Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~201

• 37 897
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Сладури, тук ли сте?
Започва ни сериалчето. Приятно гледане.

# 166
Здравейте Hug
Не съм писала в темата тези дни ,но гледам сериала .
Дилара и грозофила преспаха . Актьори са ,но с тази визия ми е зловещ . Аз ако бях не знам как щях да го изиграя .
Как се казва актрисата ,която играе Дилара ?Добре се справя  .
Сега Сюрея говори с Бааде . Фарук избухна .  Каза на Сюрея без теб съм загубен тук .  Струпа му се Бегюм , която му е рана ,не казва на Сюрея нищо .
Тук греши но сценарии .

# 167
Феми така е, Фарук сгреши, че не каза на Сюрея, но пък това е интригата. Нямам представа дали е така в реалния случай, но именно на база на тази интрига са създадени поне 20 епизода...Или както се казва филм да става....
Утре Фарук ще закара Емир на училище и тайно ще погледне някакъв документ и това ще разсее притеснението му...Доколкото си спомням, Емир ще гостува още веднъж в конака и Емир ще ревнува Сюрея от Фарук...
Макар, че не знае, че Емир му е син, Фарук един ден ще реши да каже на Сюрея за Бегюм, но когато се прибира Сюрея е прокървила....Закарва я в болницата и там Пелин ще му се изрепчи и ще го упрекне, че не се грижи за сина си....Ще закара Сюрея в конака и ще се върне в болницата, за да се срещне с Бегюм и тогава ще разбере, че Емир е негов син. По същото време Есма ще е направила ДНК тест....
Пред труден избор ще бъде поставен Фарук. Бременността на Сюрея вече се счита за рискова...

# 168

Нека най-хубавите ви мечти да се сбъдват и цялото ви семейство  да  ви  подкрепя с любов.
И от мен приятен ден и много радости.
Отивам на работа.

# 169
Добро утро! Hug

Сиси Hug,благодаря за ранното кафе и пожеланията!

Ани HugФеми Hug

Приятен петък! bouquet

# 170
Привет момичета wavey

Сиси  Hug Злати  Hug

Дали тази вечер ще стигнем до момента, когато Фарек ще разбере, че има син на 10 години  Thinking

Хубав завършек на работната седмица и приятни почивни дни  Hug

# 171
Добро утро,момичета! Hug

Ани Hug

ново...видео... Еркан гостува в магазинното предаването Noteri
тук е цялото предаване...с Еркан започва след 26 мин.

https://www.youtube.com/watch?v=oDYfXkrOAxc&feature=youtu.be

в Контакта е отделено само с Еркан
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240408%2Fc3 … pl_wall_-58520450

Приятна събота на всички! Hug

# 172
Добро утро, мили момичета,приятен  почивен ден.
Златинче,  Ани, Гости, Лу, и другите  момичета, още не съм ви опознала, благодаря ви за суперлативите и красотите в  темичката ни.

Златинче,
благодаря за видеото с интервюто с   Еркан. Изписват го "Магазин нотери". Нищо не разбирам, преводача го превежда "Нотариус за магазин". Нямам представа дали е така.  През  нощта  го  изгледах цялото. Вероятно беше нещо  като  хронология  на  филмовата му кариера с  дамите, които му бяха партньорки  през  годините. Започва от 26-тата мин. и 30-тата секунда и е до края на предаването, а  цялото е  1 час, 28 минути и 35 секунди. Еркан през  цялото  време  говори  непрекъснато и отговаряше  на   въпросите  на  шпикерите.
Морското ми Бризче, много те моля, помогни ми.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 09:40 от sisi55

# 173
Здравейте  Hug
Аслъ се е ядосала на жълтурите и е опровергала съчиненията
Цитат
Аслы Энвер очень резко отреагировала на сегодняшние новости в турецкой прессе о том, что якобы именно она стала причиной развода Озджана Дениза. Актриса написала сообщение в Инстаграме, сообщив, что всегда относилась к своему партнеру как к колеге и никогда не давала повод в этом сомневаться. Стыдно должно быть журналистам, которые такое публикуют

ново от Еркан

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 15:20 от femmi2

# 174
  • Sofia
Еркан каква роля има в сериала?

# 175
 Доли , няма роля Еркан в Невестата.

# 176

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 20:24 от sisi55

# 177
Добро утро  Hug
Честит ни 1-ви декември - първият ден от последния месец на годината  newsm10
Нека този месец е красив, изпълнен с много вяра, надежда и споделени с близките и любими хора мигове щастие. Нека символиката на Рождеството озари пътя на всички хора по света. Нека се случват само благини. Нека целият месец е изпълнен с приказната атмосфера, топлина и уют на коледните празници.
Скрит текст:
Снощи се прибрах, но беше късно и бях много изморена от пътуването...
Злати  Hug Сиси  Hug Доли  Hug Феми  Hug благодаря за споделеното  Hug
Още две седмици ще гледаме Невестата и след това ще имаме почивка...Дано през следващата година да увеличат поне с половин час времетраенето на епизодите...Сериала е дълъг и с това рязане по един час ще го гледаме може би три години....

"Кафето и любовта са най-хубави, когато са горещи",

Поздрав....

https://youtu.be/cOay8yksRo4

# 178
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит ни последен месец на годината,изпълнен с много празници! Wink madnoel Nature Snowman

Ани Hug,благодая за кафето,прекрасните пожелания и поздрава! bouquet
Скрит текст:
Добре завърнала се!Утре ние заминаваме за две седмици при дъщерята!
Сиси HugФеми HugДоли Hug

нова снимка с Аслъ,пусната от нейна фенка
Скрит текст:
🆕 Поклонница Аслы поделилась новым фото с нашей красавицей в instagram. У Аслы сегодня выходной и она прогуливается по ТЦ, где ее и "поймали"

https://www.youtube.com/watch?v=X0RYV_mx9g8&feature=emb_err_watch_on_yt

Приятна неделя на всички! Hug Hug

# 179

Общи условия

Активация на акаунт