Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~201

• 37 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 120

Пак там от преди 2 дни.(Текста:
        Мъжете протягат  ръце  към  жените  за обич.
        Ти ме спаси.
        В теб аз  намерих  семейството  си.
       "Сега ща кажа една  баналност: - Съвместният живот на една любовна двойка е  много по-щастлив,  когато  желанието и на двамата да се разбират е най-важното,   отколкото  когато  желанието  от  тях   всеки да получи  само  за  себе  си в   замяна. Та дори  и  да  е  благодарност.
       Любовта въобще  променя и тяхната  любов,......но остава винаги една......която и  двамата  да  си  я  подаряват  един  на  друг."

Феновете какво пишат:
1. Разумът и душата трябва да живеят в  хармония - да няма война между тях.

2.Всеки си има абсолютно лична запечатана  душа.

3. Трябва да променим  разума  си.

4.Когато човек е  красив в душата си, какъв  външен вид може да се сравни с него ??

5. Женската усмивка има силата  на  торнадо особено ако си я  придружила с ласкателство към  любимия  мъж.

6. Мъжете се влюбват  не  в  нас,  а  в собствения  си  образ,  който  откриват в  нашите  очи.

# 121
Наминавам късничко,но да пусна пост след Сиси Hug,утре рано да ни пусне кафето!

Ани Hugи аз се радвам,че всичко е минало добре при прегледа! Hug
Дано и при Сиси Hug,всичко е наред ! Praynig

Благодаря на всички за коментарите! Hug Hug HugЧета ви и си спомням отново моментите! Peace

Лека нощ! smile3524

# 122
  • София
Добро утро!

Любимата снаха на Есма изгори спомена и....който беше останал от баща и и Гарип/ любимия на Есма/.

Това за Гюлестан го разбрах.Но, ей това не! Само не ми казвайте, че Фарук ще излезе, че е дете на бащата на Ипек, и те ще се окажат брат и сестра. Joy Joy Joy

# 123
Добро утро, мили сладуранки.  Желая на всички един ден, изпълнен с  много усмивки, много радости, много щастие и много любов.
Благодаря на всички  за коментарийте и всичко споделено.
Ками, благодаря за кафенцето.

Животът  без  любов  просто  няма  смисъл.
Да не дава Бог.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 06:50 от sisi55

# 124
  • Плевен / София
Добро утро!

Любимата снаха на Есма изгори спомена и....който беше останал от баща и и Гарип/ любимия на Есма/.

Това за Гюлестан го разбрах.Но, ей това не! Само не ми казвайте, че Фарук ще излезе, че е дете на бащата на Ипек, и те ще се окажат брат и сестра. Joy Joy Joy

Явно не си ме разбрала ....бащата на Ипек не се казва Гарип..., а Шахап/б , не съм сигурна за последната буква....
Здравейте момичета

„Ако не можете да сторите велики неща, то правете малките неща по велик начин“ Наполеон Хил

Прекрасен ден ви пожелавам....нищо, че вали.....Важното е в сърцата ви да грее слънце.

# 125
Здравейте,момичета! Hug

Камелия HugСиси HugГости Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията за деня!

При нас не вали ,но е много ветровито! Wink

Приятен петък на всички! Hug

# 126
Привет момичета  Hug
Нямам възможност да пиша дълги постове, но макар да не гледах всичко от снощния епизод, се подразних отново от Ипек...Боже, каква злоба, каква завист... Shocked И това с поръчката за подпалване на люлката беше върха на сладоледа...Няма как тази змия някога да ми стане приятна.....
Скрит текст:
Благодаря за споделеното и пожелания  относно очичките ми  Hug Боки ми бърка в очите да спра да пиша, за да си игарем...До по-късно...

# 127

Поздрави от нашето дъждовно село! Hug

# 128
  • София
Това, ще гледаме след малко!

http://tvnovellas.blogspot.com/2019/11/22_23.html#more

Kath, къде е това?

# 129
Добро утро! Hug

Наминавам набързо,че от вчера след обяд ми доведоха внучката да я гледам,но е с кашлица!За да не е близо до бебо ще я караме така! Peace

Приятна събота на всички! Hug

# 130
Здравейте мили мои момичета, всичко най-хубаво през уикенда.

Златинче, благодаря ти за кафенцето  и   пожеланията.
Благодаря на всички за споделеното.

Много се радвам  за нашата  тема.  Винаги нашата тема е пълна с  обич и любов.
И сега - ама много радости имаме.
Жалко само за  таткото на Боби, ама това е  живота.
Останалото  при нас  е  бижу.
Щом като видя аватарчето на Злати веднага си представям нашия много обичан и най-любим Цар Борис Трети.  Как да не се  радваме,  радваме се от  все сърце,  защото  сърцата на всички  ни са пълни с  любов.
Ани, скъпа, и за теб много се радваме.  Направо  сме  духовно богати, а богатството ни е ангелско щастие.
няма нищо по-красиво, по-любимо и по-голямо щастие  от раждането на детето,  а  раждането  на  внучето  е  най-космическото щастие  на Земята.
Ние всички сме духовно богати, а това е много  важно - когато човек е красив в душата си, никакъв външен  вид не може да се сравнява с  него.
Ето - това е разковничето.
Приятна вечер, любими мои.

# 131
Това, ще гледаме след малко!

http://tvnovellas.blogspot.com/2019/11/22_23.html#more

Kath, къде е това?

Едно село близо до Враца, Ками Hug

# 132
Добро дъждовно утро! Hug umbrella

Сиси HugКати Hug

Цитат
🆕По информации от арабских фанатов, премьера "Вавилона" перенесена на начало 2020 года. Причина - снято мало серий.
Напомним, что до этого была не подтвержденная информация о премьере сериала в конце ноября-начале декабря.

Как изглежда конака от ИН в новия сериал ''Ферхат и Ширин''!Някой гледа ли го?Започна в петък! Peace

Една от ГГ е Лейля Танлар,която знаем от ''Парампарча'' и ''Соколовият хълм''!

Желая ви приятна неделя! Hug Hug Hug

# 133
Добро утро в неделя, любими мои момичета.
От все сърце ви пожелавам на всички приятен ден, изпълнен с  много радост, много обич и  много щастие.

Златинче, Слънце, писали сме едновременно.
Да не го изтривам   моето кафе  ще ги изпием  и  двете.
Прекрасен ден. Около теб има само  щастие и  грижи, ама  грижи  за  нещо изключително  хубаво - внучетата. Само си представям  колко са  пълни  душите ви с обич и на теб  и  на твоя  съпруг. И аз ви го желая с  цялата си душа.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 09:06 от sisi55

# 134
Злати Hug
Добре сте поднесли кафето, аз пък нося бисквитки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт