В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 668
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Страхотни 2 чертички! Честито и до финал!

# 541
  • Dope Reach
Честито, Пухче! Успешен финал! Hands Pray

# 542
Пухче,честито! Страхотни чертички! 😍
Мама на принцеса,не се шашкай и не се тревожи. Ще изтърпиш инжекциите и всичко ще е наред!

# 543
Puhche87 честито...много хубави чертички.лека и до финал.

# 544
Мама на принцеса и аз от вече 6 месеца съм на аспирин и инжекции,но вече до такава степен съм свикнала,че изобщо не ми прави впечатление,важно е с бебчо да е наред всичко❤За жалост забелязвам,че вече масово ни откриват по някоя мутация,явно в последно време все повече се проявяват.

# 545
Честито Пухче. Много хубави наситени две чертички.
Ех, наистина толкова се радвам за всички Ви с две чертички. Искам всички да ги  видим. Толкова много ли искаме??? Или толкова трябва да го изстрадаме за да го оценим...

# 546
Честито! Но как така преди ову. си забременяла и вече имаш положителен тест

# 547
Ехееей да се събуди човек с положителен тест! Страхотноооо Пухчее! Честито и никакви грижи, всичко ще е наред!! Flowers Four Leaf Clover
Използвам да ти кажа как е станало според мен и специално за Sumerr с пожелание по внимателно да чете.
Много пъти сме казвали, че е по важно да се прави секс преди овулацията. Най се получават нещата когато сперматозоидите изчакат яйцето, така го е замислила природата, единични бройки (а до тръбата наистина се оказва след последния рисърч, който четох, че понякога може да говорим за десетина, беше използвана думата several ) оцеляват и чакат. Не случайно яйцеклетката има по кратък живот от сперматозоидите. В този смисъл Пухчето не е забременяла преди овулация, извинявай Sumerr ама да пишеш в тази тема и да го кажеш си е направо невежество.
Просто най вероятно от неделя са останали спермита и нищо чудно фоликула да се е пукнал понеделник вечерта след прегледа, и готово!

# 548
  • София
Добро утро! Каква марка тестове за овулация ми препоръчвате?

# 549
Добро утро Simple Smile
Яна , аз съм доволна от Овю и Блу Дрийм . От Лейди тест , не . Първите два много показно се насищаха и с тях ясно се виждаше кой ден е + , докато с Лейди , дори + беше по-блед . И между другото щях да ти казвам , че , ако правилно си усетила О на 12 ден , Ц не ти е дошъл по-рано както казваш , а си е точно на време , защото и О е била по-рано .

# 550
Puhche87 честото, много хубава новина за добро утро иии прекрасни две чертички, успех до финал!  Аиде дано повлечеш крак, темата ни има нужда от още чертички, идват празници, искаме подаръци - пухкави, тупкащи.. Heart EyesHeart
МамаНаПринцеса без излишна паника, бъди спокойна, всички сме с теб ииии изпращаме положителната си енергия Hug
*Мери* благодаря за марките тестове за О, които препоръчваш и аз ще пробвам тези този месец.

# 551
Честито Пухче , пожелавам ти най-пуФкавото бебче ! ❤👼

# 552
Пухче, честито и от мен! Желая ти лека бременност и здраво бебче!
Момичета имам един проблем и не знам как да го разреша Grinning Ами.. не ми се щрака. От известно време нямам желание и малко насила се карам. Нямам идея на какво се дължи - да е на умората от работа, ама пък не ми се вярва само това..

# 553
Честито и от мен, Пухче ! Пожелавам ти прекрасна и спокойна бременност !

Аз минах сутринта да си пусна контролно ТСХ след месец от промяната на Еутироска и изполвах случая да си пусна и АМХ -  да си имам за фонда догодина като решим да подавам. Не знам дали ще е реклама или не , но има ваучери за АМХ за 30лв в сайта за медицински ваучер, тъй като масово са по 60лв.

Готвите ли се за Черния петък ? На мен ми трябва нов телефон,че батерията на хухавея ми умира до обяд, но сигурно няма да се доредя до намаления хайфон в маг-а ... Поне на децата в родата накупихме коледните подаръци от хипермаркетите за играчки миналия уикенд.

# 554
Пухче, честито! Леко до финал!

Момичета, следящата ме АГ иска да започна стимулация с Кломид. А имам ТВЛ назначена за декември... Тя знае за това и ми е малко объркано дали да започвам. Какви странични ефекти мога да очаквам от Кломид?

Общи условия

Активация на акаунт