Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 604
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Аз се ориентирах от един клип на Антоанет Попова и други подобни + swatch-ове от нета. По принцип си взимам най-светлия, защото съм доста бяла. От iHerb си взех 2 големи опаковки и още нещо и ми излезе почти без пари доставката. Първият път от Нотино на късмет го поръчах.

Не мина ли през митница пакета, над 30лв ги спират особенно от IHERB

# 496
dani-ela-80, не, приятелят ми ги поръча и не се сещам да е имало проблем. По-скоро като пазарувам от Али-то и са по-обемни пакетите ми спират пратки. Grinning

# 497
dani-ela-80, не, приятелят ми ги поръча и не се сещам да е имало проблем. По-скоро като пазарувам от Али-то и са по-обемни пакетите ми спират пратки. Grinning

Поръчвала съм доста от айхерб и знам и от форума, че пратките дори с 50ст да надвишават и ги задържат, тъй като всичко е написано коректно на кашончето като цени и митничарите го знаят това (за айхерб специално) и си смятат.

# 498
Ей сега го питах и ми каза, че досега не са ни спирали пратки от iHerb. По-рядко поръчваме от там, но явно е до късмет. Confused

# 499
От кой крем за лице сте доволни, аз съм с мазна Т-зона. Но сега зимата ми е суха кожата (освен т-зоната де, тя не е🤣)

# 500
13,50 долара за Миша и едни бонбонки за намал.на доставката - това ми бе поръчката и щом е под 30 лв.себестойността, не я задържат на митница. Пак казвам - когато е на промоция, с намалена цена, така че да излезе под 17 долара поръчката. Моята е от преди 1 год.почти.
Доставките скочиха и затова се спрях с iherb, иначе преди си беше изгодно.

# 501
  • Пловдив
При мен мишата не оксидира, цвета ми е 27 -мургава съм😊

# 502
13,50 долара за Миша и едни бонбонки за намал.на доставката - това ми бе поръчката и щом е под 30 лв.себестойността, не я задържат на митница. Пак казвам - когато е на промоция, с намалена цена, така че да излезе под 17 долара поръчката. Моята е от преди 1 год.почти.
Доставките скочиха и затова се спрях с iherb, иначе преди си беше изгодно.

Така се връзва, ама 2 бр. пълноразмерни Миша и намаляване на доставката идват доста над 30лв и митницата е гарантирана.

# 503
  • Бургас
И аз не съм забелязала ББ крема на Миша да оксидира. Иначе за цвета момичетата , които ще ходят до Дъглас ще са улеснени, там са заредени само 3 цвята, които са подходящи за нашите ширини - 21 , 23 , 27. Аз взех 21, май наистина сякаш сивее, но не е никак фатално, доволна съм.

# 504
Какво значи да оксидира?

Извинявам се, че не помня името на потребителката, която препоръча лосиона на Биотен с мирис на какао, но й благодаря - ухае божествено.

# 505
  • София
Променя си цвета известно време след като стои върху кожата – става по-оранжев.

# 506
Благодаря! Днес закупих номер 23, ще наблюдавам.

# 507
  • Варна
Чуден е този Миша, чакам сега намаление в Дъглас и вземам голяма опаковка😊
Разгледах он-лайн - имат и маски за лице -ще тествам😊
Миналата седмица го закупих и аз, преди това ползвах Биодерма фотодерм макс с цвят-е не знам, защо не съм си го купила по-рано?! Слънцезащитата е доооста прилична, покривността също(за бб крем ест.), а финиша-определено е по-матов от повечето тониращи слънцезащитни продукти. Купих малка опаковка, защото не бях сигурна в цвета, та вече и аз дебна евентуални новогодишни намаления за 50мл 😁

# 508
При мен Миша не оксидира. Ползвах 21 досега, но искам да пробвам 23, защото 21 наистина много сивее и светлее дори на моята кожа на Снежанка. Само че в Дългас в The Mall нямаха тестери, а не смея на сляпо.

# 509
  • Бургас
То и в Дъглас Бургас нямаха тестери , аз се опасявам, че 23 ще ми е тъмен,ако може като го вземеш да качиш някоя снимка мацнато на ръка например от двата цвята, поне да видя каква е разликата.

Общи условия

Активация на акаунт