенце се борите. Аз като майка бих искала да знам.Твоето щастие или тъга е най-важно за нея. Да,ще се притесни,но ти си и дете. Аз винаги споделям сериозните неща с майка ми. Дреболии и спестявам,но има ли проблем,знае го. Рядко търся съвет,но много ми олеква,когато и споделя.
Джули...наскоро усетих такава положителна енергия и напълно разбирам за какво говориш. Толкова е окриляващо,силно и хубаво да го усетиш. Толкова много момичета чакаме и стискаме палци да се получи бебето ❤
Положителната енергия е голямо нещо! Преди мислех,че знам какво е,но след моя случай с извънматочната,толкова хора се молеха и се надяваха да се оправя,че за първи път почувствах нещо подобно. 🍀🍀🍀 Много се радвам,че си го усетила Джули! ❤

Общи условия

Активация на акаунт