Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~201

• 37 909
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Гости - мисля, че болестта на детето не беше смъртоносна...Просто Ипек сключи договор с доктора, за да забременее и да си върне Фикрет. Подла и черна душа има Ипек....Как искаше да погали Фарук, когато той спеше на дивана в хола....Ади сега не ми казвайте, че е света вода ненапита...Омъжи се за конака и да бъде султанка на имението....Долна твар си е джуклестата.... smile3511

ПП

Еееее преминахме фаталната 13-та страница  newsm68

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 13:45 от MAMA-AN

# 196
Цитат
Дневная бомба! Соглашение между интернет-платформой BeIN Connect и телекомпанией Ay Yapim было расторгнуто в связи с несовпадением сроков. Стороны не имеют претензий друг к другу. Компания Керема Чатая ведет переговоры с телеканалом Star TV о трансляции сериала Вавилон / Babil
Водят се преговори с тв за Вавилон . Няма да е на нет платформа. Сега ще го разводнят  с това времетраене тяхното. Платформа е по - добрия вариант.
 Ани  bouquet Мерси за ихфото  по романа на Невестата.

# 197
Добро утро, мили момичета, приятна вечер и приятно гледане на нашето сериалче.
Благодаря на всички за споделеното.
Златинче, благодаря за снимката  и  новината за изявлението на Еркан Петеккая.

Пояснявам:
Вестник "Миллет" пише:
Мнението на Еркан Петеккая.
Али Ейюбоглу каза, че и  Еркан Петеккая   също се  жалва, както и  аз.
     Еркан Петеккая,  който беше  на гости  в  нашата  ЮТуб програма  каза:
      -  Нашите сериали се излъчват в  повече от 100 страни  в  Света, а  всички наши актьори  имат   милиони фенове  в   чужбина.  А  видеата  в   чуждите   филми са съвсем  друго.
         И на мен  много  фенове  ми пишат,  че  ние  в  сериалите  представяме  цивилизована и  културна  Турция.
Обаче,  чуждите  филми ни представят нас  съвсем  различно. Коя  в  действителност е истинската  Турция?
       Понеже, чуждите  филми  показват  нашата  страна  като  страна  на терора.....Защо чуждестранните  филми  винаги  показват, че ислямските  държави  са  терористични?
         Страна,  чиито филми и сериали  се излъчват  в   повече  от 100  страни  по  Света   не трябва  така  да  се представят  от   чуждите  филми  и  сериали  за  нашата  страна че е терористична?
         Турция  трябва да помисли  за  това.

/това е/

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 20:06 от sisi55

# 198
Сиси защо "Добро утро" мила.... Thinking

Още когато гледахме онлайн сериала не ми се върза изобщо казаното от Бегюм - "Не знаех, че си бременна..."
При първата им среща, когато Сюрея имаше позиви за повръщане...Бегюм я разпозна, че е съпругата на Фарук....Какво по-нормално можеш да си помислиш... една току що омъжена млада жена след като има позиви за повръщане, да е бременна....Още повече, че Бегюм е гинеколог.... Thinking
Не й стана приятно на Бегюм, когато Фарук целуна ръцете на Сюрея...Пролича си, че Бегюм завижда и се подразни...Да, тя не е имала това щастие по време на бременността й, до нея да бъде любимия й мъж...Но тя сама е направила своя избор....Колкото и да се опитва да прехвърли вината върху Есма....Султанката не й е опряла пистолет до главата и да я накара насила да замине....и да пази тайната от бащата на сина си 10 години.....

# 199

Нова снимка с приятеля  на  Еркан.

# 200
Добро утро  Hug

Днес християните почитат Света Варвара - нека първи гости в домовете ни да бъдат Здравето, Щастието, Любовта и Благоденствието  Praynig
Скрит текст:
Честит празник на всички, които празнуват на днешния ден  bouquet

Хубав ден  Hug

# 201
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани, Сиси Heart Благодаря за пожеланията. Честит празник на всички, които празнуват днес.
"За щастието няма рецепта. Всеки го приготвя с аромата на собствените си чувства."
Снощи Ипек пак изтича при мама, защото и се скараха....Мамино детенце....Есма си взе беля с тази "любима" снаха...Тя винаги се сравнява със Сюрея, както майка и с Есма....Крушата не пада по далеко от дървото. Снощи пак скумроса устни на подаръка на Сюрея за деня на майката....Е какво да се прави, като Сюрея подарява със сърцето си, а не с портфейла....
Започват и мъките на Сюрея....

Хубав ден на всички в темата.

# 202
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Сиси HugАни HugГости Hug,благодаря за кафето,новите снимки и пожеланията!

Честито на именниците! bouquet

Приятна сряда! bouquet

# 203
  • Пловдив
Вместо да поеме отговорност за постъпката си, тя ще използва заболяването си, за да получи състрадание от Фарук...

Не мисля, че е точно така. Да, тя е избрала да гледа сама детето си, но ако не се беше разболяла, едва ли щеше да се върне. Но тя се притеснява, че с тази диагноза ако се случи с нея нещо, е добре Емир и Фарук да знаят един за друг. Мисля, че това е най-доброто ѝ решение предвид обстоятелствата.

А какво толкова ще направи тя по-нататък, ще се хване на уловката на Есма ли, че не я харесвате като образ? Аз досега много я одобрявам като героиня. Гледала съм преведените със субтитри серии до края на 1 сезон, мисля, че след това все още не са качени?

дребна душица е Ипек....храни се от болката, която причинява на другите....Но Господ забавя, но не забравя....наказа я с болестта на Еда....добре, че се излекува.....
От какво се разболява Ипек?

# 204
  • Плевен / София
Вместо да поеме отговорност за постъпката си, тя ще използва заболяването си, за да получи състрадание от Фарук...

Не мисля, че е точно така. Да, тя е избрала да гледа сама детето си, но ако не се беше разболяла, едва ли щеше да се върне. Но тя се притеснява, че с тази диагноза ако се случи с нея нещо, е добре Емир и Фарук да знаят един за друг. Мисля, че това е най-доброто ѝ решение предвид обстоятелствата.

А какво толкова ще направи тя по-нататък, ще се хване на уловката на Есма ли, че не я харесвате като образ? Аз досега много я одобрявам като героиня. Гледала съм преведените със субтитри серии до края на 1 сезон, мисля, че след това все още не са качени?

дребна душица е Ипек....храни се от болката, която причинява на другите....Но Господ забавя, но не забравя....наказа я с болестта на Еда....добре, че се излекува.....
От какво се разболява Ипек?
разболява се дъщерята на Ипек, не тя самата....

# 205
svetlana manoleva - всеки има право да харесва или да не харесва някой герой....В това няма нищо лошо. Бегюм е направила своя избор преди 10 години. Както вече писах, ако не се беше разболяла, Фарук никога нямаше да научи, че има син....И според мен правилно е постъпила, като е взела решение да запознае сина си с биологичния му баща. Превантивна мярка, ако се случи нещо с нея, грижата за детето да бъде поета от родния му баща, а не детето да расте в сиропиталище при жив баща. Но факта, че Бегюм искаше да раздели Фарук и Сюрея, на мен не ми хареса....Не ми хареса начина по който постъпи. Тя знае къде работи Фарук. Още с пристигането си можеше да отиде при него, да разговарят. Да му каже за Емир....Сприятеляването със Сюрея, появяването й на откриването на школата...И постъпките й на по-късен етап....Всичките й действия са подмолни....Целта й е да си върне Фарук....
По другия въпрос Гости е отговорила....

# 206
  • Пловдив
Да, разбира се, далеч съм от намерението да отричам нечие мнение, но това по виртуалното общуване по-трудно се разбира Wink Всеки си има мнение. Засега Бегюм ми е положителен герой, но все пак не съм гледала много нататък сериите.

# 207
Злати  Hug
Скрит текст:
Симеончо пораснал ли е....Каката вече примири ли се....

svetlana manoleva зависи от гледната точка...

Гости - права си, че Къймет се състезава с Есма, а Ипек със Сюрея...
Спомних си, как Ипек не си искаше детето...Как се криеше под юргана с лаптопа и си гледаше филмчета, докато Фарук и Сюрея тичаха като финикийци да се грижат за Ада....Сега ми е смешно  Grinning Grinning

# 208

Добро утро в четвъртък.
Желая много радости и щастие на всички момичета и семействата им.
Аз утре заминавам за София и ще се върна ако е рекъл Господ в  понеделник.
Приятна събота и неделя.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 06:58 от sisi55

# 209
Добро утро и от мен  Hug

Сиси благодаря за кафенцето 

Снощния епизод беше много тежък...Продължавам да не проумявам постъпката на Бегюм....10 години да крие от бащата на детето, че има син...Ами дори да не се беше разболяла...., можеше да тръгне на работа и да се случи инцидент и да загуби живота си...и детето остава само.....Съгласна съм с Фарук, че е постъпила егоистично....Сигурна съм, че Фарук никога не би й отнел сина и да го остави без майка....

Хубав ден и добро настроение

Общи условия

Активация на акаунт