Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~201

• 37 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Сюрея е типичен човек на изкуството. Облича се развлечено, пола с маратонки, непринудена, като е притеснена много говори и празни приказки. Истинска е, спонтанна. Мисля, че това му харесва на Фарук. Иначе, да, Бегюм има отношението и визията на истинска дама, както и онова злобното момиче Ипек.

Обикновено образите търпят развитие. Сюрея ще започне ли да се облича по-подобаващо?

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 17:38 от svetlana manoleva

# 151
  • Sofia
Защо Фарук е с такава побеляла коса?

# 152

Нека се събуждаме с усмивка и надежда, че ни предстои един  страхотен, ползотворен и богат на нови емоции ден.

Скрит текст:
PS-  Жалко, взрив в Пирогов  и пожар  с две жертви и 60 болни евакуирани. Да почиват в мир починалите. И в Дурас мъртвите се увеличават. Още не са ги извадили всичките от руините. Дурас е на Йонийско море.Това лято ходихме в този град на екскурзия.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 06:42 от sisi55

# 153
Добро утро момичета  Hug
Скрит текст:
Малко се позагубих, но имам нова придобивка - нов комп и трябваше да се прехвърлят данните от единия на другия и от два останах без....а от телефона ми е трудно да пиша.
Добре дошли на новите момичета  Hug
Относно облеклото на Сюрея - съгласна съм, че тя като човек на изкуството я обличат по-хипарски, но на мен не ми пречи да си я харесвам и така. Ипек като е облечена като по журнал, може би ви е по-приятна, но за мен душата й е подла и злобна, така, че предпочитам размъкнатата Сюрея пред джуклестата. Въпрос на вкус, нали....
Относно Бегюм, тя е десетина години по-голяма от Сюрея. И както казвате, тя е лекар и не би й подхождало да бъде облечена като Сюрея...Е, обувките й са с два номера по-големи, но съм виждала и други героини обути с по-голям номер обувки....
А защо не я харесвам - момичетата с които сме гледали онлайна знаят защо.
Снощи Фарук й го каза. Тя не му е дала възможност да реши проблема, това означава, че не му е вярвала. Но много скоро Бегюм ще се върже на инициативата  на Есма да изгони Сюрея и да ги раздели с Фарук и ще участва активно в тази игра.
А относно харесването и нехаресването на героите - всеки си има мнение и няма лошо да си го отстоява. Нали затова сме различни.

Хубав ден  Hug

# 154
Добро утро! Hug

Сиси HugАни Hug,благодаря за ранното кафе и пожеланията!

Ани,
Скрит текст:
Честит нов комп!Със здраве да си го ползваш...

Добре дошли на новите момичета! Hug Hug

Защо Фарук е с такава побеляла коса?
Това си му е естествената коса! Peace Ето го със сестрите му преди месец в Германия!(Снимката съм я пускала в темата) Peace

https://www.instagram.com/p/BjkkN7_HobC/?utm_source=ig_web_copy_link
Цитат
НОВОСТИ ТУРЕЦКИХ СМИ. НОВЫЙ СЕРИАЛ "КОРОЛЬ"
#Turetskie_serialy_i_film_serialTurkey_NEV
По информации вчерашней газеты "Posta", на данный момент Озджан Дениз занят подбором каста для своего нового сериала под названием "Король/Kral", в котором он будет и режиссером, и продюсером и сценаристом так в основу сюжета будет положена реальная история из жизни его дяди. Журналисты утверждают, что для главного женского персонажа он ищет незнакомую широкому зрителю исполнительницу. Так же по сообщению известной журналистки - Бирсен Алтунташ господин Дениз сделал предложение сыграть в его новом проекте Барышу Ардучу и Бураку Денизу, но Барыш уже отказался... Как продюсер картины Озджан Дениз готов платить гонорар актёрам от 30 до 80 тысяч лир за серию. Напоминаем, в семейной саге "Невеста из Стамбула" сам он получал 200 тысяч лир за эпизод. Новый сериал будет транслироваться на телеканале Atv. День показа - понедельник!!!

Скрит текст:
Жалко за случилото се в Пирогов  ooooh!

Почина Стефан Данаилов!Вечна му памет!Да почива в мир! Praynig Peace

# 155
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Злати,Ани Kissing Heart
Тъжно започна днес денят ни....
Скрит текст:
Да почива в мир .....
Добре дошли на новите момичета  и от мен....
Скрит текст:
аз съм Гости
Когато не можеш да се отърсиш от миналото, потърси надежда в магията - тя винаги става в настоящето...
Ани,
Скрит текст:
със здраве да си ползваш новата придобивка...Повече за удоволствие, отколкото за работа... Smirk

# 156
  • София
..Е, обувките й са с два номера по-големи, но съм виждала и други героини обути с по-голям номер обувки....

Здравейте!
Отосно обувките:
По принцип е прието при жени които са непрекъснато с обувки с високи токчета, да са им малко по голями, с презумцията,че като си повече време обута с тях, кракът когато се умори да се чувства добре. Знаете,че при ходенето по цял ден с високи токчета,краката се подуват и уморяват.И, ако обувката ти е точна,започва да те убива от всякъде,прави рани и т.н
Точно за това се носят обувки по голям номер.

# 157
Здравейте мили момичета.  Желая ви приятна вечер и много обич.

Благодаря ви от сърце на всички  за златните думи и романтика относно нашата темичка.
Благодаря ви за хаберите.
Благодаря ви за новините.

Ани, любима  моя,честит комп. Да чукаш с удоволствие само красиви мисли.
Мисля си, че с него можеш  да  ходиш  през  лятото в ремонтираната ти къщичка на село  и от  там  ще  ни пишеш  всяка  вечер. Радвам се за теб, ама още повече се радвам, че си при  Слънчицето и  му се радваш с цялата си обич.  Това е най-важното.
Всичко най-хубаво на всички  ви.
Целувки.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 06:40 от sisi55

# 158
Привет отново  wavey
Тази вечер изгледах епизода по време на излъчването...
Харесвам актрисата, която играе ролята на Пелин - може би заради прошарените й коси, но изобщо не харесвам героинята й....Тази вечер каза за Фарук, че Емир нямал значение за него...Не разбирам какво означава това...Та Фарук дори не знае, че има син на 10 години и, че това е Емир...Пелин е била през всичките тези 10 години в Бурса. Знаела е къде е Бегюм. Знаела е, че Фарук и Бегюм имат син. Нищо не е казала на Фарук...Сори, но за мен Пелин е съучастничка, а може би нещо повече....Може би тя е давала съвети на Бегюм....да замине, да скрие от Фарук, че има син...Разбира се това не оправдава постъпката на Бегюм...Фарук е купил дом за двамата. Живеели са заедно. Имали са определена дата за сватбата и изведнъж Бегюм изчезва....
Заминала е за Англия, където е бил един колега, който е бил специализант в болницата в Бурса. Там е е разбрала, че е хамиле. За да получи статут и детето й да има баща се е омъжила за този колега с фиктивен брак...На негово име е записан Емир....По-късно той заминава за щатите и затова Емир не познава "баща си "....
Много сме спорили при онлайн гледането...че Бегюм толкова се е уплашила от Есма и е била принудена да избяга...Т.е. че е била в безизходица...Да може би щях да приема, че Бегюм е била в безизходица, ако беше казала на Фарук, а той заеме страната на майка си...Но в случая изобщо не приемам, че Бегюм е жертва. Напротив, тези машинации които е направила за мен са много по-трудни от това да звънне един телефона на Фарук, да му разкаже какво се е случило, че е бременна и очаква детето им....
Стана късно за сериозни разсъждения....Лека нощ  newsm46

# 159

Добро утро, любими момичета.
Нека днешния ден да е изпълнен с много обич, много романтика,  много щастие.
Радвайте се на живота и се обичайте.
Живота е  много кратък, един миг от Вселената. Да му се наслаждаваме на този миг.

# 160
Добро утро и от мен  Hug
Със Сиси сме си пили заедно кафе  Coffee макар и виртуално....
Желая ви прекрасен ден, макар и студен...

Само за сведение....
Актьора, който играе ролята на доктора на Есма и актрисата, която играе ролята на Бегюм, в реала са баща и дъщеря....

# 161
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Сиси, благодаря за кафето и пожеанията....
За снощната серия....Да, много сме коментирали жертвали е Бегюм или не....Аз съм на мнението на Ани...Бегюм се е уплашила и е избягала.  Фарук не е виновен, че Емир е расъл без баща....но е виновен, че скри от Сюрея коя е Бегюм и мястото и в живота му и ще си понесе последствията.....

"Хората, които разпалват у нас силна любов, не са непременно онези, към които изпитваме дълбоко уважение". - "Хораций" - Жорж Санд

Хубав ден на всички в темата...

# 162
Здравейте,момичета! Hug

Сиси HugАни HugГости Hug,благодаря за кафето и пожеланията!

Приятен ден на всички! bouquet

# 163
Ехо  Party

Гости  Hug Злати  Hug

# 164

Снимката е нова.
Сладури, благодаря ви за хаберите.
Свърши работното време. Сега ще се погрижа за вечерята.
След сериалчето ни ще пиша.
Приятна вечер и  много усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт