В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 074
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,момичета!Почнали сте нова тема.Много е хубава Рочелка,браво!Доста нови имена има.Искам да честитя на Пеоней,стискам палци на Бъндъл,Блеки честито момче!А да,честито и на Мама на принцеса!Стискам палци Лилак!
Ръся Ви със син прашец.Момъка расте,аз дебелея.Всичко е нормално.Пожелавам на всички да видите двете черти и всичко да мине по учебник.Прегръщам Ви!

# 181
Здравейте момичета,
прекрасна тема Rochellka! Пожелавам на всички ни в най - скоро време да видим двете чертички...

Лилак стискам ти палци, чертичкта да е истинска и след 9 месеца да я гушкаш!

Честито  на всички новобременни мами, лека, прекрасна и успешна бременност!!

При мен двата отрицателни теста и след 12 закъснение накрая гаднта лелка дойде... Вярвам в нов месец и нова надежда за сестричка или братчее...

Успех на всички! 🍀🍀🍀🍀🍀❤

# 182
Кантарионче, радвам се, че наминаваш!
Момичета, моето е изпарителна черта. Колкото и да ми се иска да не е, сива е.

# 183
Лилаккк душа, най искрено те съветвам да ги зарежеш тия престо. Ти сигурно си с най много изпарителни на глава от населението в темата, и все са престо. Ако не знаех, че си ти, щях да се усъмня в Теди! Grinning шегувам се разбира се, надявам се да не се засегнеш, но сякаш ибейските китайци са по добре от престо...ако държиш на ранното тестване.

# 184
Джули, усещам , че си мнооооого близо от това да се разкараш от темата и да идваш само да се отчиташ за размера на човечето ! Виж колко бързо мина времето от чакането на писмото и издирването му , до стимулацията и скоро трансфера, след това още 10тина дни и бебеее ! Дори да не стане от първият път, толкова е хубаво да виждаш, че нещата са в ход и се случват !

Рейв, от много време съм в същата чуденка. Но все избираме да си мълчим за сега, защото моята майка е крайно притеснителен тип, толкова е себераздаваща, че нощем не спи и ни мисли дори за не толкова притеснителните неща. Даже сега с племеннима ми, който е на 5 месеца е страшно, за всичко се притеснява. И знам, че ако й кажем просто ще я натоваря много психически. Не мисля, че ще ми помогне особено, освен да се опитва да дава някакви съвети и само това да ме пита като се чуем от което да й се дразня и да се караме набързо Simple Smile
Но не знам твоята какъв човек е, за да дам съвет, все пак от това зависи решението ти.

Лилак, по-добре се опитай да спреш с ранното тестване, защото си създаваш разочарования от нищото. Дано този път тази втора чертичка си остане така !

Сиси, супер СГ на мъжа ти, заедно с този на Ив може да са еталони на Адела Grinning

# 185
Локи да беее еталон, моя е с флегмита, 6,88% само са тия с прогресивни линейни движения.... вече знам, че заради това не съм Б още, те тия се влачат някъде по дълбините на репродултивната ми система!! Grinning
Рейвче мислех първо да не съветвам, но реших да кажа поне защо. Никой не може да ти даде съвет за такова нещо. На всеки майката и отношенията с нея са различни. Едни биха споделили,  други не. И тн. Само ти можеш да прецениш, ако имаш брат/сестра, попитай тях, само те познават майка ти като теб.
Веднага давам пример с моята майка, въпреки че вече има внуче и то малко, ако сега й кажа че опитваме за второ, но 6 месеца не става ГАРАНЦИЯ ще започне да се притеснява дали всичко е ок с моето здраве. По добре ако не стане бебе направо да й кажа, че сме решили да нямаме второ. А ако се стигне до инвитро и се реша на тази стъпка, ще й го съобщя с нотка манипулация за нейно добро. Тип, всичко стана много бързо, за месец се развиха нещата, на никой не съм казала, казвам на теб първо веднага щом се потвърди на 100%... и така..
Ако усещаш, че е лабилна, може би изчакай да се позакрепи. Споделяй с нас, не сме майка ти рарзбира се, но сме тук да те изслушаме. Тя жената какво да те посъветва...надали се е сблъсквала с тези проблеми. Тя по скоро усеща, че с мъжа ти имате търкания, но не знае защо. Успокой я за това ако успееш...

# 186

Помощ.... Има ли втора бледа много бледа черта или си внушавам вече🤔

# 187
  • София

Помощ.... Има ли втора бледа много бледа черта или си внушавам вече🤔

Има нещо....колко дни закъснение имате?

# 188
Рейвче и аз не знам точно как да те посъветвам, може  би на този етап и аз не бих споделила, но ако мислиш че тази подкрепа, която би ти дала майка ти в този момент не би могла да я получиш от никой друг и сподели, но в малко по късен етап да се понаредят при нея нещата (съдейки по моята майка, която е много притеснителна, преживява всичко за всеки, и имайки своите заболявания, които се изострят при притеснение, предпочитам да и спестявам някой неща, когато е възможно). Кураж момиче, всичко ще се нареди и при Вас и при нея. Hug
Petqq123 и аз я виждам бледата чертичка, стискам палци и успех Animal Hatching Chick
При мен нещата са спокойни, гледам да не мисля постоянно за да не се напрягам излишно, кога успявам, кога не.. ама.. здраве да е! (не знам при Вас дали го има този момент, ноо.. всеки като започне да ме пита, да не си бременна, аиде време е.. имаш ли нещо да ми казваш? много се изнервям и ми става мн мъчно) И това променливо и мрачно време ми действат малко подтиснато, нещо се опитвам да се разболявам и да си призная не ми се и работи. Хубав ден момичета иии айде мисля че ни е време за хубава новина Heart

# 189
3..4 дена ми е закаснението....нямам никакви симптоми, ocвен леко главоболие от 1 седмица.

# 190
Рейв, ама как невролог ще диагностиира депресия, това е несериозно, че и лекарства изписал веднага, нямам думи! Психолог търси или психиатър.

Лилак, не го разбирам тоя мазохизъм с това Престо. Ако искаш ранно тестване, ползвай нормални тестове.

# 191
Момичетаа, ама аз знам, че няма нищо! Имах изпарителна и на китайските тестове, както и на тези. Доказвах си тезата само 😁
Иначе ранното тестване и преди съм казвала, че го правя, защото ми трябва терапия веднага след + тест Simple Smile

# 192
Момичетаа, ама аз знам, че няма нищо! Имах изпарителна и на китайските тестове, както и на тези. Доказвах си тезата само 😁
Иначе ранното тестване и преди съм казвала, че го правя, защото ми трябва терапия веднага след + тест Simple Smile
Значи имаш две последователни изпарителни чертички? Ако е така нещо тука ми мирише на бебее. Стискам палци ! 🤞
Иначе кога НЕ ТРЯБВА да идва лелката ?

# 193
Значи имаш две последователни изпарителни чертички? Ако е така нещо тука ми мирише на бебее. Стискам палци ! 🤞
Иначе кога НЕ ТРЯБВА да идва лелката ?
Хич не лежа на тая кълка аз Grinning Изпарителни, че дрънкат са. Не знам кога трябва да ми дойде, честно, този цикъл не хванах нещата много-много.

# 194
  • София/Севлиево
Добро утро.Днес ще си помрънкам-отмениха ми ЗЕТ-а заради тънка лигавица.А тоя път Летрозола ми разказа играта и ми е толкова гадно Sad Така се надявах,но не би...Обаче пък имам фоликул в дясно 21 мм голям пред спукване,и един по-малък в ляво.Знам,че е почти невъзможно,но с ММ ще пробваме по нормалния начин,може и да стане,макар че при лигавица 6,2 не очаквам чудеса...

Общи условия

Активация на акаунт