Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 572
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Дали ще има стрии една жена зависи и от типа й кожа. На мен още в пубертета дерматолог ми каза, че кожата ми е с ниска еластичност и тръгна ли да забременявам, да мажа още от 1-ви месец по много и с всичко, което намеря.

# 376
Аз по време на цялата ми бременност се мажех с крем "Дунавски вълни",  по препоръка на моя позната, която към момента е известен дерматолог Simple Smile.
Кремчето струваше стотинки, производство на Арома и доколкото ми е известно е на нашия пазар от много, много години.
Нямам нито една стрия, никъде.
Благодаря и на генът, който нося, разбира се Simple Smile,  мама е така, баба и тя беше така.

# 377
  • Deutschland
За Дунавски вълни и аз съм чувала добри отзиви.

# 378
Крем “Дунавски вълни” - добре, ама мас.... гадно ми е да си го представя да мажа мас по себе си. По-добре да си влача стриите

# 379
Майка ми се е мазала с Кедж балсам и не е имала стрии.
Аз не съм била бременна, но имам и не ми се занимава да ги мажа с нещо. Иначе свинска мас у нас имам бол, че съм на ВМНВХ и готвя с нея.

# 380
Кремът миришеше чистичко и приятно, попиваше и кожата ставаше мека и еластична. Аз бях много скептична в началото, но й се доверих.

# 381
  • Варна
Бихте ли препоръчали дневен крем за лице за 30-годишна кожа, който обаче да не люти на очите. Имам нужда от зверска хидратация и ако не ставам твърде нахална-да не е силно парфюмиран.

La Roche HYDRAPHASE INTENSE RICHE HYALURONIC ACID CREAM, кожата ми е предимно суха и ми върши много добра работа

# 382
На мен ми помогна кокосово масло. Първата ми бременност се мазах с какво ли не без резултат. За това по време на втората бременност реших да не си купувам никакви специализирани продукти против стрий. Мазах се само с кокосово масло и не ми се появи нито една стрия.

# 383
Дунавски вълни много добре омекотява ръцете, обаче е пълен с парабени!

# 384
  • някъде под слънцето...
Надявам се да го открия във физически магазин...
Скрит текст:
Имам го, не е лош

Би бил подходящ за млади дами, но  не е достатъчен за самостоятелна грижа след 30.
От същата серия имам мицеларна вода, тоник и нощния серум за лице.Последния мисля да подновя,  за останалите продукти не съм сигурна.

# 385
  • Бургас
Аз до колкото знам при бременност, за да не се появят стрии, цялото тяло или проблемните зони трябва да се мажат с нещо мазно превантивно, било до крем, лосион или кокосово масло, мас. То и без това повечето лосиони и кремове съдържат кокосово масло, а маста е подобно, но попива по-бавно. Аз помня като малка, че дядо ми имаше много суха и група кожа на ръцете и краката, само мас му помагаше и си я използваше редовно, казваше че едно време като е нямало такива мазила са си ползвали мас вместо кремове. Домашната мас, която сме имали не е миришела на нищо и не ми е изглеждала гнусно, но може би кокосовото и какаовото масло ще са по приятни.

# 386
Кокосово масло е много приятно. След баня докато кожата ми е още влажна се мажех. Изчаквах малко да попие или ако нямах време  , попивах излишното с кърпа. После кожата е много мека и мирише на кокос.

# 387
  • някъде под слънцето...
Да добавя малко отзиви за Ревюел.Заразена от Джаста Праста Heart
си накупих една тораба с продукти.
Доволна съм от споменатия серум за лице с вит C.Ретиноловия серум.Серумите и кремове за очи, но не стават за единствана грижа.
С двуфазния с арган за почистване  на очи нещо не се разбрахме.
Да похваля и една каталунска(испанска) марка на символични цени.Biovenе

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 21:21 от sl

# 388
В голямата си част продуктите на Ревюел са леки и подходящи за употреба в по топлите месеци. Не омазняват, попиват бързо, леки са. Не дразнят, не лютят и вършат работа. Като цяло това ми е любимата дрогерийна марка. Нямам издънка с нея. А измивните им пяни са толкова нежни и приятни. Серумите им са хубави. Изобщо за цената си са просто чудни.

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 18:19 от Джаста Праста

# 389
  • някъде под слънцето...
Да така е.Доволна съм от маските и скрабовете .
Онзи ден взех и маска с кукурма и чиа на друга полска марка и останах доста доволна от резултата.

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 19:18 от sl

Общи условия

Активация на акаунт