Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 588
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Аз избрах цвета заедно с консултантката, след като се повзирахме известно време в снимка на тоновете от Гугъл.

Както казах, взех номер 23.

Ето така изглежда нанесен

И така изглежда напълно размазан. Разлика няма с кожата ми.

# 511
  • Варна
https://youtu.be/uiDr42XZ5GY

Дано успеете да отворите линка.
Лично на мен ми помогна доста при избора на нюанс. Разлика между 21 и 23 почти не виждам, но имаше мнения, че първият сивее повече. Та затова избрах 23 Simple Smile

# 512
А от кое сте по-доволни от покривността или хидратация, изравняване, т.н.?  Сс крем някой пробвал ли е?

# 513
  • Бургас
Аз съм ползвала СС крем на Биотен и СС крем на Лумене. Този на Лумене е много добър, със смесена кожа съм, хидратира, но не стои мазно ,  май всъщност ми харесва повече от ББ крема на Миша. Този на Биотен е с по-евтин, но понякога люти на очите, ако си с чувствителни очи трябва да се внимава. Аз имах един период, в който го ползвах доста, сигурна съм, че имам изразходвана една пълна опаковка (50мл) , после изразходвах една , която сестра ми ми подари, защото не ѝ пасва. Но май не е удачен за смесена и мазна кожа, особено лятото. А и имах чувството, че след няколко часа, с течение на времето ставаше на петна. Иначе както казах не е изключително лош, ползвах го доста преди. Този на Лумене обаче е на светлинни години. Друго предимство е, че Биотен има само 3 нюанса, а Лумене има повече.

Иначе в ББ и СС кремовете харесвам, че имат слънцезащитен фактор, не се усещат тежко по лицето, за разлика от някои ФДТ и съдържат в себе си грижа (т.е. хидратират). Специално аз не покривни такива не харесвам , но като цяло ББ и СС кремовете стоят по-естествено.

# 514
Инфлуенснах се и аз и днес си взех номер 23. Аз съм доста светла, но 21 личеше доста, а 23 направо се сля с кожата ми. В The Mall има тестери на 21, 23 и 25 (за последния не съм сигурна той или 27, но той пък ми стоеше наляво оранжев).
Взех си и неща на Ordinary, че само чета за тях. Дано са сполучливи покупките.

# 515
Май съм единствената, която не харесва въпросния ББ на Миша... Слагам го и все едно нямам нищо на лицето. Ама голямо нищо. От ибей го поръчах, че и голяма разфасовка. Дали не ми пратиха менте.... Цвят 23 поръчах.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 21:53 от ВечеПетя

# 516
  • Бургас
Странно, доста е покривен , сравни опаковката с оригиналната (по снимки в интернет).

# 517
Сравнявах какво ли не. Всичко изглежда наред, ама...
В ежедневието си ползвам СС на Буржоа. Въпросният на Миша не може да му стъпи на малкия пръст по никакви критерии. Зарязала съм го в един ъгъл да събира прах. Ще го пробвам пак.

# 518
  • София
Двата не са ли за различни типове кожи?

# 519
Маслото от шеа на Ривана е страхотно. Взех го от Лили за 2,69. Кожата на лицето ми беше в ужасно състояние заради студеното време - адски суха с белещи се участъци. Та имах даже и на клепачите. Наистина много помага! Nerd

# 520
  • Deutschland
Любими продукти. Маската хич не е икономична, но пък си върши работата. Няма фриз и не съм бухнала като кокошка 😄
Спрея на Глис купувам за n-ти път, разресвам се лесно и косата ухае много хубаво след него.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 15:39 от Фрау Скитница

# 521
  • Пловдив
Цитат
Скрит текст:
Май съм единствената, която не харесва въпросния ББ на Миша... Слагам го и все едно нямам нищо на лицето. Ама голямо нищо. От ибей го поръчах, че и голяма разфасовка. Дали не ми пратиха менте.... Цвят 23 поръчах.
не си единствена
 и аз не разбирам какво му харесват на този ББ крем
но явно е до кожа

# 522
Принципно моята кожа мрази всякакви BB, CC, DD и тп кремове, но този ми влияе много добре, но всичко е индивидуално.

# 523
Купих за роднина "змийски" крем на Евелин, 60+. Някой с впечатления?

Препоръчайте хубава спирала за мигли. И червени сенки за очи...

# 524
Моит мигли не са уау и всяка спирала им стои идентично, но последно си взех Голдън Роуз жълтата и ми хатрсва.Струва 5лв.

Общи условия

Активация на акаунт