Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~201

• 37 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Сиси Heart Благодаря ви за кафето и пожеланията....
Искате ли да се сгреете с малко чай...

"Вярата може да премести планини.Съмнението - да ги създаде!"
Фарук сгреши, като мълчеше за Бегюм, а сега устата му е запечатана от страха Сюрея да не загуби бебето....Човек предполага, господ разполага....Аз продължавам да мисля, ча имаше подходящ начин да каже на Сюрея, още повече, че тя хареса Емир от пръв поглед и това нямаше да я стресира така, както мълчанието на всички в конака....

# 211
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси HugАни HugГости Hug,благодаря за кафето,чая и пожеланията! bouquet bouquet bouquet

Ани Hug,
Скрит текст:
Симеончо расте,днес навършва 2 мес.!Каката свиква!Тя през деня е на градина!Вечер се старая да й обръщам внимание,играем на игри,питам я какви занимания са имали!
Сиси Hug,,приятен престой при близките! Hug

Приятен ден! Hug

# 212
Хубав ден на всички Flowers Sunflower
Снощния епизод на Фарук му просветна за Емир . Бегюм му обясни за чуждата фамилия . Побесня и с право че е скрила за сина им . Донякъде я разбирам Бегюм че с такава властна свекърва и командваща се е уплашила . Ако реши наистина ще и отнеме детето има власт и средства затова . Но Фарук нямаше да го позволи . Трябваше повече да му вярва .
Но филм да става ,да има сезони .
С тази нейна болест може би си плаща за грешката . Дори и да знаеше Фарук за дедето пак можеше да се разболее .
Да не дава Бог да го изпитаме и да сме Здрави ! С нашата система е още по трудно .
Фарук дори да иска да признае на Сюрея ще мълчи заради рисковата бременност .

# 213
Гости  Hug Злати  Hug Феми  Hug

Предстоят още тегави моменти...Заради рисковата бременност, ще отложат да кажат на Емир, че Фарук му е баща....И когато това стане, ще има голяма драма....И отново Сюрея ще помогне Емир да преживее този шок.....И за благодарност, Бегюм ще настрои Емир против Сюрея.....Облаците се сгъстяват и драмите ще продължат.....

https://youtu.be/PGQyAs-vPp8

# 214
Цитат
💥Режиссером нового сериала Озджана Дениза "Король", главную роль в котором сыграет Бурак Дениз стал Реджаи Карагёз, работавший над третьим сезоном сериала Невеста из Стамбула

Радвам се за БУ Дениз ще игре в този проект с Йозджан

# 215
Феми мерси за инфото  Hug
Ама Ози дали ще играе или ще бъде само сценарист и продуцент.... Thinking

# 216
Ани Hug И аз това се чудя Thinking
Йозджан друг път писал ли е сценарии или този ще му за сефте ? Сам си подбира каста ,заложил е на режисьор от Невестата . Значи трети сезон е с нов режисьор .
Да допълня че името на героя на Бурак ще бъде Кадир . Инфото е от Бирсен ,а тя знае нещата отвътре .

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 17:35 от femmi2

# 217

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 18:54 от sisi55

# 218
Сиси , предполагам това пише на турски , което си донесла.
Ето и превод
Цитат
Сериал компании Süreç Film, в котором должен был сниматься Эркан Петеккая, отменен. Стороны расстались не имея претензий друг к другу и пожелав всего наилучшего в дальнейшей работе

# 219
Сиси , предполагам това пише на турски , което си донесла.
Ето и превод
Цитат
Сериал компании Süreç Film, в котором должен был сниматься Эркан Петеккая, отменен. Стороны расстались не имея претензий друг к другу и пожелав всего наилучшего в дальнейшей работе

Слънце, много ти благодаря за превода на руски.
Аз ще го преведа на български.

Сериала на компанията  "Процес филм", в която трябваше да се снима  Еркан Петеккая  е  отменен.
Страните са се разделили,  нямайки  претенции една  към  друга и пожелавайки си  една на друга всичко най-добро в бъдещата им  работа.

# 220
Здравейте!

Записвам се в темата, това може би ми е любимият турски сериал, а аз дори много не гледам такива. Имам толкова много въпроси какво ще стане с героите в сериала. Общо-взето съм се спойлнала вече от инстаграм, но само за финала. Оттук чета и някои други неща. Нямам любими герои, но ми е интересно какво ще стане с Осман. Може би най-чистата душа е от целия сериал и си му съчувствам на болката. Личи си, че е влюбен в Сюрея, но не ми се мисли какво ще стане, когато Есма научи.

# 221
Феми и друг път е писал сценарии, но за филмите които продуцира....Не във всички филми е имал роля - бил е режисьор...Доколкото си спомням във футбола има играещи треньори...Така, че ако е необходимо сигурно и Ози ще се включи...Предполагам, че ще си запази някоя роля с ключов герой....

baybaylove  Hug  - наистина Осман е интересен образ...Ще изживее една несподелена любов, но Сюрея дори няма да научи...Първо ще научи Есма - съвсем случайно ще й попадне дневника на Осман в който той споделя всичко, което преживява...Може би за първи път Есма няма да обвини Сюрея....Но когато разбере, че майка му е научила тайната му ще заживее извън конака...В обясненията си пред Есма, Осман ще отрече, че е влюбен в Сюрея с философски доводи....По-късно Осман ще се запознае с Бурджу /актрисата, която играе главната роля във "Вятърничави".../От един разговор между Осман и Бурджу, Фарук разбра, че Осман е влюбен в жена му...Но и това се размина.... Осман и Бурджу стиганаха до сватба, но Осма изчезва...Сюрея  го намери в гората...Двамата разговарят и Осман се връща, но на сватбата, когато попитаха Бурджу дали е съгласна да се омъжи, тя дълго мълча и каза, че не е съгласна и сватбата се провали...По-късно Осман имаше връзка с една рускиня, но и там не се получи нищо...На края Осман остава сам....
Според мен, въпреки философските му обяснения пред майка му, Осман беше влюбен в Сюрея и затова не прие да има друга жена в живота му....

Сиси явно, че скоро няма да гледаме Еркан в нов сериал....

# 222
Сладурки, тук ли сте?  Сериалчето ни започва след минути. Приятно гледане.
Черпя с пуканки.

# 223
Гости  Hug Злати  Hug Феми  Hug

Предстоят още тегави моменти...Заради рисковата бременност, ще отложат да кажат на Емир, че Фарук му е баща....И когато това стане, ще има голяма драма....И отново Сюрея ще помогне Емир да преживее този шок.....И за благодарност, Бегюм ще настрои Емир против Сюрея.....Облаците се сгъстяват и драмите ще продължат.....

https://youtu.be/PGQyAs-vPp8

защо? Бегюн иска да е с Фарук ли,нали умираше

# 224
Сладурки, тук ли сте?  Сериалчето ни започва след минути. Приятно гледане.
Черпя с пуканки.

Приятно гледане и Здравейте от мен . Аз съм Коколина и като вас съм фен на сериала.Черпя ви снакс и аз,Хихи

Общи условия

Активация на акаунт