Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 575
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Моит мигли не са уау и всяка спирала им стои идентично, но последно си взех Голдън Роуз жълтата и ми хатрсва.Струва 5лв.
Аз днес я гледах много и не я взех... Те и моите са рехавички.

# 526
  • Димитровград
Аз последно купих една спирала на импала, ВИП лашез, за 4,20, но не е със силиконова четка, аз такава търсих, доволна съм, добре се напластява.

# 527
На мен жълтата спирала на GR ми идва много тежка и слепва миглите Sad

# 528
  • Deutschland
На Есенс спиралите I love extreme, Get big lashes и особено Super curl са ми фаворити. Имам много по-скъпи, в т. ч и една на Шанел, но така си стоят в несесера.
Червените сенки са по всички палитри. Виж тези на Makeup revolution, Re-loaded палитрите примерно

# 529
Тази на Мейбълин за мен е страхотна, аз си харесвам и такива четки де. За червените сенки гледайте да няма кармин в състава.

# 530
Карминът беше вреден ли, че не помня?

# 531
Аз съм с хубави, дълги и извити мигли и обикновено търся в една спирала само обем, но съм купувала и много скъпи и обикновени и смело мога да заявя, че Мейбълин са чудесни и аз лично не намирам разлика между тях и Ланком или Диор, честно...може да е от милите, не зная.

# 532
Тази на Мейбълин за мен е страхотна, аз си харесвам и такива четки де. За червените сенки гледайте да няма кармин в състава.

При мен тази спирала много се рони.
Купих втора ,от друг магазин пак същата работа.

# 533
Х.Т, аз я ползвам вече няколко месеца, никога не ми се е ронила. ДХ3, карминът се прави от смачкани бръмбъри, аз лично предпочитам да не си слагам такива неща на очите. Grin

Редактирам се за да ви покажа как го обозначават в продуките изобщо, ако някой го интересува.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 17:39 от Преслава ♋️

# 534
От къде са го измислили това, да мачкат буболечки за червила

# 535
Карминът беше вреден ли, че не помня?

Не е вреден, но много хора са алергични към него. И да, от варени и смлени буболечки се прави. Ако знаехте само от какви гадости се правят и другите цветове ...

# 536
За кармина и аз съм чувала от Джефри Стар, но от какво се правят другите цветове, че ми стана интересно сега?

# 537
Мен от буболечки не ме е гнус, не знам и алергия да имам. Май и в хранителни продукти го слагат. Навремето е имало и багрило от мумии, така че съм наясно че оцветители от всичко се правят, вече е шанс към кое ще дадеш алергия.

# 538
По-лошото е в хранителните продукти според мен. 🤢

# 539
Алуминий, петролни деривати и тн. Червеното от кармин се ползва и в храните.

https://axiologybeauty.com/blogs/our-blog/what-s-in-a-color-unde … in-your-cosmetics

Общи условия

Активация на акаунт